Annem eşimin ailesiyle görüşmemi istemiyor

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.499
1.619
333
Evet annem eşimi de ailesini de hiç sevmedi zaten hala da öyle .. başka şehirde yaşıyorlar ne zaman gidecek olsa bin türlü trip kapris suratlar ..kendi zaten görüşmez ama benimde gitmemi istemiyor . Ne deyim ben adama ? Yani haksızlık bu .... offf... ne yapardınız siz?

Sebebi sadece eşimin ailesini sevmemesi ise, gitmemem görüsmemem konusunda ki sözlerini kulak arkası ederdim tabi ki.

Anneniz de olsa, ne yapıp edeceğinize kadar veremez sonuçta.

Anneniz bu yaşta neden bu kadar dahil oluyor ki hayatınıza, hakkı olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki senin onlara karşı bi kırgınlığın yok gibi duruyor.

Eşinizin ailesiyle ilgili sorun yaşayıp annenize çok bahsettiyseniz O yüzden görüşmeni istemiyor olabilir. Ya herşeyi yetiştirmeyeceksiniz ya da annenize, eşinize karşı tutumunu değiştirmesini teklif edeceksiniz,

Annenize oturup devamlı dertlerinizi anlatmayın.

İnsanlar kötü gününü çok rahat paylaşır, mutlu olduğunda ise oturup anlatmaz.
Anneniz taraflı bir şekilde bilgi alıyor şu anda, eşinizle mutlu olduğunuz zaman veya ailesi iyi davrandığı zaman annenize telefon açıyor musunuz?

Belli ki etkileniyor ve bu evliliğinize artık yansıyor. Saygı çerçevesinde eşinizin ailesine gidin elbette. Arada iyi şeyleri de anlatmaya özen gösterin ki öfkesi azalsın.

Evet annem eşimi de ailesini de hiç sevmedi zaten hala da öyle .. başka şehirde yaşıyorlar ne zaman gidecek olsa bin türlü trip kapris suratlar ..kendi zaten görüşmez ama benimde gitmemi istemiyor . Ne deyim ben adama ? Yani haksızlık bu .... offf... ne yapardınız siz?
Anneme sanane derdim

Kendi kararlarınızı verecek yaştasınız, anneniz hayatınıza bu kadar müdahil olmamalı.

Annene ne oluyor eşin ile senin gidip gitmemeye karar vereceğin yerde ?

Sen sen ol ne annene eşini ne de eşine anneni anlat..sen evlenmiş barklanmışsın eşinin ailesine gitmesine annen karar veremez he kendi sorunların vardır sen gitmek istemezsin o aile içi ayrı biz bişey diyemeyiz ama annen karışamaz!

Size karşı gorusmemenizi gerektirecek birsey yasanmadiysa anneniz gorusmek istemiyor diye niye sizde gorusmeyesiniz ki? Annenizin gonlunu yapacagim diye esinizle arayi bozarsiniz.

Annenin neden insan ilişkilerine karışmasına izin veriyorsun ? Eşini de sevmemiş ama evlenmişsin görüşen benim anne sen değilsin de geç

Valla anneme saygım sonsuzdur ama evliligime en ufak bi müdahalesine asla müsaade etmem.

Çok ayıp. Aynısını eşin yapsa mutlu olur musun ? Anneni ilgilendiren bir durum yok. Kendi görüşmeyebilir ama sen o ailenin gelinisin. Annen senin kötülüğünü istiyor sanırım.

Arkadaşlarım... ben asla anneme evimi anlatmam evimi değil genelde bir derdimi bile anlatmam beni hep huzurlu mutlu hatta şımarık ve gamsız bilir öyle de bilsin zaten ama bizi babasız büyüttüğü için olsa gerek çok sahiplenir bunu da abartır. Bana karşı ya da kendine karşı bir saygısızlıkları olmamıştır ama sevmez beni layık görmez vsvsv kendince bir sürü bahanesi vardır . Bunun onun egoistliği olduğunun elbet farkındayım ama ne olursa olsun o annem diğeri de eşim olduğu için akıl sormak istedim ikisini de kırmadan .. teşekkür ederim

Arkadaşlarım... ben asla anneme evimi anlatmam evimi değil genelde bir derdimi bile anlatmam beni hep huzurlu mutlu hatta şımarık ve gamsız bilir öyle de bilsin zaten ama bizi babasız büyüttüğü için olsa gerek çok sahiplenir bunu da abartır. Bana karşı ya da kendine karşı bir saygısızlıkları olmamıştır ama sevmez beni layık görmez vsvsv kendince bir sürü bahanesi vardır . Bunun onun egoistliği olduğunun elbet farkındayım ama ne olursa olsun o annem diğeri de eşim olduğu için akıl sormak istedim ikisini de kırmadan .. teşekkür ederim
Zor bir durum zaman zaman aynısını bende yaşıyorum buradan aldığım fikirlerle annemin müdahelelerini koparmaya çalıştım. Ama bir türlü kendi kafama takmamayı öğrenemedim.

Back
X