- 25 Temmuz 2014
- 2.499
- 1.619
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneme sanane derdimEvet annem eşimi de ailesini de hiç sevmedi zaten hala da öyle .. başka şehirde yaşıyorlar ne zaman gidecek olsa bin türlü trip kapris suratlar ..kendi zaten görüşmez ama benimde gitmemi istemiyor . Ne deyim ben adama ? Yani haksızlık bu .... offf... ne yapardınız siz?
Annenin neden insan ilişkilerine karışmasına izin veriyorsun ? Eşini de sevmemiş ama evlenmişsin görüşen benim anne sen değilsin de geçEvet annem eşimi de ailesini de hiç sevmedi zaten hala da öyle .. başka şehirde yaşıyorlar ne zaman gidecek olsa bin türlü trip kapris suratlar ..kendi zaten görüşmez ama benimde gitmemi istemiyor . Ne deyim ben adama ? Yani haksızlık bu .... offf... ne yapardınız siz?
Valla anneme saygım sonsuzdur ama evliligime en ufak bi müdahalesine asla müsaade etmem.Evet annem eşimi de ailesini de hiç sevmedi zaten hala da öyle .. başka şehirde yaşıyorlar ne zaman gidecek olsa bin türlü trip kapris suratlar ..kendi zaten görüşmez ama benimde gitmemi istemiyor . Ne deyim ben adama ? Yani haksızlık bu .... offf... ne yapardınız siz?
Zor bir durum zaman zaman aynısını bende yaşıyorum buradan aldığım fikirlerle annemin müdahelelerini koparmaya çalıştım. Ama bir türlü kendi kafama takmamayı öğrenemedim.Arkadaşlarım... ben asla anneme evimi anlatmam evimi değil genelde bir derdimi bile anlatmam beni hep huzurlu mutlu hatta şımarık ve gamsız bilir öyle de bilsin zaten ama bizi babasız büyüttüğü için olsa gerek çok sahiplenir bunu da abartır. Bana karşı ya da kendine karşı bir saygısızlıkları olmamıştır ama sevmez beni layık görmez vsvsv kendince bir sürü bahanesi vardır . Bunun onun egoistliği olduğunun elbet farkındayım ama ne olursa olsun o annem diğeri de eşim olduğu için akıl sormak istedim ikisini de kırmadan .. teşekkür ederim