annem eşimin maaşımı yediğini düşünüyor

gunesbal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
18
0
36
Rize
benim de bir ailem yokmu eşimin maaşımı yemesi ne demek o çalışsa ben yemiycekmiyim yani çok canım sıkılıyor benim
durumumda olan kimse varmı acaba

neden öyle düşünüyor ki eşiniz işsiz mi konuyu biraz daha açsanız daha iyi anlaşılır.siz ne tepki veriyorsunuz anneniz böyle diyince

ben öğretmenim eşimde henüz atanamadı abim evlendi iki yıl boyunca düğün masraflarını karşıladım ama evlendikten sonra maddi yardımım olmaDIĞI İÇİN eşimin maaşmı yediğini düşünüyorlar

Galiba anneniz şöyle düşünüyor eşiniz çalıştığı parayla size bakacak siz de aldığınız parayla kendi annenize abinize yardım edeceksiniz.

Ama öyle şey olmaz hayat şartları zor siz de bir ev geçindiriyorsunuz herkes kendi işine maaşına baksın.Annenize ev ihtiyaçlarını ortak karşıladığınızı ve paranın ancak yettiğini söyleyin

Galiba anneniz şöyle düşünüyor eşiniz çalıştığı parayla size bakacak siz de aldığınız parayla kendi annenize abinize yardım edeceksiniz.

Ama öyle şey olmaz hayat şartları zor siz de bir ev geçindiriyorsunuz herkes kendi işine maaşına baksın.Annenize ev ihtiyaçlarını ortak karşıladığınızı ve paranın ancak yettiğini söyleyin

çok güzel anlamışsın ciguli beni anlayan birinin olması ne güzel annem aynen öyle düşünüyo işte annemi bırak bütün akrabalarım başından beri öyle düşünüyo ve bana 5 yıl sonra bunu kusuyorlar o yüzden de artık eşimden nefret ediyorlar böyle düşünmeleri beni çok üzüyo anlatamıyorum anlamıyolar çünkü çok üzülüyorum ne yapmalıyım böyle kırgın olmak çok acı hele annemin bana ağlaması beni çok üzüyo:(

Gunesbal canım eşin neden çalışmıyor evlendiğinizde de mi işsizdi

ya eşim çalışıyor dedim ya kocam bana bakacak ben anneme babama bakacam ailem bunu istiyor ve 2 çocuğum var onlarında geleceğini düşünüyorum böyle düşündükleri için işi bırakmayı bile düşünüyorum

ben öğretmenim eşimde henüz atanamadı abim evlendi iki yıl boyunca düğün masraflarını karşıladım ama evlendikten sonra maddi yardımım olmaDIĞI İÇİN eşimin maaşmı yediğini düşünüyorlar

ben de 3 buçuk ay sonra evleniyorum cnm.Ben de öğretmenin fakat eşim memur değil ve maaşı benim maaşımdan 500 tl daha düşük ve aynen öyle düşünüyorlar.Bunca yıl okumuşum gidip elin adamına para yedirecekmişim !Ki eşimin ev araba yazlık herşeyi var düşün yanii.Anlayacağın seni çoook iyi anlıyorum

ben de 3 buçuk ay sonra evleniyorum cnm.Ben de öğretmenin fakat eşim memur değil ve maaşı benim maaşımdan 500 tl daha düşük ve aynen öyle düşünüyorlar.Bunca yıl okumuşum gidip elin adamına para yedirecekmişim !Ki eşimin ev araba yazlık herşeyi var düşün yanii.Anlayacağın seni çoook iyi anlıyorum

umarım bizim gibi sizede düşmanlık yapmazlar keşke hiç büyümeseydim diyorum her şey ne kadar masumdu çocukken eşimden nefret ediyolar şimdi düzelse bile kalpler hep kırık olacak

Anneniz saçmalıyor bence. Eşinin para yemesi ne demek yahu. Evlenmişiniz tabi ki aldığınız maaşı evinize harcayacaksınız.:34::34:

bende eşimde memuruz severek evlendik her sıkışmalarında evlendinde biz bu haldeyiz diye yakınan bir annem var ben büyüttüm okuttum gidip elin oğluna yediriyorsun dediğide oldu hatta sen maaşından neden veriyorsun evin ihtiyaçlarını kendi karşılasın dediğide.hiç evlenmeyip her maaşımı onlara verseydim kızım zamanın geldi artık seninde mürüvvetini göreyim diyeceğini hiç sanmıyorum.nişanlandığım zamanlar her akrabamıza evlensede yardım edecek elini üzerimizden çekmeyecek hakkımı helal etmem yoksa diyordu bazı aileler evlatlarını para makinesi olarak görüyor resmen

bende eşimde memuruz severek evlendik her sıkışmalarında evlendinde biz bu haldeyiz diye yakınan bir annem var ben büyüttüm okuttum gidip elin oğluna yediriyorsun dediğide oldu hatta sen maaşından neden veriyorsun evin ihtiyaçlarını kendi karşılasın dediğide.hiç evlenmeyip her maaşımı onlara verseydim kızım zamanın geldi artık seninde mürüvvetini göreyim diyeceğini hiç sanmıyorum.nişanlandığım zamanlar her akrabamıza evlensede yardım edecek elini üzerimizden çekmeyecek hakkımı helal etmem yoksa diyordu bazı aileler evlatlarını para makinesi olarak görüyor resmen

aynen benim durumumdasın canım ya.hatta onları emekli edeyim 4 kardeşimin hepsini ewlendireyim ondan sonra bana sıra gelirdi evlenmeye heralde.neyse canım sen napyosun şimdi peki veriyormusun sana ve eşine düşmanlıkları varmı? annenle eski samimiyetinizi özlüyormusun?:(

ben böyle bir durumda olsam eşimi kayırırdım ve annemi üzülmesini de dert etmezdim neden ben huzursuz olim ben konuşmuyorum diye onun içine batsın huzursuz olsun ille okumuş insan okumuşu memur memuru alacak diye birşey yok o evde yaşıyorsanız senin para benim para olayı varsa zaten orda aile yoktur ben olsam hep eşimden yana olurum ki herkes hatasını anlasın gelsin kendileri konuşsun ben eşime laf söyletmem ve de annemlerin dediğini de gidip ona söylemem ki o da kinlenmesin diye çünkü yanlış düşünüyorlar eşinizde duysa yanlış olduğu için kalbi kırılır ve daha kötü olur eşinize bahsetmeyin annenize de üzülmeyin kendi hatalı olduğunun senin evli olduğunun farkına varsın

Aynı beklenti içine eşinizin aileside girse haliniz ne olurdu bilmiyorum. Annenize sizin artık başka bir aileniz olduğunu ve önceliğinizin onlara karşı olduğunu söyleyin. Sorumluluklarınız normal olarak değişti. Bu durumun tam tersi olup eşiniz atansa size paramı yedirmiş olacaktı? Saçma; önemsemeyin bence

böyle insanları anlamıyorum ya erkek çalışınca eşi yiyince bir şey olmuyorda damat yiyiyncemi sorun oluyor.ortak bir hayat tabiki paylaşacaksın yedireceksin(saçma bir tabir bence )yuva kurulduktan sonra o aileden maddi beklentimi olur onlarında çoluk çocuğu geleceği olacaktır sizdeki gibi .
sadece şunu haklı bulurum damat iş yapmaz girdiği işte tutunmaz hiç bir işi beğenmez aylak aylak dolaşır o zaman haklıdır kız ailesi ama sizde durum bu değilki.eminim ailene abine para versen niye veriyorsun seninde evin çocukların var onlara harca demezler...:47::47::47::47::47::47::47:

okurken sinirlendim resmen
ne demek sizin paranızı eşinizin yemesi , hayat şartları bunu getirmiş eşiniz atanamamış bende atanamayan öğretmenlerdenim ücretli çalışıyorum ne yapayım bendemi eşimin parasını yemiyeyimmi
hadi eşiniz çalışmasa evde boş otursa bir nebze anlarımda adamcağıza çalışıyormuş birde 2 çocuğunuz varmış kusura bakmayında anneniz çok yanlış konuşuyor
abinize bakmak zorunda değilsiniz bir zahmet karı koca çalışsınlar geçinsinler sizemi güvenip evlendiler
evlenmeye cesaretş varsa evini geçindermiyede cesaretş olmalı insanın
benimde bir arkadaşım var kız kadarosuz eşi kadrolu kızın ailesinin borcunu ödyorlar , kızın abisinin düğününün masraflarını karşıladılar birde adamın karısı üniversite mezunu evde oturuyor görümcesinin kocasından para bekliyorlar
ben böyle insanlara siznir oluyorum

cidden zor durumdasınız anlıyorum
oysaki size hiç bir şartla karışmaya hakları yok ama anne baba işte atılmaz satılmaz
eşiniz çalışıyor para kazanıyor çabalıyor madem o zaman tabiki sizin kazandığınızda ortak olacak
hayat müşterek
bizler eşimizin kazandığını harcarken iyi ama onlar bizimkini harcarken kötü
ah bu anneler canım ya
bir şekilde ortak nokta bulursun inşallah

aynen benim durumumdasın canım ya.hatta onları emekli edeyim 4 kardeşimin hepsini ewlendireyim ondan sonra bana sıra gelirdi evlenmeye heralde.neyse canım sen napyosun şimdi peki veriyormusun sana ve eşine düşmanlıkları varmı? annenle eski samimiyetinizi özlüyormusun?:(

Her ay olmasada her sıkıştıklarında gönderiyorum göndermediğim zaman kavga başlıyor zaten evlendin gittin kendini düşündün bizi bu halde bıraktın diye eşim bişey demiyor şükür çok anlayışlı ailemde benim hayır diyemediğimi bildiği için böyle yapıyor ama annemle para konusunda yüz göz olmak çok canımı sıkıyor açıkçası

Çok yanlış düşünüyor annen .
Abinin düğününü yapmışsın daha ne yapacaksın .
Okutmasalardı o zaman seni paranı kocan yiyecek diye evde oturup çalışan koca bekleseydin de sen kocanın parasını yeseydin .

canım aynı şekilde ama şunu unutma bir eşin ve iki çocuğun var artık sen bir ailesin böyle düşünürsen işin içinden daha kolay çıkabilirsin.

Back
X