Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba anneniz şöyle düşünüyor eşiniz çalıştığı parayla size bakacak siz de aldığınız parayla kendi annenize abinize yardım edeceksiniz.
Ama öyle şey olmaz hayat şartları zor siz de bir ev geçindiriyorsunuz herkes kendi işine maaşına baksın.Annenize ev ihtiyaçlarını ortak karşıladığınızı ve paranın ancak yettiğini söyleyin
Gunesbal canım eşin neden çalışmıyor evlendiğinizde de mi işsizdi
ben öğretmenim eşimde henüz atanamadı abim evlendi iki yıl boyunca düğün masraflarını karşıladım ama evlendikten sonra maddi yardımım olmaDIĞI İÇİN eşimin maaşmı yediğini düşünüyorlar
ben de 3 buçuk ay sonra evleniyorum cnm.Ben de öğretmenin fakat eşim memur değil ve maaşı benim maaşımdan 500 tl daha düşük ve aynen öyle düşünüyorlar.Bunca yıl okumuşum gidip elin adamına para yedirecekmişim !Ki eşimin ev araba yazlık herşeyi var düşün yanii.Anlayacağın seni çoook iyi anlıyorum
bende eşimde memuruz severek evlendik her sıkışmalarında evlendinde biz bu haldeyiz diye yakınan bir annem var ben büyüttüm okuttum gidip elin oğluna yediriyorsun dediğide oldu hatta sen maaşından neden veriyorsun evin ihtiyaçlarını kendi karşılasın dediğide.hiç evlenmeyip her maaşımı onlara verseydim kızım zamanın geldi artık seninde mürüvvetini göreyim diyeceğini hiç sanmıyorum.nişanlandığım zamanlar her akrabamıza evlensede yardım edecek elini üzerimizden çekmeyecek hakkımı helal etmem yoksa diyordu bazı aileler evlatlarını para makinesi olarak görüyor resmen
aynen benim durumumdasın canım ya.hatta onları emekli edeyim 4 kardeşimin hepsini ewlendireyim ondan sonra bana sıra gelirdi evlenmeye heralde.neyse canım sen napyosun şimdi peki veriyormusun sana ve eşine düşmanlıkları varmı? annenle eski samimiyetinizi özlüyormusun?![]()