Annem esini aldatıyor !

Annen benden 1 yaş küçük :)))
Sen ise annenden çok daha olgunsun..muhtemelen sevgilisi de evli.
Ne desem bilemedim ama olan herzaman malesef çocuklara oluyor
Allah annene akıl fikir versin
Annene böyle devam ederse eşine herşeyi anlatacağını söylesen nasıl olur?

Saygimdan oyle bir sey ile hic tehdit etmek istemedim ama sonuc o olucak

Yazık iğrençlik ötesi
Rabbim size kolaylık versin çıkış kapısı göstersin
Bu durumda insanın aklı durur şuanda benim aklım durdu
Annenize şunu sorun vicdanen rahatmıymış eşinin ve çocuklarının yüzüne nasıl bakıyor muş ?
Belki en güzel cevap bu olur ve silkelenir.....

Yuzyuze alip iyice konusmam gerek demekki kizlar. Yaninda olsam bu kadar rahat olamaz korkar. Suan evliyim ve sehirdisindayim ondan rahat hareket ediyor.

Saygimdan oyle bir sey ile hic tehdit etmek istemedim ama sonuc o olucak
Tamam ama saygı biyere kadar
Annen çok mu saygılı davranışlar yapıyor ?
Bence herkes için hayırlısı bu
Önce güzellikle konuş olmadı herşeyi açıklarım de
Yazık değilmi o adama, sana, diğer çocuklara.

Hiç hoş değil,kaç yıllık evliilik sırf eşi hasta olmuş diye paylaşımları kalmamış.
Yazık,günah eşine..
Annenizi karşınıza alın ve düzgünce konuşun.

Tamam ama saygı biyere kadar
Annen çok mu saygılı davranışlar yapıyor ?
Bence herkes için hayırlısı bu
Önce güzellikle konuş olmadı herşeyi açıklarım de
Yazık değilmi o adama, sana, diğer çocuklara.

Oyle yapicam artik kizlar. Denizin guzelligine kapiliyor ama o dalgalar onu bogucak haberi yok..

Annenize biraz empati yapmasını tavsiye edin.eşi değilde kendisi hasta olsaydı ve eşi onu aldatsaydi ne hissederdi?Madem eşine sevgisi kalmamış konuşsun ayrılsın ne halt ederse etsin.Bu arada sevgilisinin de evli olduğunu söylediniz. Diğer kadına ve çocuklara yazık değilmi?
Şimdi mutlu olabilir ama Allahın adaleti çok büyük. Birgun bütün bu yaptıklarının cezasını çok ağır ödeyecek. Yerinizde olsam anneme karşı saygım biterdi.ve bunu sonuna kadar da yansıtırdim ona.Yasadigi durum çok rezil..bunu utanmadan size anlatması ise kendini haklı gördüğünü gösteriyor..yazık..

Merhaba arkadaslar. Uzun olucak ama kusura bakmayin lutfen. Annemin ikinci evliligi 14 senelik evli. Iki tane erkek kardesim var bu evlilikten. Öz kardesten farkimiz yok, kardeslerim bana, ben onlara cok tutkunumdur. Eside cok iyi biri , hep abi demisimdir dertlesmisimdir, kendi cocuklarina ne aliyorsa banada almistir. Bir gun bir kotu sozunu duymadim.

Ama ne yazikki rahatsiz, MS hastasi ve son 1 senedir evde yuruyemiyor. Benim annemde memnundu halinden yani 'esimi cok seviyorum ne olursa olsun onemli olan yuregi' diyen bir kadindi. Ama 1 sene kusurdur evin erkegi annem oldu her yere o kosuyor, her seyi o yapiyor.. Cok bunaldi bide cocuklarin biri 2.5, biri 6 yasinda.

Asil konuya geliyorum. Annemin 2.5 aydir hayatinda biri var ben 19 yasindayim, annem 39 yasinda yas farkimiz cok olmadigi icin arkadas gibiydik hep. Ben hemen cakmistim hareketlerinden sonunda doktu bana icini..

Esiyle artik hic birseyi paylasamadiklarini, esinin onunla ilgilenmedigini 2.5 aydir hayatinda biri oldugunu ve o adaminda evli 3 cocuklu oldugunu anlatti tek tek.
Annemin huyuda degisti tabi, 39 senedir siyah sacli olan kadin birden kizil, sari yapti. Yeni yeni dekolteli kiyafetler, topuklular, dövmeler kendisiyle bozdu kafasini.

Sizce ne yapmam gerek annem baya kapilmis ucuyor ama esi ogrenirse annemi bosar ve kardeslerimide asla goremez ayrica rezil olur. Ondan korkuyorum. Ayrica esiyle yuzyuze geldigim zaman icim aciyor cunku annemi hala cok seviyor. Bir akil verin ne olur?
sizin öz babnız o adam olsaydı ne düsünürdünüz annenizi sevmeye devam edin buna engel yok ancak madem vok seviyor bosansın buna hazır olmalı aksi takdirde hasta bir adamı kandırmak hancerlemek

Kusura bakmayında anneniz iyice kendini aşmış durumda hasta insanı aldattıgı yetmiyormuş gibi birde parasını çatır çatır yiyorum demiş resmen 2 evlat verdim diyee yazıkk adamcagızın haline üzüldüm.Kimbilir ölmesi için bile dua ediyordur anneniz hepten maaşı kalsın diye :( :(

Annene söyleyecek söz yok ar damarı çatlamış
Yanına git sert bir şekilde buna devam ederde hem seni hem diğer çocukları kaybedeceğini bu yaptığının hiçbir açıklaması olmadığını
Diğer kadının yerınde olsa ne hissedeceğini falan söyle
Bu arada senin eşinin bilmesi hiç iyi olmamış ancak onun yanında bu konudan be kadar rahatsız olduğunu sinirlendiğini falan göster annende olsa böyle bir şeyin miğde bulandırıcı olduğunu yoksa ileride annen böyle sende yaparsınlara gelir konu
Ama bu konuyla ilgili öyle sert bir tepki verirsinki sana bu konuyu açmaya çekinir

Annen eşinin
karşı tarafın eşini çocuklarını maddi manevi günahına giriyor...allah varya sopayı öyle bir sallar ki sen sadece seyret

Sözün bittiği yer. Yazıklar olsun ya...

MS hastası bir adamcağıza bunu nasıl yapabiliyor? Nasıl yüzüne bakıyor adamın?

Bir de saç boyamalar, genç kız gibi kıyafete özenmeler.. Ağır bir şey yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Ben olsam anneme çok ciddi sınır koyardım.

İnsanlarda eskiden onur diye bir duygu vardı. Ne günlere kaldık...

Canim bosan diyorum esiyle cok kavga ediyorlar bu ara cocuklar disinda bir baglari kalmamis. Ama annem bana' aman ne bosanicam bak rahat yasiyorum para benim elimde ne istesem aliyorum, 2 cocuk vermisim parasini yiyorum salak miyim bosaniyim' diyor agzim acik kaliyorum.
Bunu da duyunca artik diyecek soz bulamiyorum.anneniz cok vicdansizmis.ne yapabilirsiniz ki yapacak birsey yok.adam evliymis de insallah birgun kotu seyler olmaz

Allah yardımcınız olsun ama bunu o adamcağıza yapmanız çok yanlış bilipte susmak yapan kadar suçludur benım kanımca ya boşansınlar yada konuştuğu kişiyle kessin irtibatını ahını ömrünüzce ödeyemezsiniz..

İnsan anne olunca birden bire meleklik özelliği inmiyor, anneniz insan ve yanlış yolda olan bir insan.
Öncelikle ne olursa olsun saygısızlık yapmayın, sonuçta sizde emeği büyük.

Biraz bekleyin, belki geçici bir hevestir. Sonuçta ayrıl deseniz ayrılmayacak, yapma derseniz dinlemeyecek.
Beklemek zor derseniz adama ulaşmaya çalışın. Ailemiz dağılacak, sizinki de dağılabilir deyin.

Ay ikiside evli birde inanamıyorum ama çok miğde bulandırıcı, ben inan sana daha çok üzüldüm insan bunu bilip nasıl yaşar ki.. Annen boşansın daha iyi yaptığı büyük vicdanszılık..

Vicdanı el veriyor demek ki bunu o adama yapmaya. Ayrıca rezil olur demişsin ama kendisi bunu göze almazsa yapmaz zaten. Bence siz çok takmayın kafanıza. Anneniz de halinden memnun baksanıza kendisine bakmaya başlamış. Evdeki adam umrunda olsa vicdanı el vermezdi. Aynı durumda kendi olsaydı eşi aynı şeyi yapsaydı Nasıl hissederdi merak etmedim değil? Sordunuz mu bunu ona?

Bacım; Allah düştüğün durumu düşmanımın başına vermesin diyeceğim ama ne yazık ki bu dünyada herşey bizler için. Bence ilk olarak bundan kimseye bahsetmemelisin. Annen sonuçta, yarın birgün duyulursa senin bile kötü etkileneceğin bir durum olur. Keşke olmasa ama içinde yaşadığımız toplumu tanıyoruz ne yazık ki, mümkün olduğunca bu olayın duyulmamasını sağla. Annen ne olursa olsun çocuklarını yani sizi düşünür diye düşünüyorum. Karşına al kendi durumundan yaptığı hata yüzünden kardeşlerinin, senin düşeceğin durumdan bahset. Aklı başına gelecektir sanıyorum. Sakın dik kafalı gitme, ara yolu bulmak ona güzelce anlatmak durumundasın. ALLAH yardımcın olsun çok zor durum...

Back
X