Merhaba arkadaslar. Uzun olucak ama kusura bakmayin lutfen. Annemin ikinci evliligi 14 senelik evli. Iki tane erkek kardesim var bu evlilikten. Öz kardesten farkimiz yok, kardeslerim bana, ben onlara cok tutkunumdur. Eside cok iyi biri , hep abi demisimdir dertlesmisimdir, kendi cocuklarina ne aliyorsa banada almistir. Bir gun bir kotu sozunu duymadim.
Ama ne yazikki rahatsiz, MS hastasi ve son 1 senedir evde yuruyemiyor. Benim annemde memnundu halinden yani 'esimi cok seviyorum ne olursa olsun onemli olan yuregi' diyen bir kadindi. Ama 1 sene kusurdur evin erkegi annem oldu her yere o kosuyor, her seyi o yapiyor.. Cok bunaldi bide cocuklarin biri 2.5, biri 6 yasinda.
Asil konuya geliyorum. Annemin 2.5 aydir hayatinda biri var ben 19 yasindayim, annem 39 yasinda yas farkimiz cok olmadigi icin arkadas gibiydik hep. Ben hemen cakmistim hareketlerinden sonunda doktu bana icini..
Esiyle artik hic birseyi paylasamadiklarini, esinin onunla ilgilenmedigini 2.5 aydir hayatinda biri oldugunu ve o adaminda evli 3 cocuklu oldugunu anlatti tek tek.
Annemin huyuda degisti tabi, 39 senedir siyah sacli olan kadin birden kizil, sari yapti. Yeni yeni dekolteli kiyafetler, topuklular, dövmeler kendisiyle bozdu kafasini.
Sizce ne yapmam gerek annem baya kapilmis ucuyor ama esi ogrenirse annemi bosar ve kardeslerimide asla goremez ayrica rezil olur. Ondan korkuyorum. Ayrica esiyle yuzyuze geldigim zaman icim aciyor cunku annemi hala cok seviyor. Bir akil verin ne olur?