- Konu Sahibi just tonight
Bir insan namusu icin yasar anneniz sizden utanmiyor belli allah tan dami utanmiyor korkmuyor yazik cok yazik keske insanlar ölümün oldugunu hic unutmasa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kınamıyorum. İnşallah geç olmadan doğru dürüst olur.Bende buna takildim bu ne bencilliktir ,adama ilgi gösterecekken kendisi bekliyor.kızımızın annesi tam anlamıyla nankör ,başka kadınında yuvasını yıkacak .eh azmiş,başına gelecekler var demekki.
Allah yardimcin olsun.Merhaba arkadaslar. Uzun olucak ama kusura bakmayin lutfen. Annemin ikinci evliligi 14 senelik evli. Iki tane erkek kardesim var bu evlilikten. Öz kardesten farkimiz yok, kardeslerim bana, ben onlara cok tutkunumdur. Eside cok iyi biri , hep abi demisimdir dertlesmisimdir, kendi cocuklarina ne aliyorsa banada almistir. Bir gun bir kotu sozunu duymadim.
Ama ne yazikki rahatsiz, MS hastasi ve son 1 senedir evde yuruyemiyor. Benim annemde memnundu halinden yani 'esimi cok seviyorum ne olursa olsun onemli olan yuregi' diyen bir kadindi. Ama 1 sene kusurdur evin erkegi annem oldu her yere o kosuyor, her seyi o yapiyor.. Cok bunaldi bide cocuklarin biri 2.5, biri 6 yasinda.
Asil konuya geliyorum. Annemin 2.5 aydir hayatinda biri var ben 19 yasindayim, annem 39 yasinda yas farkimiz cok olmadigi icin arkadas gibiydik hep. Ben hemen cakmistim hareketlerinden sonunda doktu bana icini..
Esiyle artik hic birseyi paylasamadiklarini, esinin onunla ilgilenmedigini 2.5 aydir hayatinda biri oldugunu ve o adaminda evli 3 cocuklu oldugunu anlatti tek tek.
Annemin huyuda degisti tabi, 39 senedir siyah sacli olan kadin birden kizil, sari yapti. Yeni yeni dekolteli kiyafetler, topuklular, dövmeler kendisiyle bozdu kafasini.
Sizce ne yapmam gerek annem baya kapilmis ucuyor ama esi ogrenirse annemi bosar ve kardeslerimide asla goremez ayrica rezil olur. Ondan korkuyorum. Ayrica esiyle yuzyuze geldigim zaman icim aciyor cunku annemi hala cok seviyor. Bir akil verin ne olur?
Hem şehir dışındasın, 19 yaşındasın, evlisin, annemle yüzümüze konuşmadım telefonda konuştum diyosun hemde Ada'mı her gördüğümde içim acıyor diyorsun. Anlamadım.![]()
Tabı senın de canın yanıyor su durumdan.. Annenn rezıl olsun ıstemezsın. Karsına cek konus. Bır daha konus. Defalarca konus. Baktın anlamıyor olacaklardan ben sorumlu degılım de. İş senden cıkmıs artık.. Ypacagın bısey kalmamskı![]()
İnsan anne olunca birden bire meleklik özelliği inmiyor, anneniz insan ve yanlış yolda olan bir insan.
Öncelikle ne olursa olsun saygısızlık yapmayın, sonuçta sizde emeği büyük.
Biraz bekleyin, belki geçici bir hevestir. Sonuçta ayrıl deseniz ayrılmayacak, yapma derseniz dinlemeyecek.
Beklemek zor derseniz adama ulaşmaya çalışın. Ailemiz dağılacak, sizinki de dağılabilir deyin.
Bacım; Allah düştüğün durumu düşmanımın başına vermesin diyeceğim ama ne yazık ki bu dünyada herşey bizler için. Bence ilk olarak bundan kimseye bahsetmemelisin. Annen sonuçta, yarın birgün duyulursa senin bile kötü etkileneceğin bir durum olur. Keşke olmasa ama içinde yaşadığımız toplumu tanıyoruz ne yazık ki, mümkün olduğunca bu olayın duyulmamasını sağla. Annen ne olursa olsun çocuklarını yani sizi düşünür diye düşünüyorum. Karşına al kendi durumundan yaptığı hata yüzünden kardeşlerinin, senin düşeceğin durumdan bahset. Aklı başına gelecektir sanıyorum. Sakın dik kafalı gitme, ara yolu bulmak ona güzelce anlatmak durumundasın. ALLAH yardımcın olsun çok zor durum...
ZemindeMerhaba arkadaslar. Uzun olucak ama kusura bakmayin lutfen. Annemin ikinci evliligi 14 senelik evli. Iki tane erkek kardesim var bu evlilikten. Öz kardesten farkimiz yok, kardeslerim bana, ben onlara cok tutkunumdur. Eside cok iyi biri , hep abi demisimdir dertlesmisimdir, kendi cocuklarina ne aliyorsa banada almistir. Bir gun bir kotu sozunu duymadim.
Ama ne yazikki rahatsiz, MS hastasi ve son 1 senedir evde yuruyemiyor. Benim annemde memnundu halinden yani 'esimi cok seviyorum ne olursa olsun onemli olan yuregi' diyen bir kadindi. Ama 1 sene kusurdur evin erkegi annem oldu her yere o kosuyor, her seyi o yapiyor.. Cok bunaldi bide cocuklarin biri 2.5, biri 6 yasinda.
Asil konuya geliyorum. Annemin 2.5 aydir hayatinda biri var ben 19 yasindayim, annem 39 yasinda yas farkimiz cok olmadigi icin arkadas gibiydik hep. Ben hemen cakmistim hareketlerinden sonunda doktu bana icini..
Esiyle artik hic birseyi paylasamadiklarini, esinin onunla ilgilenmedigini 2.5 aydir hayatinda biri oldugunu ve o adaminda evli 3 cocuklu oldugunu anlatti tek tek.
Annemin huyuda degisti tabi, 39 senedir siyah sacli olan kadin birden kizil, sari yapti. Yeni yeni dekolteli kiyafetler, topuklular, dövmeler kendisiyle bozdu kafasini.
Sizce ne yapmam gerek annem baya kapilmis ucuyor ama esi ogrenirse annemi bosar ve kardeslerimide asla goremez ayrica rezil olur. Ondan korkuyorum. Ayrica esiyle yuzyuze geldigim zaman icim aciyor cunku annemi hala cok seviyor. Bir akil verin ne olur?
seninde imtihanin annenleyms çok zor bir durum annemi tehdit etsene biraz gözünü korkut diyeceğim esine de aranız bozulur ama anneni rezil.olmaktan kurtarirsin yoksa annem kötü bir şekilde damgalanacak ve seninde bu birsekilde önüne çıkacaktır allah yardimcin olsun dua et bol bolMerhaba arkadaslar. Uzun olucak ama kusura bakmayin lutfen. Annemin ikinci evliligi 14 senelik evli. Iki tane erkek kardesim var bu evlilikten. Öz kardesten farkimiz yok, kardeslerim bana, ben onlara cok tutkunumdur. Eside cok iyi biri , hep abi demisimdir dertlesmisimdir, kendi cocuklarina ne aliyorsa banada almistir. Bir gun bir kotu sozunu duymadim.
Adamı gizli numaradan ara, adını sanını söyleme.Kizlar esine gidip anlatsam annem cildirir beni mahfeder yuvami yiktin diyeO adamimi arasam sizce gorustugu?
Cok yalnis bisey bu ne diyebilecegiz baska bizMerhaba arkadaslar. Uzun olucak ama kusura bakmayin lutfen. Annemin ikinci evliligi 14 senelik evli. Iki tane erkek kardesim var bu evlilikten. Öz kardesten farkimiz yok, kardeslerim bana, ben onlara cok tutkunumdur. Eside cok iyi biri , hep abi demisimdir dertlesmisimdir, kendi cocuklarina ne aliyorsa banada almistir. Bir gun bir kotu sozunu duymadim.