Annem evimi karistiriyor

cilekli_turta_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
117
77
28
35
Merhaba arkadaşlar. Dün bebegimi anneme bırakıp çıkmamız gerekti. Planlı bir durumdu ve sağolsun bu konularda her zaman yardımcıdır. Evimi karistirdigindan supheleniyordum. Bi keresinde yanında aidatı vermem gerekti ben de birikim yaptigimiz yerden parayi çıkardım beni gözetlediğini farkettim ve içime kurt düştü dün gitmeden kurcalanacak mi anlamak için bişeyler yaptım ve geldigimde kurcalandigini anladım. Parayı saymadim bile, öyle bişey olmadigindan olmayacagindan eminim ama bu durum canımı sıkıyor. Bunu söyleyemem de . Offf

Enteresan bi durumMuş. .. acaba dolapları çekmeceler filan mı düzeltmeye çalıştı belki de konduramadım .genelde erkek tarafı yapar böle şeyler benimde halalarım karıştırırdı bize gelince bende peşlerinden ayrılmazdim annem huylarını bildiğinden uyarmıştı beni ama bilemedim ki anneniz ne amaçla yaptı

Genelde kayınvalideler görümceler bakar ya hani gelin düzenli mi tertipli mi filan diye onu kastettim maddi anlamda bi kayıptan bahsetmedim yanlış anlaşılmasın .

Merhaba arkadaşlar. Dün bebegimi anneme bırakıp çıkmamız gerekti. Planlı bir durumdu ve sağolsun bu konularda her zaman yardımcıdır. Evimi karistirdigindan supheleniyordum. Bi keresinde yanında aidatı vermem gerekti ben de birikim yaptigimiz yerden parayi çıkardım beni gözetlediğini farkettim ve içime kurt düştü dün gitmeden kurcalanacak mi anlamak için bişeyler yaptım ve geldigimde kurcalandigini anladım. Parayı saymadim bile, öyle bişey olmadigindan olmayacagindan eminim ama bu durum canımı sıkıyor. Bunu söyleyemem de . Offf
Niye soyleyemiyorsunki ben direk derdim valla , annemizede diyemeyeceksek artik.
en azindan buralar karistirilmis koydugum bilmem neyi ta cekmecenin dibinde zor buldum sen mi birsey aradin anne de bakalim hic oylesine, ondan sonra tepkisinden sen anlarsin, oda senin demenden olayi fark ettigini anlar birdahada kurcalamaz. Anneler meraklidir biraz

Ya merakındandır emin ol. Sen olsan kızının evini merak edersin birikimini felan mutlu olursun yani belki sormayada çekindi yazık ya canm benm kızının evini birikimini merak etmiştir. Annedir o bence sıkmayın canınızı böylr olduğunu hissettiğinzde bile tatlı bir tebessüm olsun yüzünzde başka birşey düşünmeyin derim

valla kız tarafı erkek tarafı farketmiyor benim gözümde artık bu anneler nerede durması gerektiğini bilmiyor..

kötü niyetli yada değil onu alakadar etmeyen yerlere elini sokması beni çıldırıtıyor.
bunu yapan kv olsaydı bu kadar emin olamazdınız ve daha büyük tepki veriridiniz. tavsiyem aynı tepkiyi annenize de vermeniz olacaktır.

annen yanı kolu komsu dahi degıl ne var kurcalasın evını belkı toplamak duzeltmek analmında veya bir esyayı alma anlamında yaptı veya kurcaladı annene neden guvenmıyorsun ?

Ya merakındandır emin ol. Sen olsan kızının evini merak edersin birikimini felan mutlu olursun yani belki sormayada çekindi yazık ya canm benm kızının evini birikimini merak etmiştir. Annedir o bence sıkmayın canınızı böylr olduğunu hissettiğinzde bile tatlı bir tebessüm olsun yüzünzde başka birşey düşünmeyin derim

ee aynı şeyi oğlan annesi yapsa ayy canım benim oğluşunun birikimi merak etmiştir mi diyecektiniz ?

biz bile bu ayrımı yapıyorsak yazık bize kadın olarak.
anneyse anne herkes durması gerektiği yeri bilsin ne haddine ya girip bi yerleri karıştırmak.

ayy yorumları okuyorum da ban yemeden konudan çıkayım bari..

yahu ne kadar iki yüzlü insan var burada ya aynı şeyi erkek annesi yapsa kadında ne ar ne namus bırakırdınız söz konusu kız annesi olunca vay efendim merak ana sonuçta bilmem ne...

kız bakınca kızımın evi oğlan bakınca aa gelin evi karıştırılmaz çok ilginçsiniz. pes yani..

ee aynı şeyi oğlan annesi yapsa ayy canım benim oğluşunun birikimi merak etmiştir mi diyecektiniz ?

biz bile bu ayrımı yapıyorsak yazık bize kadın olarak.
anneyse anne herkes durması gerektiği yeri bilsin ne haddine ya girip bi yerleri karıştırmak.
Yani o açıdan bakıncada öyle oluyor;) bilemedim şimdi ben en iyisi geri çekileyim:) kendi anacığım gözümn önüne geldi birden kıyamadm ya canm ennem özlemişmde:(

Yapan kendi annen olduğu için daha az sinir olmuşsundur, bunu kv yapsaydı çıldırırdın ama kv ya da öz anne farketmez karıştırmaması gerekir, bi şeyi merak ediyorsa sana sorsun, o kadar da samimiyetiniz yok mu ki?

kurallarının olduğu konularda kendi ailene de taviz verme, sonra kv ne falan laf söylediğinde eşin sana ''e ama senin annen aynısını yapınca bişey demiyorsun'' diyemesin.

Back
X