Annem evimi karistiriyor

Bence annenle konuş
Yarın bir gün eşin farkeder işte o zaman işin içinden çıkamazsın.

Annenize nede güvenmiyorsunuz da parayı koyduğunuz yerde düzenleme yapma gereği duyuyorsunuz almayacağından eminseniz niyeti ne olabilir ki o zaman? mantıksız geldi bana. Hem ilk defa evde tek başına bırakmıyorsunuzdur annenizi bir eşyanızı düzeni bozuldu mu bir şey kayboldu mu. Hayırsa bu kadar da üstüne düşmeyin.

Yazdığım gibi parayi orda biriktirdigimi anladı. Ne kadar olduğuna bakmistir

benim açımdan farkı yoktur anne yada kV ikisinden de rahatsız olurum. He kV hayatta girmez yatak odama. Küçük odama bile girecek olsa burası müsait mi der . KV sınırları olan biridir, o yüzden bana da karismaz
bana oyleymıs gıbı geldı de
sen acaba ne dusunerek actın konuyu merak ettım
ne kadar olduguna neden bakmıs olablır ?

Buradaki pek ćok yorumun aksine ben olumlu bulamadım bu davranışı. Kayınvalide yapsa bunu olay çıkar genelde bu böyledir.
Para calmamıstır/çalmayacaktır evet ama gizli gizli insanların eşyalarını karıştırmak doğru bir davranış şekli değil. Mesela o cepten 50 lira düşse dolabın içine ve görmeseniz o parayı,annem mi aldı acaba diye düşüneceksiniz ister istemez,buna mahal vermeye gerek yok ki. Merak ediyorsa sorabilir "kızım birikim yapıyormusunuz,maddi durumunuz nasıl"diye.

bekarken karıştır,anladım ne bileyım sıgara filan içiyormu,hanı para ne kadar bu parayı nerden buldu gıbı hanı gençken kontrol amaçlı,ama sen evli barkılı bır hanımsın,karıştırmaması gerekli,ama bence kesınlıkle söleme,bellki huyu böle,değişmez,gerçi ilişkinizi bilmıyorum,ben söylüyorum,karıştırma fılan dye,ama artık bıldığım için,saklarım paramı fılan,ama çok iyi biliyorm karıştırığını,meraklı bır yapısı var,ben öle değilim,yapım değil,bir yerde parası var,kardeşlerım sordu ne kadar dıye,daha bır kez bakmadım,geçen ablam dıyor 30 bin lırası var,saçmalama abla dedim,nerden olcak,ama yıne bakmadım,abme derken duydum cidden otuzmuş,ınan banka cüzdanı masanın üstünde açıp bakmadım yanı,dediğim gibi yapı,huy,değişmez

Paranın yerini değiştir...eski yerine de küçük bir not bırak..."seni yaramaz seniiii" falan gibi :KK53:
Hiç muhatap olmadan halledersin

yorumlara hayran kaldım. karıştıran kayınvalide olsaydı ohooo neler neler derdik. anneymiş, merak etmiş, kızının birikimni bilmek istemiş olabilirmiş... güldürmeyin beni.

Anneler yapar öyle şeyler. Merak etmiştir sen gizli gizli çıkarttıysan parayı. Benim annem de karıştırırdı cüzdanıma kadar herşeyimi. Meraktan yani korkmayın bence. Zaten olayın parayla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama öyleyse bile bırak alsın nolcakki annen o senin ihtiyacı vardır söyleyememiştir çekinmiştir yani. Herşey olabilir. Başkası olsa sorun olur tabi ama anne olunca iş değişir. Birikimine bakmıştır belki de sevinmiştir. Kıyamam ya anne çok kutsaldır ne düşünerek yaptığını asla anlayamazsın. Şüphelenmek hoş değil bence.

yorumlara hayran kaldım. karıştıran kayınvalide olsaydı ohooo neler neler derdik. anneymiş, merak etmiş, kızının birikimni bilmek istemiş olabilirmiş... güldürmeyin beni.
Çok çok haklısın.Konu sahibi oraya bir not bırak "anneciğim eğer burayı açtıysan çok ayıp ediyorsun,kayınvalidem yapsa ne hissederdik?" diye.böylece durduk yerde suçlamış konumuna düşmeyeceksin,notu gördüğüne göre açmış demektir,üste çıkamaz

Ben bunu annemin dolabi ve esyalarin cepleri ile yapsam o da rahatsiz olur, "anneler" sonucta diyerek ben buna göz yum diyemem.

Ayni bir düzende de degilsiniz artik, ona göre de senin özeline girip de merak etmek sacma.

Niyet mi? Ayol kadin basbayagi karistirmis kizinin odasini niyet belli ...bu durum en melek anneyi bile hakli cikarmaz objektif olmakta fayda var sen annenin odasini karistirdiginda tepkisi ne olur dusun bakalim?

Valla sanırım bu işler biraz kişisele giriyor. Ben annemin evini karıştırırım da bakarım da annemin evi, odası benim de evim zaten. Annemin benden gizlediği hiçbirşey yok ki zaten... Benim de annemden yoktur. Kişilere göre değişiyor demek ki bu işler...

Valla bravo forumda anneyle kayınvalide arasında hiçbir fark gözetilmemesi gerektiğini de öğrenmiş olduk. Hiç mi kayınvalidenin yapınca battığı, annenin yapınca batmadığı bir hareket olmadı hayatınızda, anlayamadım :)

Valla bravo forumda anneyle kayınvalide arasında hiçbir fark gözetilmemesi gerektiğini de öğrenmiş olduk. Hiç mi kayınvalidenin yapınca battığı, annenin yapınca batmadığı bir hareket olmadı hayatınızda, anlayamadım :)
Canım bizim kastımız şuydu: kayınvalide yapsa "yanlış,kabalık,kabul edilemez,ev sahibi haklı" ama anne yapınca "anne tabi yapacak,haklı,ne var ki" oluyor.Davranış aynı,bizim etik ilkelerimiz yakınlık derecemize göre değişmemeli

Valla sanırım bu işler biraz kişisele giriyor. Ben annemin evini karıştırırım da bakarım da annemin evi, odası benim de evim zaten. Annemin benden gizlediği hiçbirşey yok ki zaten... Benim de annemden yoktur. Kişilere göre değişiyor demek ki bu işler...

Evet ben kim olursa olsun odamin karistirilmasindan hoslanmam bende kimsenin odasini karistirmam

Konu gizlilik saklilik meselesi degil ki ,ona ait olmayan bir seyi karistiriyor olmasi sorun ,anne- kızda olsak hepimiz ayri bireyiz

Canım bizim kastımız şuydu: kayınvalide yapsa "yanlış,kabalık,kabul edilemez,ev sahibi haklı" ama anne yapınca "anne tabi yapacak,haklı,ne var ki" oluyor.Davranış aynı,bizim etik ilkelerimiz yakınlık derecemize göre değişmemeli

Anladım. Saygı duyarım tabi ki görüşlere ama annem farklı benim için. Belki de annemin böyle birşey yapmayacağını bildiğimden kaynaklanıyor...

Back
X