- Konu Sahibi cilekli_turta_
iyi bise degil ama yani sonucta kötü bi niyetle yapilan biseyde degil
bence bosver :) hic utandirma anneni konusarak :)
bence bosver :) hic utandirma anneni konusarak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana oyleymıs gıbı geldı deYazdığım gibi parayi orda biriktirdigimi anladı. Ne kadar olduğuna bakmistir
benim açımdan farkı yoktur anne yada kV ikisinden de rahatsız olurum. He kV hayatta girmez yatak odama. Küçük odama bile girecek olsa burası müsait mi der . KV sınırları olan biridir, o yüzden bana da karismaz
yorumlara hayran kaldım. karıştıran kayınvalide olsaydı ohooo neler neler derdik. anneymiş, merak etmiş, kızının birikimni bilmek istemiş olabilirmiş... güldürmeyin beni.
Çok çok haklısın.Konu sahibi oraya bir not bırak "anneciğim eğer burayı açtıysan çok ayıp ediyorsun,kayınvalidem yapsa ne hissederdik?" diye.böylece durduk yerde suçlamış konumuna düşmeyeceksin,notu gördüğüne göre açmış demektir,üste çıkamazyorumlara hayran kaldım. karıştıran kayınvalide olsaydı ohooo neler neler derdik. anneymiş, merak etmiş, kızının birikimni bilmek istemiş olabilirmiş... güldürmeyin beni.
Niyet mi? Ayol kadin basbayagi karistirmis kizinin odasini niyet belli ...bu durum en melek anneyi bile hakli cikarmaz objektif olmakta fayda var sen annenin odasini karistirdiginda tepkisi ne olur dusun bakalim?
Ne alaka senin annende esinin kvsi olmuyomu
Canım bizim kastımız şuydu: kayınvalide yapsa "yanlış,kabalık,kabul edilemez,ev sahibi haklı" ama anne yapınca "anne tabi yapacak,haklı,ne var ki" oluyor.Davranış aynı,bizim etik ilkelerimiz yakınlık derecemize göre değişmemeliValla bravo forumda anneyle kayınvalide arasında hiçbir fark gözetilmemesi gerektiğini de öğrenmiş olduk. Hiç mi kayınvalidenin yapınca battığı, annenin yapınca batmadığı bir hareket olmadı hayatınızda, anlayamadım :)
Valla sanırım bu işler biraz kişisele giriyor. Ben annemin evini karıştırırım da bakarım da annemin evi, odası benim de evim zaten. Annemin benden gizlediği hiçbirşey yok ki zaten... Benim de annemden yoktur. Kişilere göre değişiyor demek ki bu işler...
Canım bizim kastımız şuydu: kayınvalide yapsa "yanlış,kabalık,kabul edilemez,ev sahibi haklı" ama anne yapınca "anne tabi yapacak,haklı,ne var ki" oluyor.Davranış aynı,bizim etik ilkelerimiz yakınlık derecemize göre değişmemeli