Annem Evleniyo !!!

beni pek sorun etmez hep başımın çaresine bakarm bilir yurda çıkıcam o adam eve gelince ztn.
ama benim endişem kardeşlerden yana biri 11 biri 12 yaşnda of aman ya ben mi doğurdum kendi düşünsün diyorum bazen sonra onları düşününce içim elvermiyo ..

bu arada anteplisiniz galiba :13:

Yok canim İzmirliyiimm :))

annenin bu sorumsuzlugu nedendir. Benim annemde bazen genis genis konusuruz valla iki lafla sanki o kizimmis

gbi azarliyorum. Canim ya.. Bak gitme bence .. Kal evinde o cocuk olmus sen anne gbi koy agirligini...

beni pek sorun etmez hep başımın çaresine bakarm bilir yurda çıkıcam o adam eve gelince ztn.
ama benim endişem kardeşlerden yana biri 11 biri 12 yaşnda of aman ya ben mi doğurdum kendi düşünsün diyorum bazen sonra onları düşününce içim elvermiyo ..

bu arada anteplisiniz galiba :13:

annenin bu sorumsuzlugu nedendir. Benim annemde bazen genis genis konusuruz valla iki lafla sanki o kizimmis

gbi azarliyorum. Canim ya.. Bak gitme bence .. Kal evinde o cocuk olmus sen anne gbi koy agirligini...

Senin yerinde olsam annene madem bu kadar çalışmaktan bunaldın ve belli ki evlenmenin en büyük nedeni evde oturmak istemen, bende çalışırım derdim.. hayatta o iki kız kardeşinden önemli mi erkek arkadaşın.. Hem unutma seven insan bekler.. Sen de çalış, annenin yükünü hafiflet, kardeşlerin kendilerine yetecek duruma geldiğinde ana kız istediğinizi yapın, ama o kız kardeşlerinin şuan sana ve annene muhtaç olduklarını unutma..

zaar diyince antepli mi dedim antepte kullanırlarda.
kalırım bi süre bi kaç ay rahat edersem gitmem çok kafam atarsa giderim biraz sıkıntı versin varlığım en azından bakalım ne olucak .

Senin yerinde olsam annene madem bu kadar çalışmaktan bunaldın ve belli ki evlenmenin en büyük nedeni evde oturmak istemen, bende çalışırım derdim.. hayatta o iki kız kardeşinden önemli mi erkek arkadaşın.. Hem unutma seven insan bekler.. Sen de çalış, annenin yükünü hafiflet, kardeşlerin kendilerine yetecek duruma geldiğinde ana kız istediğinizi yapın, ama o kız kardeşlerinin şuan sana ve annene muhtaç olduklarını unutma..

ben okulumu bırakıp çalışamam asla o kadarınıda yapamam zaten kendimden verdiğim ödünlerin haddi hesabı yok. tek derdi o değil yıllarca geçindik bi şekilde yine geçiniriz koca istiyo kadın işte.. kardeşlerim 10 yıl sonra üniversite okuyo olacak onları kimsenin attığı yok şu an ztn ama gelecekte olabilecek olumsuz şeyleri tartıyoruz işte bakalım artık karar verilmiş.

zaar diyince antepli mi dedim antepte kullanırlarda.
kalırım bi süre bi kaç ay rahat edersem gitmem çok kafam atarsa giderim biraz sıkıntı versin varlığım en azından bakalım ne olucak .

yok cqnim bn yoresel eski tarz kelimeler cook kulanirim :)
Bak akil vermek gbi algilma ama dsuncende yanlis uyum icinde yasamya calis
hem anneni tek birakma.

Basbasa kalmak istiolarsa gtsinler otele. Asla gitme bak kardes tavsiyesi

ben okulumu bırakıp çalışamam asla o kadarınıda yapamam zaten kendimden verdiğim ödünlerin haddi hesabı yok. tek derdi o değil yıllarca geçindik bi şekilde yine geçiniriz koca istiyo kadın işte.. kardeşlerim 10 yıl sonra üniversite okuyo olacak onları kimsenin attığı yok şu an ztn ama gelecekte olabilecek olumsuz şeyleri tartıyoruz işte bakalım artık karar verilmiş.

Anlıyorum, annen aşık olmuş gözü adamdan başka birşey görmüyor, bir ilişki uzmanı aşkın kör hallerinin ilk 8 ay sürdüğünü sonra geçtiğini söylemişti ki bence de öyle.. Şöyle annenizi oyalayacak nedenler bulabilseniz keşke.. Zaman geçtikçe ayakları yere basınca mantığını da kullanacaktır..

hem anneni tek birakma.

yok canım ben öyle gır gır olsun diye soyledim huzursuzluk olsun istemem durduk yere annem kendisi git dedi bana o yüzden yani. belki şimdikinden iyi olacak hep kötü şeyler olacak diye bi kaide yok ama büyük olasılık var tabi temkinli olmak gerekir bu durumda hep.yeri geldiğinde de tavrını koymak

hem anneni tek birakma.

akışını bırakıcam ne yapayım artık dinlemiyo babasındanda izin almış ztn. dedem nsl izin verdi anlamıyorm

Annenin mustakbel esinin gunahini almak istemem ama ayni YANLISI benim annem yapti ve sonu cok kotu oldu. Halada devam ediyor. Annenin mutlu olmak tabikide hakki ama boyle asla. Insallah hayirlisi olur ama kendim yasadigim icin soyluyorum hicte iyi olmuyabilir. Hatta sen evlendikten sonra evliligine bile yansiyacaktir. Her kavga gurultude kardeslerin seni arar tabi sende huzursuz olursun. Bende boyle oldu cunki.

Tabi ki evlenmek annenizin en doğal hakkı ama bir aydır tanığı biriyle değil ... Şahıs 29 yaşında kız kardeşleriniz var ve aynı evde yaşayacaklar hiç hoş değil ... Nefis diye bir şey var ALLAH korusun...Kardeşleriniz erkek olsa hay hay ama ne bileyim tuhaf biraz. Keşke anneniz biraz daha tanısaydı .

Annem kızı olan evlenmesin der hep.

Öyle yada böyle hangi devirde olursak olalım evde üvey baba hoş değil.

Benim halam 3 kızla 30 yaşında dul kalmış ve çok güzel bir kadınmış takipleri çok olmuş babannemler gencsin kızım evlen demişler ama o benim 3 tane kızım var nasil evlenirim nasil güvenirim demiş .....

yuuh artık yaaa 20 yaşında evlenmiyecekse ne zaman evlensin herkes illa 30una tırmanmak zorunda mı !

Taaam agzimiza laik bi konu ..

9yas buyuk BABAN olucak annen hic dusunmuyormu benim genceciik kizcem var
once onlari dusunur insan..

Haliniz vaktniz iyimi adamin baska niyeti olmasin ?

Ben katti kabul etmem ama annen seni dusunmuyo zaar.

Nasilsa sen evlenip gitcen diye
:30:

Sivaslimisin gardas :)
Yada doksanlar izliyon :)

Son düzenleme:
Çok çarpık bir ilişki. Annen sen evlenip gideceksin diye heves etmiş olmalı
Yoksa kim kendi kızından önce genç delikanlıyla evlenir :26:

Sen evlendin gittin diyelim de, evde 2 tane kız kardeşin varken 29 yaşında bir erkeğin sizinle aynı evde yaşamaya başlaması ne kadar doğru :26: 1 ay ne demek ya çok kısa. Hırlı mı hırsız mı sapık mı. Ay valla annen çok cesurmuş. Cahil cesareti demek istemiyorum. Bu yaşta kadın cahil değildir heralde görmüş geçirmiş. :26:

2 side değilde ne alaka onu çözemedim canım :26:

Zaar diye sivaslilar der onun icin sordum doksanlardada Emin klaniyor bu lafı
Bu arada ben sayfalari tekrar okuyunca anladım yaa ben sizi kedilerdetatilyapar nikli arkadaşla karistirmisim alakayi cozememeniz normal yani :(

Son düzenleme:
Back
X