Başka bir mesele var mı? Mesela ne iş yapıyor, eğitim durumu nedir? Anneler kızlarının rahat etmesini istiyor maddi açıdan bu yüzden karşı çıkabiliyorlar bazen. Ya da objektif bakın bir annenin sevmeyeceği özellikleri var mı onun?
Allah yardımcın olsun canım, kısmet se o iş annenin tüm diretmelerine karşı yinede olur
babanız yok mu ? varsa o ne diyor?
Her olumsuz şeyi ona yoruyor fi tarihinde biri arayıp sapıkça konuşmuş oydu diyor oysa hiç konuşmuşluğu yok.Kimlerle görüşüyor diye soruyor babam hani referans olur daha iyi tanımamız adına diye.Falanca kişiyle görüşüyor diyorum e o ondan yaşca büyük değil mi diyor :)
Kendisi muhasebeci özel bi şirkette.Anneme kalsa çalışmıyor da :) maddi durumlarını vs bilmiyor ama her konuda olduğu gibi o konuda da bi fikri var.Ama oturup konuşulmuş değil yani durumlarımız eşit.Sevip sevmemesi için konuşması lazım ama uzaktan uzağa gördüğüyle yetiniyor.Kaza geçirdi koltuk değneğiyle görmüş yıllar önce onu bile gündeme getiriyor şuan iyi şükür ama kazadır bu olabilir.Ben şuan sağlamım ama geçirmeyeceğimin garantisini kim verebilir ki.Anlayacağınız aslında ön yargıyla hareket ediyor hep.Elle tutulur olumsuz bi sebep yok.
Bu yontemin ters tepme ihtimali var. Illa birine yaklasacaksa babaya yaklasmali bence damat.Ailesiyle falan henüz gelmesin o zaman biraz ağırdan alın, önce bir teke tek annenizle tanıştırın onu. Senden gizli, senden onaysız, kaçarak yapmak istemiyorum deyin ikna etmek için tüm kartları oynayın önce. Gerçekten her çabanız karşılıksız kalırsa, o zaman siz de istiyorsanız bir şeyler düşünürsünüz.
En kötü bir gün annenizle dışarıya çıktığınızda sevgiliniz de gelsin habersizce. Açıkça derdini söylesin.
Bu yontemin ters tepme ihtimali var. Illa birine yakalasacaksa babaya yaklasmali bence damat.
Ailesiyle falan henüz gelmesin o zaman biraz ağırdan alın, önce bir teke tek annenizle tanıştırın onu. Senden gizli, senden onaysız, kaçarak yapmak istemiyorum deyin ikna etmek için tüm kartları oynayın önce. Gerçekten her çabanız karşılıksız kalırsa, o zaman siz de istiyorsanız bir şeyler düşünürsünüz.
En kötü bir gün annenizle dışarıya çıktığınızda sevgiliniz de gelsin habersizce. Açıkça derdini söylesin.
Bence annen kim olsa karşı çıkacağa benziyor çünkü seni çoooooook seviyor, merak etme yumuşarSağolun inşallah diyorum ona karşı gelmek istemiyorum derdim bu aslında.Cahillik yapmak istemiyorum.Onun da rızası olsun istiyorum ona rağmen olsun istemiyorum
Güzel fikir ama kesinlikle durmaz karşısında uzaklaşır gider.Konuşmama izin vermiyor benm yanımda konuyu açmayın diyor başka bişey demiyor çok katı
Bu yontemin ters tepme ihtimali var. Illa birine yakalasacaksa babaya yaklasmali bence damat.
Babam o teklifle geldi bana bi gün baş başa görüşelim bi yerde çocukla diye.Babam ikna olsa da annemi ikna edemez gibime geliyor.Zaten babamın söylediği kızın istiyorsa yapacak bişey yok diyor.Babam yanımda zaten başından beri bu konuda.İkna olunması gereken kişi annem ne yazık ki.O da yüz yüze gelmek istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Abi ya da ablanız var mı? Yani yumuşatacak birileri olmalı. Ya da teyzeniz? Önce ailenizden başka biriyle tanıştırıp, ona sevgilinizi sevdirip öyle denenebilir.
Annene sor bakalim kimle evlenmeni istiyor? Ozel bir beklentisi mi var? Yoksa seni cok sevdigi icin evlenmeni mi istemiyor? Bunu ogrenirsen ona gore strateji belirlersin yalniz kirmadan yapman onemli. Annen biraz kindar ve gaddar. Diger bir dusuk ihtimal de senin annenin gecmisiyle o ailenin gecmisinde bir yerde kesisme olmus ve annen rahatsiz olmus olabilir. Baban bilmeyebilir vs. Bilemiyorum. Biraz bilgi toplayip oyle yol almalisin. Kacma muhabbetini hic yapma yalniz.Babam o teklifle geldi bana bi gün baş başa görüşelim bi yerde çocukla diye.Babam ikna olsa da annemi ikna edemez gibime geliyor.Zaten babamın söylediği kızın istiyorsa yapacak bişey yok diyor.Babam yanımda zaten başından beri bu konuda.İkna olunması gereken kişi annem ne yazık ki.O da yüz yüze gelmek istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?