Annem evlenmemi mutlu olmamı istemiyor gibi

Valla 10 satırlık konunda anneni tanıyamam senin yazdığın kadarını bilirim
Kadın tek başına sana bakmış yurda murda vermemiş muhtaç etmemiş işten çıkmış belki bunalımdadır bilemem ama 2 kişinin yaşadığı evi temizlemek sana zor gelmiş
Çalışan biri de değilsin annem iş yapmıyor diye söyleniyorsun
Ayrı eve çıkmayı evlenmeyi düşünüyorsun
İyi bu kadar meraklıysan kimse seni tutmuyor çık ayrı eve sonra da becerebiliyorsan evlen dünyanın kaç bucak olduğunu gör sonra anneni mumla ararsın :KK66:
Annemde çalışmıyor annem neden temizlemiyor yemek bile yapmıyor ben yaparsam anca ? Aynı evdeysek oda yapmak zorundaki o anne degilmi ? Benimle ilgilenmiyor destek olmuyor sevmiyor bari ev işlerini yapsın. Evlense daha güzel olacak kendi hayatım olacak en azından ayrı eve çıksada hiçbir şey kaybetmem zaten bu evdede yalnız gibiyim annem sadece yanımda var o kadar. Yola çıksam yarı yolda kalırım onunla o derece sorumsuz. Başına birşey gelse yatalak olsam bakmaz bana. Böyle biriyle yaşayıp duruyorum iste güvencem yok hiçbi konuda

Burada yazdığınız kadar sizi ve annenizi tanıdık ama anneniz sizin yanlış bir evlilik yapacağınızı düşündüğü için öyle davranıyor olmalı zira sayfalarca yazdığınızdan tek gördüğüm; sizin 26 yaşına gelmenize rağmen aklı bir karış havada 16’lık ergenler gibi düşünüyor ve davranıyor olduğunuz.
Hmm tamam

26 yaşındayım annemle beraber ikimiz yaşıyoruz. Arkadaş gibiyiz herkes gibi bizde kavga ediyoruz tabi.Ev işlerini hep ben yaparım annem temizlik yapmayı bilmez. Onun hizmetçisi gibiyim çok sıkıldım bu durumdan ve kendi hayatımı kurmak istiyorum. Neyse işte asıl konu ben artık evlenmek istiyorum evlenemezsemde ayrı eve çıkmak yalnız yaşamak istiyorum ama annem istemiyor sanki. benim geleceğim umrunda değil. Düşüncelerimi önemsemiyor bile. Hep onun yanında olacakmışım gibi sanıyor. Hiç bana kızım evlenecek şunu yapayım bunu yapayım diye düşünmedi. Evlensem evlencek para bile yok kenarda. Çeyizim bile yok.
Kendisi mutlu olamadığı için benimde mutlu olmamı istemiyor çoğu zaman beni kıskanıyor sevgilimden bile kıskanıyor. Evlilik konusu açıldığından beri son zamanlarda acayip değişti bana düşman gibi böyle. Fal baktırıyorum falımda bile annem çıkıyor kötü Bir şekilde ya. Uzak dur o kadından diyorlar. Sevfilimle aramız bozuldu . Acaba annem dua mı ediyordu aramız bozuldu. Birgün gece dua ederken yakaladım kimbilir belki benim hakkımda dua ediyordu. Bir insan evladına böyle yaparmı ben mutlu olamam mı ya napıcam
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X