Annem evlenmis haberim yok

Niloss_tk

Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
366
453
103
Evet aynen baslikta okudugunuz gibi.. Annemle gayet guzel bi anne kiz iliskimiz var(di)farkli sehirlerdeyiz,ben kucukken babamla ayrildilar annem beni tek basina buyuttu asla hakkini odeyemem. Ama son zamanlarda annemi taniyamiyorum. 2 aylik bir bebegim var. dogum yaptim 3. Gunu esimle oyle bir kavga ettiler ki ikiside hatali tek tarafli degil ama ne kavga birbirlerinin ustune yurumeler, hakaretler.. annem 3 gunluk lohusayken beni birakip gitti kv de kavgadan nasibini aldi oda ben kalamam diye gitti herneyse cok zor gunler gecirdim ama hep alttan aldim esimede sen haklisin veya hatalisin demedim,annemede demedim. Siz gorusmezseniz gorusmeyin sen annemsin sever,sayarim dedim. bencillik yapip lohusaligimin arkasina siginmadim herkes iyi olsun diye. Biz yine surekli telefonda gorustuk her zaman ki gibi.bana 3 hafta once hayatinda biri oldugunu soyledi, tamam dedim cok guzel senin mutlu olman beni mutlu eder, hayirlisi olsun falan derken bugun mesajlasiyoruz yengem annen icin hayirli olsun yazmisti sabah.Bende anneme dedim hayirdir anne dayimlami tanistircaksin abiyi konu actim sakasina benimle tanistirmadan evlenmiceksin demi dedim. Bana verdigi cevap ne fark eder oldu bende beni saydigini gosterir tanistirman dedim. O da demez mi ben cumartesi evlendim anneannenle,dayina soyledim senin yuzune soylemek icin bekledim (ben ta eylulde gidicem annemin yanina ayrica ) kimseden onay almayacagim yazmis. Soklardayim cevap bile veremedim 2 saat oldu oda bisey yazmadi bende yazmadim cok uzun oldu kusura bakmayin ama bana akil verin ben ne yapayim..

heralde eşi tutup annenizi sattınız diye düşünüyor. madem eş kıymetli al sana gibi nispet yapıyor. ne diyelim allah akıl fikir versin.

yaptığının yanlış olduğunu bilse gerine gerine söylemez sana zaten. bende hiç üsteleme hayırlı olsun de geç.

Olan olmuş muhtemelen kavganın etkisiyle mesafeli davranmış. Bu saatten sonra kendinizi üzmenin çok da faydası olmaz bence. Belli ki hayatına müdahil olunmasını istemiyor. Kocaman kadın hayırlı olsun deyip geçmek lazim.

bence anne açısından zor bir şey, çocuğuna evleneceğini söylemek tanıştırmak falan, kestirme yoldan gitmiş.
bence çok üzülmemeye çalışın, annenize de çok kırılmayın.
Neden zor olsun ki ? Hayatimda biri var dedi cok sevindim anne insallah seni mutlu eder hayatta herkesin yeri farkli dedim gayet samimi. Ben bu kadar olumlu yaklasmisken bu sekilde yapmasina sok oldum.

Hayırlı olsun diyip geçmek lazım diyenleri anlamadım, annenizle aranızda ne geçerse geçsin sağlıklı kafadaki bir insan sizinle eşi olacak kişiyi tanıştırıp ona göre karar vermeliydi. Araya başka tartışmaların girmesi bunu yapmamaya mazeret değil. İsterseniz dayınızla falan bir konuşun, annenizke nasıl bir yol çizeceğinize buna göre karar verin. Ne anneler var...

Neden zor olsun ki ? Hayatimda biri var dedi cok sevindim anne insallah seni mutlu eder hayatta herkesin yeri farkli dedim gayet samimi. Ben bu kadar olumlu yaklasmisken bu sekilde yapmasina sok oldum.

hani izin ister gibi, ne bileyim.
direk sorun neden haber vermediğini, neden davet etmediğini nikahlarına, belki bir açıklaması vardır.

Bence utandığından ve tepkinizle yüzleşmek istemediği için söylememiştir. Ben hak vermesem de anlayabiliyorum annenizi.
Umarım çok mutlu olur

Hayırlı olsun diyip geçmek lazım diyenleri anlamadım, annenizle aranızda ne geçerse geçsin sağlıklı kafadaki bir insan sizinle eşi olacak kişiyi tanıştırıp ona göre karar vermeliydi. Araya başka tartışmaların girmesi bunu yapmamaya mazeret değil. İsterseniz dayınızla falan bir konuşun, annenizke nasıl bir yol çizeceğinize buna göre karar verin. Ne anneler var...
ya bide bizim aramizda sorun olmasin diye elimden geleni yaptim kavga ederlerken dahi karismadim ama annem bana benimle ilgili durum olmadigi halde hadi yuru gidelim dedi 3 gunluk bebegimle o kavga etti diye.

benımde annem 20 yıllık bekarlık hayatından biranda biriyle evlenerek çıktı .
Bana da evlendikten sonra söyledi . Ben dedım sen mutluysan gerisi benı hiç ilgilendirmez.
1 yıl sonra tanıştık .

Szide mutluluklar dileyin . Yeter. Boşverın

cok ayıp etmıs
acıkcası benım basıma gelmıs olsa ben cok cıddı anlamda mesafe koyardım cok kırılırdım bu duruma

Ayol kadın ne yapsa yaranamıyor. Sen kendin diyorsun 3 günlük bebeğim var.
Ne yapsaydı annen... sen lohusa, eşin saygısız biri...
kadını evden kovmuş.. eee napsın kadın şu halinizle evleneceği adamla seni mi tanıştırsın.
Sonra birde eşin bu tanıştırma olayına höthötlensin. iyice göçsün kadın..
Mutluluklar dileyin ve onun adına sevinin.
Yazık yıllarca size tek başına bakmış, büyütmüş oda mutlu olsun.
Eşiniz çok saygısızmış ki evden kovar gibi gitmiş kadın,
napsın bırtanecik kızının eşi bile sevgisiz saygısız çıkmış...
Sanki her şey normalmişte. Bir sizle tanıştırmaması kalmış gibi konuşuyorsunuz.
Eşinizin yaptığını saygısızlığı birebir benim annem yaşadı. Bilirim bunun acısını

Back
X