Evet aynen baslikta okudugunuz gibi.. Annemle gayet guzel bi anne kiz iliskimiz var(di)farkli sehirlerdeyiz,ben kucukken babamla ayrildilar annem beni tek basina buyuttu asla hakkini odeyemem. Ama son zamanlarda annemi taniyamiyorum. 2 aylik bir bebegim var. dogum yaptim 3. Gunu esimle oyle bir kavga ettiler ki ikiside hatali tek tarafli degil ama ne kavga birbirlerinin ustune yurumeler, hakaretler.. annem 3 gunluk lohusayken beni birakip gitti kv de kavgadan nasibini aldi oda ben kalamam diye gitti herneyse cok zor gunler gecirdim ama hep alttan aldim esimede sen haklisin veya hatalisin demedim,annemede demedim. Siz gorusmezseniz gorusmeyin sen annemsin sever,sayarim dedim. bencillik yapip lohusaligimin arkasina siginmadim herkes iyi olsun diye. Biz yine surekli telefonda gorustuk her zaman ki gibi.bana 3 hafta once hayatinda biri oldugunu soyledi, tamam dedim cok guzel senin mutlu olman beni mutlu eder, hayirlisi olsun falan derken bugun mesajlasiyoruz yengem annen icin hayirli olsun yazmisti sabah.Bende anneme dedim hayirdir anne dayimlami tanistircaksin abiyi konu actim sakasina benimle tanistirmadan evlenmiceksin demi dedim. Bana verdigi cevap ne fark eder oldu bende beni saydigini gosterir tanistirman dedim. O da demez mi ben cumartesi evlendim anneannenle,dayina soyledim senin yuzune soylemek icin bekledim (ben ta eylulde gidicem annemin yanina ayrica ) kimseden onay almayacagim yazmis. Soklardayim cevap bile veremedim 2 saat oldu oda bisey yazmadi bende yazmadim cok uzun oldu kusura bakmayin ama bana akil verin ben ne yapayim..