Annem gecen hafta yanimda vefat etti..

Allah razi olsun. Evet ama bir iku gun sabretselerdi. Karsindaki kisiye saygi duysalardi. Ahir zamqndayiz. Edep kalmamks

Allah razi olsun. Biz komsunun cenazesi var diye kac gun tv acmadik. Saygi edep tukenmis.

el elin esegini türkü cagrarak ararmıs sen ne zannettin ki tatlım ya sen yengelerini tanımıyordun yada annen sana yengenleri sana cok iyi gösterdi aynı seyi hep olmuslar benimde dedem vefat ettiginde yengem güle oynaya pilav yapmıstı ve kendi kızı dıger evlilignden olan ayy ben hastayım gelemem dedi yengemde kızım evde hasta dedi 1 gece kaldı gitti ben cok uzulmustum dedem asla ayırmamıstı mesela o kızıda bize 100 lira para verdiyse onada vermisti yengemleri keza öyle ayırmadı hic ama ne oldu 1 sene sonra

kendi babaları öldü yengemin kızı merdivenlerde bagara bagara indi dedem öldü diyee eee hani sen hastaydın yaa ne olduu gittiler 1 hafta kaldırlar bide duvarları yaptırdılar zavallı dedem ev verdi bi resmi bile yok evlerinde

Başınız sağolsun Allah sabir versin. Ne denilse boş yaptıkları ayip,artik insanlar sanki ölene üzülmüyor cok değişik. Mesafe koyun tekrardan başınız sağolsun

Allah razi olsun. Evet ama bir iku gun sabretselerdi. Karsindaki kisiye saygi duysalardi. Ahir zamqndayiz. Edep kalmamks
Öncelikle anneniz için Allah tan rahmet diliyorum.

Diğer kişilere gelince tamamen cahilce buldum hallerini. Bazen cehalet yaşa başa bakmıyor.

Siz yine de ani kararlar vermeyin. Kırgın olmakta haklısınız vakti gelince dile de getirebilirsiniz.
Silme konusuna gelince işin içine abi can kan girince ister istemez yeri gelecek yine yuz yüze bakacak.

En azından daha iyi tanımış oldunuz.
Fazla samimi olmazsınız olur biter.
Herkes kendine yakışanı yapıyor...

Allah'ım rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sizlere de sabırlar versin inşallah.

Allah razi olsun kardesim. Bol bol Yasinler okundu ve ben de okudum. Hatta gelinlerin biri annemin yakin akrabasi
İnsanların gerçek yüzü bu tür cenaze gibi durumlarda görülür.. Kim içten üzüldü kim sana destek oldu bunlar gerçekten unutulmaz.. Ama burası fani dünya burda hiçbirşeye şaşırmamak lazım.. Allah yardımcın olsun kardeşim..

Acikcasi kızlarımız tvden dizilerden ogreniyorlar yapılanları gerçek hayatta bu zannediyorlar bence edep adap bilmemezlikde kizlarimizi anneler olarak hiç cenazelere götürmedik ogrenmedi kızlar büyüdüler simdi gidiyorlar cenaze evine çoktan beri görmediği es dost akraba başlıyor sohbete ben anne olarak normal karşılıyorum bilmiyorlar cunki

Başınız sağolsun Allah nur içinde yatırsın. Bizde eşim daha ölmeden miras peşine düştük. Herkesin acınızı anlamasını beklemeyin

Basiniz sagolsun.Parkinson gercekten agir bir hastalik.Anneniz huzuru bulduguna inaniyorum.Umarim sizin aciniz da zamanla hafifler.Allah size dayanma gücü ve sabir versin.

Ben kovardım, net.
Direkt kapı dışarı ederdim. Ölüye saygı diye birşey var yani.
Başınız sağolsun çok üzüldüm.

Ayy çok garip oldum iki tane yengem var ilerde aynı şeyi yaşarsam sizin gibi çok mahzun olur ve kızardım..ölüye saygıları yokmu.komsunun cenazesi olsa gülünmez kaldıki kayinvalideleri yani.bu arada kayinvalideme birşey olsa gerçekten çok üzülürüm Rabbim hayırlı uzun ömür versin hem anneme hem kayinvalideme.

Basiniz sagolsun. Sadece evlatlar uzulur ana babalarinin ardindan. Baska da kimse uzulmez bence. O yuzden siz de boyle kabul edin bence. Yarin onlarin analari giderse de siz bu gunu hatirlatirsiniz. Odesilir boylece

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin anneciginize. Sizede sabır versin rabbim. Çok haklısınız böyle zamanlarda belli oluyor insanların ne olduğu görüşmek zorunda değilsiniz tavrinizi koyun

Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin..herkes kendi karakterini belli etmiş,keşke bir iki laf söyleseydiniz, içinizde kalmazdı..sabırlar diliyorum..

başınız sağolsun.
Yaşlı ve ölümü beklenen insanlar öldüğünde sanırım em yakınları hariç diğerleri çok etkilenmediğinden böyle şeyler olabiliyor. Yapmamaları lazımdı bence de. Ama ben de genelde yaşlı cenaze evlerinde böyle saçma görüntülere şahit öldüm. Evet ölümün her şekli acıdır da ister istemez daha doğal karşılanıyor sanırım.
siz onları çok düşünmeyin şimdi. Boşverin. Silmenize gerek yok ama mesafe koyabilirsiniz.

Başınız sağolsun..Toprağı bol olsun lütfen insanların densizliklerine üzülmeyin.Elbet bir gün sizi anlayacaklardır!
Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef babanıza destek olun.Size ve babanıza sabır diliyorum.

Basin sagolsun canim. Allah sabir versin. Annenin mekani cennet olsun. Sahsen orda olay cikarmasam yinede abilerime bir iki kelime bu konu hakkinda söyleyip mesafe koyarim. Tamam öz anneleri degil, ama insan gidip cenaze evini kisir gününe ceviriyorsa bir ayarda hak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…