- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
- Konu Sahibi guzelgunler777
-
Ahh canım ahh devlet hastanesine tabi ki gittim ama kadın temizlikci ile genital muayenemi yaptı ve insanların diğer hastaların içinde gizliliğe önem vermeden beni rencide etti. Sonra burda bi özel e gittim o da sekreterle genital muayenemi yaptı bi sürü para çıkardı falan burasi küçük bi yer sinir oldum psikiyatrimda burda yaptırma iyice bunalıma sokacaklar seni dedi. Üniversite de bi sürü tanıdığımız var hoca öğrenci asistan personel her bölümde kesin çıkar biri duysa tüm şehre yayılır zaten dediğim gibi küçük bi yer burası annem de çok aşırı karşı çıktı burda yaptırmayacasin dedi git gittiğin yerde napıyosan yap bi daha da bu konuyu açma dediTüm konuyu okumadım. Geçmişteki hatalarınız ve annenizle ilgili mutlaka diğer üyelerden öneriler gelmiştir. Ben Hpv konusuna takıldım. Param yok tedavi olamıyorum diyorsunuz. Sosyal güvenceniz yok mu? Çalışmadığınız sürece anne ya da babanız üzerinden sigortalı olabilirsiniz. Paranızın olup olmaması sorun değil. Devlet hastanelerinden birinde hem virüsün türü ile ilgili analiz yaptırıp hem kondilomlardan kurtulabilirsiniz. Geçmiş olsun.
yaa kıyamamYa hiç tanımadığı görmediği bi insan başka birini ancak bu kadar mutlu edebilir bi mesajla ya. Şu an o kadar duygulandim ki tuylerim diken diken oldu aklına gelmiş olmam benim hakkımda böyle güzel dusunmen çok çok teşekkür ederim gerçekten. İstediğin bi konu varsa söyle sana dua edeyim ya da başka yapabileceğim bişey varsa söyle :) evet erkek arkadaşımdan annem yüzümden ayrılmicam annem iyiligimi tabiki ister ama bu kadarına hakkı yok zamanla kabullenecek inşallah. Tedavileri de erteledim dediğim gibi. Tedavi olmak kadar ona hazır olmak da önemli benim hastalıklarıMDA. Atandiktan sonra aileme elimden gelen maddi manevi yardımı yapıcam onların mutlu olması için elimden geleni yapıcam hem ben huzur bulurum bu sayede hem de onlar da benim mutluluguma engel olmaya çalışmaz inşallah
Anlatmiyo yaşadıklarını ben 36 yaşında bekar bi adamım yasadiklarim oldu geçti gitti dedi konuyu açmaya calissam bile üstünü kapatiyo. Evet çok şükür ki Allah bana bu mesleği ve bu şehirden gitme imkanını verdi yoksa ne yapardım bilmiyorum Rabbim bi kapı kapatıyor ama bi kapı acıyo çok şükür. Gidince tedavilerimi olucam inşallahErkek arkadaşın sana yaşadıklarını, anlatıyormu? Kimbilir onda da ne vardır. Sen tedavini ol, her şeyini anlatmak zorunda değilsin. Ailenden uzakda inşallah güzel bir düzen kurar, hayatına devam edersin. Hiç kendini üzme, sonuçta tedavisi olan bir hastalık. Kendinide hiç suçlama. yaşaman gerekiyormuş bütün bunları. Ne kadar güzel bir mesleğin var. Devlete de atanmışsın. Senin yerinde olmak isteyen çok insan var. Annenle fazla muhatap olma, duymamazlıkdan gel. Her şey gönlünce olsun.
Cok tesekkür ederim canim ben de senin icin edicem en önemli seylerden biri psikoloji bu hayatta bir kere bozuldu mu gercekten cok zor düzeliyor insallah hepimiz iyi oluruz daha cok genciz uzun bir hayat var önümüzde en azindan bunun umudu var.her sey iyi olur insallahCanim benim yazdıklarını senin adına üzülerek kendi adıma duygulanarak okudum. Siğil tedavimi atandiktan sonraya erteledim çünkü burda olmak bana ekstra stres yaşatacak hem kendimi koru hissetcem hem de sigiller de stresten etkileniyor risk almak istemiyorum param da olur en iyi yer nereyse orda yaptırırim devletteki doktorun iğrenç tavrını gördüm çünkü. Burdaki psikiyatrim çok iyiydi ama bu şekilde tedaviyi devam ettiremeyiz dedi arastircaz gittiğim yerde EMDR yapan iyi bi Dr bulucaz inşallah. Annemi tedaviye ikna edemedik evet ama artık etmeye uğraşmayi da düşünmüyorum burdan gideceğim için bi şekilde benim üstümdeki etkisi azalacak sadece küçük 12 yaşındaki erkek kardeşim için üzülüyorum ama o şimdiden güçlü bi karakter gibi duruyo hem de erkek hem de ben bi şekilde destek olurum inşallah diye düşünüyorum. Ben de hataları tecrübe olarak kabul etmeye giden o çizginin ortasindayim şu an inşallah asicam. Sizlerden de dua istiyorum sonuçta bu da bi hayat iyi şeyler yaşadığımız kadar kötü şeyler de yasicaz. Hata bile olsa ki hatasız kul yok zaten Allah bile bu yüzden tövbe kapısı açmış. Sana verebilecegim tavsiye iyi bi Dr dan EMDR Terapisi al gerçekten ise yarıyor sana dua edicem o psikolojiden kurtulman icon. Evet çocukluktan gelenler uzun sürüyor malesef ve Dr benim ana karnında bile sorunlu dönem gecirdigimi tespit etti. Aslında hiç bişey sebepsiz değil sadece bunu anlayıp müdahale etmek dur demek mesele. Napayım gittiğim yerde gerekirse 1 sene tedavi olacam ama yenicem inşallah. Gene uzuntuler yasicaz hayatta ama bunlarla baş etmeyi gerçekten öğrenmek istiyorum tabi tevekkül ve Allah inancı da çok önemli
Çok çok çok teşekkür ederim :) evet malesef annem herkesin aaa ne kadar güzel diyebileceği izole bi hayat yasamami istedi hep. Arkadaşı olmasın bi yere gitmesin evden okula okuldan eve evde ders çalışsın bizimle güzel güzel sohbet etsin tatilleri bizimle geçirsin sevgilisi olmasın eline erkek eli değmesin mesleğini eline alsın sonra goruculer gelsin doktor yakışıklı maddi durumu iyi olan ahlaklı bizim istediğimiz bi damatla 25 26 yaşından sonra baş göz edelim.....ama hayat öyle olmuyo işte size zorlanan hayatı yaşamak istemeyince acı tecrübeler kazanıyorsunuz neyse inşallah bundan sonra böyle olmaz onlar da zamanla kabullenecek inşallah mutlu olduğumu görüp.yaa kıyamamcok sevindim mutlu olduguna sen icinden gecen duayı et yeter bana :) insallah bir an önce atanırsın hem de kendi hayatın duzene girer ve mutlaka tedavi ol asla erteleme. tabii ki ailen iyiligini ister seni severler mutlu olmanı isterler herkesin ailesi öyle ama bir noktada kendi dogruları ile bızım hayatımız cakısıyor, sonucta sen 23 yasında kendi kararları ile kendi hayatını cizecek bir insansın, kendin tecrube edeceksin her seyı yavas yavas. ama ailelerimiz biz incinmeyelim daha cok uzulmeyelim diye fazla korumacı davranabiliyor (anne ornegi gibi) biz de fazla mudahaleden hoslanmadıgımız yaslardayız sonucta. deneyip görmeden bilemeyiz hicbir seyi.
saglıgına dikkat et kendine dikkat et ve hep cok mutlu ol :) sevgiler..
Evet bütün hastalıkların ya sebebinin ya da tetikleyip artiricisinin stres olduğuna inanıyorum zaten o yüzden psikoloji gerçekten çok önemli. Allah hepimize güzel günler yasatsin güzel günler yaşamak her zaman mümkün değil ama zorluklarla da mücadele etme iyi psikoloji sabır versin inşallah.Cok tesekkür ederim canim ben de senin icin edicem en önemli seylerden biri psikoloji bu hayatta bir kere bozuldu mu gercekten cok zor düzeliyor insallah hepimiz iyi oluruz daha cok genciz uzun bir hayat var önümüzde en azindan bunun umudu var.her sey iyi olur insallah
Tabi ki de aids değil. Elimizde ayagimizda çıkan sigillerin genital bölgede çıkan başka bi çeşidi
Her şeyden önce bu adam ikiyüzlü bence dikkatli ol. Ki 36 yaşında bence kırdığı ceviz kırkı geçmiştir. İyice tanı ben senin yerine olsam aramda bu kadar yaş farkı olan biriyle ilişki yaşamazdım. Tabii bu senin hayatın, biz sadece tavsiye veriyoruz yanlış anlama :)Sevgilinin kafasi güzelmis güle güle kullansin
Kusura bakmasin da yok öyle bir dünya
Buraya da müdahil oldum canim ama bu adamin seni gercekten sevdigine inanmadan bir adim atma
Buradan bakinca namus delisi gibi duruyor.
Daha öncede 2 konu açmıştım. Ne zaman dibe vursam buraya geliyorum bunları konusabilecegim tek bi kimsem bile yok. Bu yıl mezun oldum ama mezun olma sürecinde çok zorluk yaşadım geçmişte de çok hatalarım olmuştu diğer konularda anlatmıştım. Okul bitirme surecimde psikiyatr a gitmiştim bütün hayatımı en ince ayrıntısına kadar yazıp psikiyatrin kendin oku rahatlarsin demesi üstüne okumuştum sesli sesli. Fakat annemin kapıda bizi dinlediğini nerden bilebilirdim. Tabi sonra olaylar olaylar. Sonra okul bitti başka bi şehirde is buldum calismaya gittim 1 ay sonra Devlet atamam çıktı gene yaşadığım yerden başka bi şehirde. Sorusturmalardan dolayi hala atamamiz gerçekleşmedi ben de bu süreçte ailemin yanındayım. İş ararken istanbulda yaşayan kendim gibi diş hekimi olan 36 yaşında bi beyle tanıştım. Ben 23 yaşındayım. Onu tanidiktan sonra geçmişte yaşadığım çarpık ilişkilerden dolayi hem aşırı pişman oldum hem de ona çok baglandim. Aramızdaki yaş farkı hariç herseyiyle mükemmel bi insan. Ben de onu tanımaya Karat vermiştim. Malesef onunla görüntülü konuşurken aileme yakalandim. Anneme anlattım gecmisimden ve yaşımdan dolayi aşırı tepki verdi. 1 haftadır falan böyle devam ediyordu. Az önce telefonumda anneme başka resimler gösterirken erkek arkadaşımla yan yana resmimizi gördü 2 arkadaş gibiydik resimde samimilik yoktu ama annem onunla hiç bulusmadik saniyodu. Bana bir sürü laf saydı. Güveni iyice kırıldı. Bi sürü hakaret etti. Calismaya gene başka şehire gideceğim için tamamen korkuyo bana hiç guvenmedigini söylüyor. İlişkiyi onaylamadigini söylüyor. Bizi silersin onunla evlenirsen diyo. Çok demoralize oldum. Erkek arkadaşıma tam anlatamıyorum geçmişimi bilmediği icin. Zaten gecmisimi bilse kesinlikle benle birlikte olmak istemez. Daha önceki konumda bundan da bahsetmiştim. İşe de baslayamadim daha kaç ay sürecek bu soruşturmalar belli değil her açıdan tamamen bunaldım uzun zamandır etmediğim ölmek istiyorum lafını gene kullanmaya başladım ben düzelmeye çalıştıkça hiçbişey yakami bırakmıyor bu durum beni mahvediyo. Annemle ne yapacağımı bilmiyorum zaten aşırı takıntılı ve sinirli bi kadın sürekli gelip gidip bana aşağılayıcı hakaretler ediyogeçmişteki çarpık iliskilerimden HPV kapmistim genital bölgemde sigiller var bi an once yakılması lazım ama işe baslayamadim için param olmadigindan genel anesteziden de korktuğumdan bi türlü halledemedim annem de bildiği halde sormuyor bile üstünü kapattı aylardır ne yaptın diye sormadi çok zor durumdayım anneme hem hak veriyorum hem de içim acıyo. Bi yerlere gelmek için toplumda iyi bi yer etmek için senelerce ders çalıştım insanlar bana dışarda diş hekimiyim diye bu kadar saygı duyarken içimdeki yaşadığım utanc eziklik ve annemin asagilamasi beni mahvediyo
Kiz beni alintilamissin ama dediklerinin hepsine ben de katiliyorum :))Her şeyden önce bu adam ikiyüzlü bence dikkatli ol. Ki 36 yaşında bence kırdığı ceviz kırkı geçmiştir. İyice tanı ben senin yerine olsam aramda bu kadar yaş farkı olan biriyle ilişki yaşamazdım. Tabii bu senin hayatın, biz sadece tavsiye veriyoruz yanlış anlama :)
merhaba canım benim...genç yaşta bu kadar ağır yaşam kosulları sende tabikide bir travma yaşatıyor,her ne kadar bu problemleri yaşamaya itilmiş,yanlız başına bırakılmış olsanda sende hatalısın ve bununda farkındasın zaten.hayata bakış açımda kırılan bardağı neden kırdın,neden dikkat etmedin,şöyle tutsaydın kırılmazdı gibi vs bir tutum içinde olmadım.olan olmuşsa yapılacak tek şey orayı temizleyip birdaha dikkatli davranmayı öğrenip ders almaktır bana göre..hepimiz türlü türlü hatalar yapıp zor duruma düşmüşüzdür mutlaka ;aksi zaten olmaz zira insanız.sana burda ders verip nutuk ataıcak deilim,sadece empati yaparak,senin benim çok yakın bir akrabam olabilme ihtimalini düşündümde yine bu kadar üzülebilirdim canım kardeşim...birkere ben senin çok zeki bir kız olduğunun farkındayım,zorda olsa bu kadar hengamenin içinde eğitimini tamamlamış güzel bir meslek edinmişsin,artık bunların tadını çıkarma vakti gelmiş..geçmişte yaşadığın sıkıntılarını artık bir kenara bırakıp hayata ve en başta kendine pozitif yaklaş artık.zorlancaksın biraz ama inan geçicek.ben senin çok iyi bir eş çok iyi bir anne olacağına inanıyorum çünki sen iyi bir insansın...Daha öncede 2 konu açmıştım. Ne zaman dibe vursam buraya geliyorum bunları konusabilecegim tek bi kimsem bile yok. Bu yıl mezun oldum ama mezun olma sürecinde çok zorluk yaşadım geçmişte de çok hatalarım olmuştu diğer konularda anlatmıştım. Okul bitirme surecimde psikiyatr a gitmiştim bütün hayatımı en ince ayrıntısına kadar yazıp psikiyatrin kendin oku rahatlarsin demesi üstüne okumuştum sesli sesli. Fakat annemin kapıda bizi dinlediğini nerden bilebilirdim. Tabi sonra olaylar olaylar. Sonra okul bitti başka bi şehirde is buldum calismaya gittim 1 ay sonra Devlet atamam çıktı gene yaşadığım yerden başka bi şehirde. Sorusturmalardan dolayi hala atamamiz gerçekleşmedi ben de bu süreçte ailemin yanındayım. İş ararken istanbulda yaşayan kendim gibi diş hekimi olan 36 yaşında bi beyle tanıştım. Ben 23 yaşındayım. Onu tanidiktan sonra geçmişte yaşadığım çarpık ilişkilerden dolayi hem aşırı pişman oldum hem de ona çok baglandim. Aramızdaki yaş farkı hariç herseyiyle mükemmel bi insan. Ben de onu tanımaya Karat vermiştim. Malesef onunla görüntülü konuşurken aileme yakalandim. Anneme anlattım gecmisimden ve yaşımdan dolayi aşırı tepki verdi. 1 haftadır falan böyle devam ediyordu. Az önce telefonumda anneme başka resimler gösterirken erkek arkadaşımla yan yana resmimizi gördü 2 arkadaş gibiydik resimde samimilik yoktu ama annem onunla hiç bulusmadik saniyodu. Bana bir sürü laf saydı. Güveni iyice kırıldı. Bi sürü hakaret etti. Calismaya gene başka şehire gideceğim için tamamen korkuyo bana hiç guvenmedigini söylüyor. İlişkiyi onaylamadigini söylüyor. Bizi silersin onunla evlenirsen diyo. Çok demoralize oldum. Erkek arkadaşıma tam anlatamıyorum geçmişimi bilmediği icin. Zaten gecmisimi bilse kesinlikle benle birlikte olmak istemez. Daha önceki konumda bundan da bahsetmiştim. İşe de baslayamadim daha kaç ay sürecek bu soruşturmalar belli değil her açıdan tamamen bunaldım uzun zamandır etmediğim ölmek istiyorum lafını gene kullanmaya başladım ben düzelmeye çalıştıkça hiçbişey yakami bırakmıyor bu durum beni mahvediyo. Annemle ne yapacağımı bilmiyorum zaten aşırı takıntılı ve sinirli bi kadın sürekli gelip gidip bana aşağılayıcı hakaretler ediyogeçmişteki çarpık iliskilerimden HPV kapmistim genital bölgemde sigiller var bi an once yakılması lazım ama işe baslayamadim için param olmadigindan genel anesteziden de korktuğumdan bi türlü halledemedim annem de bildiği halde sormuyor bile üstünü kapattı aylardır ne yaptın diye sormadi çok zor durumdayım anneme hem hak veriyorum hem de içim acıyo. Bi yerlere gelmek için toplumda iyi bi yer etmek için senelerce ders çalıştım insanlar bana dışarda diş hekimiyim diye bu kadar saygı duyarken içimdeki yaşadığım utanc eziklik ve annemin asagilamasi beni mahvediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?