- Konu Sahibi guzelgunler777
-
Benim gittiğim psikiyatr hem ilaçla ghem de EMDR ile terapi yaparak tedavi ediyordu psikoloğa yonlendirmedi ama kendisini geliştirmiş bi doçentti bundan sonra belki psikologla birlikte psikiyatra giderimZaten bunu psikiyatr değil, psikologla konuşmalısınız hanımefendi
Zira size verilen ilaçlar sevgilinize de verilecek?
Tipinin testini yaptırmak için bile bi sürü para istiyorlar yukarıya da yazmıştım annem durumu bildiği halde burda asla tedavi olamazsın dedi bana bi daha bu konuyu açma gittiğin yerde ne yapıyosan Yap dedi konuyu açsam yanımdan kaçıp gidiyor bu durumla ilgili yukarlarda yazdıklarım var okursanız anlarsınız talihsiz doktor tecrübelerim falan sekreteriyle temizlikciyle vajina muayenesi yapanlar hastaların içinde beni rencide edenler falan....Peki sizin paranız yoksa, anneniz neden tedavinizi yaptırmıyor. Bu durumda bir anne ne yapar eder çocuğunu tedavi ettirir. Hayatta Sağlıkdan önemli hiç bir şey yoktur.Siz bir hata yapmışsınız. Annenizin ne olursa olsun sizin arkanızda olması lazım. Sizin ki ya kanser yapan cinsdense o zaman neden çocuğumu zamanında tedavi ettirmedim diye üzülmeyecek mi? Siz bir an önce cinsini öğrenin, ona göre tedavi olursunuz.
Sevgilinin kafasi güzelmis güle güle kullansinKendi başka kültürde yetişmiş evet bu yaşına kadar kendi de bişeyler yaşamış ama yasamamis birini istiyor. Anlasamadigimiz tek nokta burasi. Ben de konuyu kapadım hiç bişey söylemedim ilerde psikiyatr a gidip bu konuyu danisip onunla söylemek istiyorum
Neyse ondan önce, tedavinizi olup virüsten kurtulun.Benim gittiğim psikiyatr hem ilaçla ghem de EMDR ile terapi yaparak tedavi ediyordu psikoloğa yonlendirmedi ama kendisini geliştirmiş bi doçentti bundan sonra belki psikologla birlikte psikiyatra giderim
Aksine annem kız kardeşime sürekli beni örnek gösterdiği için kız kardeşim anneme de bana da düşman oldu sonra da annem madem kazanamadi daha bunla uğraşmanın anlamı yok diyerek iyice bana kafayı taktı. Kardeşim de bana hiç bişey anlatmiyor onu merak ettiğim için öyle bi kelime kullandım sitemem anneme aslındaYa sen kız kardeşin için ne yaptığı belli değil deme hakkını kendinde bulabiliyor musun allah aşkına sen ailenin gözü önünde neler yaşamışsın yani bir de bu kişi kız kardeşin bunları neden yaşadığınla ilgili analiz burda yatıyor bence neden kız kardeşine öyle dedin mesela onunla annenin ilişkisini kıskanıyor musun atıyorum daha uzar gider...
İşte o durumda sıkıntılı annem maddi manevi destek olmadığı için şu an olamıyorumNeyse ondan önce, tedavinizi olup virüsten kurtulun.
Şimdiden geçmişler olsun
İlk yorumumu okudun mu bilmem ama başka yanlışlar yapma annene inat atandın kurtuldun daha da hatalara sürüklenme kurtuldum diye psikolojin kaldıracak kadar güçlü değil anlamışsındır :)Aksine annem kız kardeşime sürekli beni örnek gösterdiği için kız kardeşim anneme de bana da düşman oldu sonra da annem madem kazanamadi daha bunla uğraşmanın anlamı yok diyerek iyice bana kafayı taktı. Kardeşim de bana hiç bişey anlatmiyor onu merak ettiğim için öyle bi kelime kullandım sitemem anneme aslında
Bu konuda yanlış düşündüğünü biliyorum ama bu konularla ilgili tam anlamadığı travmatik durumları var o yüzden psikiyatr la anlatayım anlatirsam diyorum ben deSevgilinin kafasi güzelmis güle güle kullansin
Kusura bakmasin da yok öyle bir dünya
Buraya da müdahil oldum canim ama bu adamin seni gercekten sevdigine inanmadan bir adim atma
Buradan bakinca namus delisi gibi duruyor.
Bütün yorumları okuyorum teşekkür ederim. Zaten daha yapmamak icin psikiyatr a gittim ve bu kadar pişmanım gene de Allah saptirmasin inşallahİlk yorumumu okudun mu bilmem ama başka yanlışlar yapma annene inat atandın kurtuldun daha da hatalara sürüklenme kurtuldum diye psikolojin kaldıracak kadar güçlü değil anlamışsındır :)
Insallah hakkinda hayirlisi olurBu konuda yanlış düşündüğünü biliyorum ama bu konularla ilgili tam anlamadığı travmatik durumları var o yüzden psikiyatr la anlatayım anlatirsam diyorum ben de
Önemli olan ders almak bi daha yapmamak demek istiyorum ama malesef kabullenmek zaman alıyo. İnsanız sonuçta...teşekkür ederim dualariniz içinInsallah hakkinda hayirlisi olur
Buradaki bir üyeyi animsattin bana o da gecmiste yaptiklarindan pismandi
Arada konusurduk en son bana mesaj atip üyeligini kapatmis
Allah bir daha utandirmasin insallah.
Canim benim yazdıklarını senin adına üzülerek kendi adıma duygulanarak okudum. Siğil tedavimi atandiktan sonraya erteledim çünkü burda olmak bana ekstra stres yaşatacak hem kendimi koru hissetcem hem de sigiller de stresten etkileniyor risk almak istemiyorum param da olur en iyi yer nereyse orda yaptırırim devletteki doktorun iğrenç tavrını gördüm çünkü. Burdaki psikiyatrim çok iyiydi ama bu şekilde tedaviyi devam ettiremeyiz dedi arastircaz gittiğim yerde EMDR yapan iyi bi Dr bulucaz inşallah. Annemi tedaviye ikna edemedik evet ama artık etmeye uğraşmayi da düşünmüyorum burdan gideceğim için bi şekilde benim üstümdeki etkisi azalacak sadece küçük 12 yaşındaki erkek kardeşim için üzülüyorum ama o şimdiden güçlü bi karakter gibi duruyo hem de erkek hem de ben bi şekilde destek olurum inşallah diye düşünüyorum. Ben de hataları tecrübe olarak kabul etmeye giden o çizginin ortasindayim şu an inşallah asicam. Sizlerden de dua istiyorum sonuçta bu da bi hayat iyi şeyler yaşadığımız kadar kötü şeyler de yasicaz. Hata bile olsa ki hatasız kul yok zaten Allah bile bu yüzden tövbe kapısı açmış. Sana verebilecegim tavsiye iyi bi Dr dan EMDR Terapisi al gerçekten ise yarıyor sana dua edicem o psikolojiden kurtulman icon. Evet çocukluktan gelenler uzun sürüyor malesef ve Dr benim ana karnında bile sorunlu dönem gecirdigimi tespit etti. Aslında hiç bişey sebepsiz değil sadece bunu anlayıp müdahale etmek dur demek mesele. Napayım gittiğim yerde gerekirse 1 sene tedavi olacam ama yenicem inşallah. Gene uzuntuler yasicaz hayatta ama bunlarla baş etmeyi gerçekten öğrenmek istiyorum tabi tevekkül ve Allah inancı da çok önemliHer insan kötü şeyler yaşar,bazi insanlar cabuk toparlanir bazi insanlar daha duygusaldir daha zor atlatir.Ama cocukluktan gelen üzüntüler,kafa karışıklıklari,bakış açısı,kötü tecrübeler her zaman kalir.Cocukluktan gelen hersey insanin tüm psikolojisini ve hayatini etkiliyor.Benim ailem de asiri sahipleniciydi ama daha farkli sekilde herseyimi o yapardi benim yasimdakiler herseyleri tek basina yaparken benim hep annem yapardi.Sonra ben büyüdüğümde hic biseyi tek yapamadigimi farkettim ve özgüvenim asiri düsüktü.Bunun icin icten ice hep onu sucladim sürekli kavga ediyorduk onunla tüm gün ondan kacma sansim da yoktu cunku tek bisey yapacak ozguvenim yoktu.İnan seni anliyorum psikolojini etkileyen etkenler var hayatinda hayatta hicbiseye hata dememek lazim hersey bir tecrübedir.Bunlar da senin tecrübelerin,bazı insanlar yalanlar arkasinda yasarlar sen artik anlatabildigin ve kabullenebildigine göre tecrübe oldugunu kabul etmissin demektir.Annenin takintili biri oldugundan bahsetmissin evet takintili olmasi sana cok zarar veriyor ama onun da tedavi olmasi lazim onu da etkileyen ve bu duruma gelmesine sebep olan birseyler olmustur elbetteki hayatinda.Doktorunla bir plan yapin anneni tedaviye ikna etmek icin en iyisini o bilir nasıl konusucagini bir insanla.Senin hakkinda konusuyormus gibi baslasin sonra da eger ki yakinlik elde ederse bir sekilde baslasin veya farkli bir doktor.Ne olursa olsun o senin ailen.Sevgiline gelince aranizda baya bir yas farki var ve anladigim kadariyla sen onun en cok korumaci olmasindan dolayi yakin ve en önemlisi güvende hissetmişsin.Bu güzel bisey ama adamin bekaret konusundaki yaklasimi ters birkere hicbisekilde kabul edilemez.Çifte standarttır bu.Eger ki kendi yasamasaydi tamam ama bu normal degil bence.Dedigin gibi psikiyatristinle konus ve anlat en kısa sürede simdi bu durumda tepkisi cok önemli bundan sonra emin olursun esas o kişiyi hayatina alip almaman gerektiğini.Seni gercekten seven insan seni tüm herseyinle kabul eden insandir pozitif negatif bunu hic unutma kosulsuz bir sekilde.Eger bunu yapabilirse hayatina al aksi takdirde digerleri uzun süre götürmez bir ilişkiyi.Tedavin icinde internetten iyi hastaneler,doktorlar arastir nerde yasiyorsun bilmiyorum ama tedavi icin baska bir yere de gidebilirsin ne kadar sürede ve araliklarla yapiliyo bilmiyorum ama cok iyi devlet hastaneleri var büyük şehirlerde bunlara bak hem maddi sıkıntı yaşamazsın hem de iyi tedavi olursun hem de kendini güvende hissedersin.Hic bisey de hata degil biseyin hata olmasi icin onun hep devam ettirmek veya kabul etmemek gerekir sen ders alabiliyosan birseyden bu tecrübedir.İnsallah cok mutlu olursun
Canim benim yazdıklarını senin adına üzülerek kendi adıma duygulanarak okudum. Siğil tedavimi atandiktan sonraya erteledim çünkü burda olmak bana ekstra stres yaşatacak hem kendimi koru hissetcem hem de sigiller de stresten etkileniyor risk almak istemiyorum param da olur en iyi yer nereyse orda yaptırırim devletteki doktorun iğrenç tavrını gördüm çünkü. Burdaki psikiyatrim çok iyiydi ama bu şekilde tedaviyi devam ettiremeyiz dedi arastircaz gittiğim yerde EMDR yapan iyi bi Dr bulucaz inşallah. Annemi tedaviye ikna edemedik evet ama artık etmeye uğraşmayi da düşünmüyorum burdan gideceğim için bi şekilde benim üstümdeki etkisi azalacak sadece küçük 12 yaşındaki erkek kardeşim için üzülüyorum ama o şimdiden güçlü bi karakter gibi duruyo hem de erkek hem de ben bi şekilde destek olurum inşallah diye düşünüyorum. Ben de hataları tecrübe olarak kabul etmeye giden o çizginin ortasindayim şu an inşallah asicam. Sizlerden de dua istiyorum sonuçta bu da bi hayat iyi şeyler yaşadığımız kadar kötü şeyler de yasicaz. Hata bile olsa ki hatasız kul yok zaten Allah bile bu yüzden tövbe kapısı açmış. Sana verebilecegim tavsiye iyi bi Dr dan EMDR Terapisi al gerçekten ise yarıyor sana dua edicem o psikolojiden kurtulman icon. Evet çocukluktan gelenler uzun sürüyor malesef ve Dr benim ana karnında bile sorunlu dönem gecirdigimi tespit etti. Aslında hiç bişey sebepsiz değil sadece bunu anlayıp müdahale etmek dur demek mesele. Napayım gittiğim yerde gerekirse 1 sene tedavi olacam ama yenicem inşallah. Gene uzuntuler yasicaz hayatta ama bunlarla baş etmeyi gerçekten öğrenmek istiyorum tabi tevekkül ve Allah inancı da çok önemliHer insan kötü şeyler yaşar,bazi insanlar cabuk toparlanir bazi insanlar daha duygusaldir daha zor atlatir.Ama cocukluktan gelen üzüntüler,kafa karışıklıklari,bakış açısı,kötü tecrübeler her zaman kalir.Cocukluktan gelen hersey insanin tüm psikolojisini ve hayatini etkiliyor.Benim ailem de asiri sahipleniciydi ama daha farkli sekilde herseyimi o yapardi benim yasimdakiler herseyleri tek basina yaparken benim hep annem yapardi.Sonra ben büyüdüğümde hic biseyi tek yapamadigimi farkettim ve özgüvenim asiri düsüktü.Bunun icin icten ice hep onu sucladim sürekli kavga ediyorduk onunla tüm gün ondan kacma sansim da yoktu cunku tek bisey yapacak ozguvenim yoktu.İnan seni anliyorum psikolojini etkileyen etkenler var hayatinda hayatta hicbiseye hata dememek lazim hersey bir tecrübedir.Bunlar da senin tecrübelerin,bazı insanlar yalanlar arkasinda yasarlar sen artik anlatabildigin ve kabullenebildigine göre tecrübe oldugunu kabul etmissin demektir.Annenin takintili biri oldugundan bahsetmissin evet takintili olmasi sana cok zarar veriyor ama onun da tedavi olmasi lazim onu da etkileyen ve bu duruma gelmesine sebep olan birseyler olmustur elbetteki hayatinda.Doktorunla bir plan yapin anneni tedaviye ikna etmek icin en iyisini o bilir nasıl konusucagini bir insanla.Senin hakkinda konusuyormus gibi baslasin sonra da eger ki yakinlik elde ederse bir sekilde baslasin veya farkli bir doktor.Ne olursa olsun o senin ailen.Sevgiline gelince aranizda baya bir yas farki var ve anladigim kadariyla sen onun en cok korumaci olmasindan dolayi yakin ve en önemlisi güvende hissetmişsin.Bu güzel bisey ama adamin bekaret konusundaki yaklasimi ters birkere hicbisekilde kabul edilemez.Çifte standarttır bu.Eger ki kendi yasamasaydi tamam ama bu normal degil bence.Dedigin gibi psikiyatristinle konus ve anlat en kısa sürede simdi bu durumda tepkisi cok önemli bundan sonra emin olursun esas o kişiyi hayatina alip almaman gerektiğini.Seni gercekten seven insan seni tüm herseyinle kabul eden insandir pozitif negatif bunu hic unutma kosulsuz bir sekilde.Eger bunu yapabilirse hayatina al aksi takdirde digerleri uzun süre götürmez bir ilişkiyi.Tedavin icinde internetten iyi hastaneler,doktorlar arastir nerde yasiyorsun bilmiyorum ama tedavi icin baska bir yere de gidebilirsin ne kadar sürede ve araliklarla yapiliyo bilmiyorum ama cok iyi devlet hastaneleri var büyük şehirlerde bunlara bak hem maddi sıkıntı yaşamazsın hem de iyi tedavi olursun hem de kendini güvende hissedersin.Hic bisey de hata degil biseyin hata olmasi icin onun hep devam ettirmek veya kabul etmemek gerekir sen ders alabiliyosan birseyden bu tecrübedir.İnsallah cok mutlu olursun
Ya hiç tanımadığı görmediği bi insan başka birini ancak bu kadar mutlu edebilir bi mesajla ya. Şu an o kadar duygulandim ki tuylerim diken diken oldu aklına gelmiş olmam benim hakkımda böyle güzel dusunmen çok çok teşekkür ederim gerçekten. İstediğin bi konu varsa söyle sana dua edeyim ya da başka yapabileceğim bişey varsa söyle :) evet erkek arkadaşımdan annem yüzümden ayrılmicam annem iyiligimi tabiki ister ama bu kadarına hakkı yok zamanla kabullenecek inşallah. Tedavileri de erteledim dediğim gibi. Tedavi olmak kadar ona hazır olmak da önemli benim hastalıklarıMDA. Atandiktan sonra aileme elimden gelen maddi manevi yardımı yapıcam onların mutlu olması için elimden geleni yapıcam hem ben huzur bulurum bu sayede hem de onlar da benim mutluluguma engel olmaya çalışmaz inşallahben senin konunu hatırladım. hatta iki uc gun once aklıma geldin desem inanır mısın? cok dusundum ama ismini hatırlayamadıgım icin mesaj atamadım saglık durumunu merak etmistim. yasadıgın seyleri hatırlıyorum, annenle olanları, erkek arkadasınla annen yuzunden ayrılma bence, ki zaten sen de oyle yazmıssın. ataman olana kadar annene bir sey caktırmamaya calıs en azından gözüne batma. annenin su an sana onunla evlenirsen bizi sil demesi de ne sacma daha tanımadan etmeden ustelik o da meslektaşınmış gayet duzgun isi gucu varsa niye silersin bizi diyor ki? ben onceki konunda da demistim simdi de diyorum zaten psikiyatr da demis senin yasadıklarının cok buyuk sorumlusu ve nedeni zaten ailen, o yuzden gecmise pismanlıkla bakma, ders cıkardın ve ogrendin, gecti bitti. ayrıca erkek arkadasına da bir sey acıklamak zorunda degilsin, kendisi de 36 yasında bir doktorsa zaten açık görüslü modern bir insandır diye dusunuyorum. iliskinde mutluysan devam et, senin yasadıkların sana cok sey kattı ve cok olgun bir kızsın o yuzden yas farkı problem olmaz aksine daha guvende hissedersin kendini. anneni de idare etmeye calıs ve telefonu tuvalete girdiginde falan kullan dısarıda cok elinde dolasma. baska caresi yok sık dişini atanana kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?