- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
- Konu Sahibi guzelgunler777
Ya şu siteye bakıyorum mesela eşinden nisanlisindan sevgilisinden çeken o kadar insan var ki görüyorum karşımdaki insan öyle değil bi yanlışıni görmedim daha fazla tanımak istiyorum çünkü bu devirde düzgün insan bulmak gerçekten zor. Bu arada zaten devlet atamam çıktı annemlerden başka bi şehire. Sadece güvenlik soruşturması yapılıyorMuş son olaylardan dolayı onun bitmesini bekliyorum. Devlet atamam çıktığı için özelde geçici ise almıyorlar ben de evde annemle pineklemek zorunda kalıyorum ve zor bela kutu kutu ilaçlarla terapilerle ve erkek arkadaşım sayesinde duzelttigim psikolojim gene yerle bir oldu. Annem gerçekten çok zor bi kadın. 1 gün bile geçirmek çok yoruyor beni. Ama malesef 1 kaç ay daha burdayım. Spora başlıcam pazartesi ama orda da duracağım bi kaç saat. Gene dön dolaş gel eve. O kadar araştırdım bi tane kurs bulamadım memleketteAğlamana gerek yok. Dünyanın sonu değil. Eşinden de kapabilirdin. Bir ilişkin oldu ve kaptın. Tedavisi var tonlarca insan da da olan bir virüs. Evet olabilir. Belki kanserde olabilirsin ama merak etme bu seneler süren bir durum 6 ve 12. türün kanser yapması. Lösemi de olabilirdin karaciğer kanseride olabilirdin. Bir risk var ama henüz bir şey olduğu yok. Benimde parmağımda çıkmıştı küçükken, şimdi kanser yapsa nereden kaptım diye kendimi kahredecek değilim. Tedavi neyi gerektiriyorsa o yapılır.
Başka bir şehirde yaşama imkanın varsa değerlendir. Özellerde iş bakabilirsin kendine. Sen kendi hayatını değil annenin sana yakıştırdığı hayatı yaşıyorsun şu an. Kimsenin hakkı yok birini kobay gibi yetiştirmeye. Kaç kurtul oradan. Annenin yanından ayrılmadan hayatın düzene girmeyecek çok belli.
Anneni değil kendini dinle karar alırken.