• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem geçmişim ve sevgilim

Annenize bu kadar çok yakalanmanız abes gelmedi bana bazen öyle şeyler oluyor ki bu hayatta patır patır dökülüyor insan ne yapacağını, nasıl açıklayacağını şaşırıyor. O da bir anne hak veriyorum illa ki sizin için endişeleniyor siniri veya öfkesi sırf sizi çok sevdiğindendir diye düşünüyorum. Ha tepkiler belki sizi daha kötüye götürecek belki daha iyiye orasi bilinmez.

Yaş farkı biraz fazla olabilir ama genede bu hayatı siz yaşayacaksınız ileride bu adamla ciddi bir şeyler olmasının temennisinde bulunuyorsanız annenizin tepkilerini zamanla gögsünüzde yumuşatmayı başarırsınız.
Evet diyorum ya hersey üst üste geçiyor Allah siniyor insanları bi şekilde. Ama bunlara rağmen ilişkimiz bozulmuyo üstesinden gelmeyi basariyoruz ciddi bişeyler yaşamayı ikimiz de istiyoruz hatta bize kalsa hemen evleniriz ama formalite süreçler ve nasip işte biraz daha beklemek lazım demek ki. Annemin tepkilerini psikiyatrla da analiz ettiğimiz için onun yanlışına yanlışlar yaparak karşılık vermemem gerektiğini kavradigim için inşallah bundan sonra hersey iyice gidecek diye düşünüyorum ama tabi ki bi sinavdayiz ne yaşarız bilmem

Daha öncede 2 konu açmıştım. Ne zaman dibe vursam buraya geliyorum bunları konusabilecegim tek bi kimsem bile yok. Bu yıl mezun oldum ama mezun olma sürecinde çok zorluk yaşadım geçmişte de çok hatalarım olmuştu diğer konularda anlatmıştım. Okul bitirme surecimde psikiyatr a gitmiştim bütün hayatımı en ince ayrıntısına kadar yazıp psikiyatrin kendin oku rahatlarsin demesi üstüne okumuştum sesli sesli. Fakat annemin kapıda bizi dinlediğini nerden bilebilirdim. Tabi sonra olaylar olaylar. Sonra okul bitti başka bi şehirde is buldum calismaya gittim 1 ay sonra Devlet atamam çıktı gene yaşadığım yerden başka bi şehirde. Sorusturmalardan dolayi hala atamamiz gerçekleşmedi ben de bu süreçte ailemin yanındayım. İş ararken istanbulda yaşayan kendim gibi diş hekimi olan 36 yaşında bi beyle tanıştım. Ben 23 yaşındayım. Onu tanidiktan sonra geçmişte yaşadığım çarpık ilişkilerden dolayi hem aşırı pişman oldum hem de ona çok baglandim. Aramızdaki yaş farkı hariç herseyiyle mükemmel bi insan. Ben de onu tanımaya Karat vermiştim. Malesef onunla görüntülü konuşurken aileme yakalandim. Anneme anlattım gecmisimden ve yaşımdan dolayi aşırı tepki verdi. 1 haftadır falan böyle devam ediyordu. Az önce telefonumda anneme başka resimler gösterirken erkek arkadaşımla yan yana resmimizi gördü 2 arkadaş gibiydik resimde samimilik yoktu ama annem onunla hiç bulusmadik saniyodu. Bana bir sürü laf saydı. Güveni iyice kırıldı. Bi sürü hakaret etti. Calismaya gene başka şehire gideceğim için tamamen korkuyo bana hiç guvenmedigini söylüyor. İlişkiyi onaylamadigini söylüyor. Bizi silersin onunla evlenirsen diyo. Çok demoralize oldum. Erkek arkadaşıma tam anlatamıyorum geçmişimi bilmediği icin. Zaten gecmisimi bilse kesinlikle benle birlikte olmak istemez. Daha önceki konumda bundan da bahsetmiştim. İşe de baslayamadim daha kaç ay sürecek bu soruşturmalar belli değil her açıdan tamamen bunaldım uzun zamandır etmediğim ölmek istiyorum lafını gene kullanmaya başladım ben düzelmeye çalıştıkça hiçbişey yakami bırakmıyor bu durum beni mahvediyo. Annemle ne yapacağımı bilmiyorum zaten aşırı takıntılı ve sinirli bi kadın sürekli gelip gidip bana aşağılayıcı hakaretler ediyo :KK43: geçmişteki çarpık iliskilerimden HPV kapmistim genital bölgemde sigiller var bi an once yakılması lazım ama işe baslayamadim için param olmadigindan genel anesteziden de korktuğumdan bi türlü halledemedim annem de bildiği halde sormuyor bile üstünü kapattı aylardır ne yaptın diye sormadi çok zor durumdayım :KK43: anneme hem hak veriyorum hem de içim acıyo. Bi yerlere gelmek için toplumda iyi bi yer etmek için senelerce ders çalıştım insanlar bana dışarda diş hekimiyim diye bu kadar saygı duyarken içimdeki yaşadığım utanc eziklik ve annemin asagilamasi beni mahvediyo :KK43:
eğer erkek arkadaşın bekarete önem veriyorsa gerçeği söylemelisin.
yalan üzerine evlilik olmaz.

36 yaşında bi adamın geçmişinin sizinkinden çok da farklı olacağını sanmıyorum anneniz haklı olarak korkuyor aynı hataları tekrar yapmayacağını çok pişman olduğunu belirtirsen daha rahat edersin bi kuyuya bi kere düşen bi daha düşmez çok daha rahat olmalı

Evet diyorum ya hersey üst üste geçiyor Allah siniyor insanları bi şekilde. Ama bunlara rağmen ilişkimiz bozulmuyo üstesinden gelmeyi basariyoruz ciddi bişeyler yaşamayı ikimiz de istiyoruz hatta bize kalsa hemen evleniriz ama formalite süreçler ve nasip işte biraz daha beklemek lazım demek ki. Annemin tepkilerini psikiyatrla da analiz ettiğimiz için onun yanlışına yanlışlar yaparak karşılık vermemem gerektiğini kavradigim için inşallah bundan sonra hersey iyice gidecek diye düşünüyorum ama tabi ki bi sinavdayiz ne yaşarız bilmem

Bende çok yaşadım canım biliyorum.. Annem ve nişanlım arasında kaldım aynı senin gibi nişanlımla aramda olan ama annemden gizlediğim şeyleri annem ögrendi. Allah da bizi böyle sınadı. Eskiden annem sevmezdi nişanlımı baktı ki vazgeçmiyorum oda kabullendi. şimdi mutluyuz çok şükür. Eğer nasibin de varsa olur sen canını hiç sıkma. Tek tavsiyem iyi tanı acele etme bak hergün binlerce konu açılıyor.

eğer erkek arkadaşın bekarete önem veriyorsa gerçeği söylemelisin.
yalan üzerine evlilik olmaz.
Önceki konumda belirtmistim bekaretim bozulmadi ama yüzeyel ilişkiler oldu tabi ki bu bişey ifade etmiyor sahte bi gösterge yasanmisliklari silmEZ ama gerçekten çok pişmanım aklıma geldikçe cildiriyorum avuclarimi dislerimi sıkıyorum

çarpık ilişki derken nyden bahsedıyorsun ,birde bu virüs bildimiz aıds mi ,
Bende çok yaşadım canım biliyorum.. Annem ve nişanlım arasında kaldım aynı senin gibi nişanlımla aramda olan ama annemden gizlediğim şeyleri annem ögrendi. Allah da bizi böyle sınadı. Eskiden annem sevmezdi nişanlımı baktı ki vazgeçmiyorum oda kabullendi. şimdi mutluyuz çok şükür. Eğer nasibin de varsa olur sen canını hiç sıkma. Tek tavsiyem iyi tanı acele etme bak hergün binlerce konu açılıyor.
Dedigim gibi annem çok takıntılı bi kadın. Yaşı uygun birinde de başka bişey bahane eder. Ben doktorum diye doktor olması şart yaşı uygun olacak yakışıklı olacak mumkunse ailesi Görgülü zengin olacak parmagima alıp oynayacağım bi adam olacak vs vs onun isteği bitmez onun için bende kalbimin sesini dinlemek istiyorum

36 yaşında bi adamın geçmişinin sizinkinden çok da farklı olacağını sanmıyorum anneniz haklı olarak korkuyor aynı hataları tekrar yapmayacağını çok pişman olduğunu belirtirsen daha rahat edersin bi kuyuya bi kere düşen bi daha düşmez çok daha rahat olmalı
Anlatmaya çalışıyorum erkek arkadaşımı ailesini mesleklerini düşüncelerini eski hatalarimi hatirlattiginda tepki gösteriyorum tedavi oldum bitti diyorum ama gene de zamana ihtiyacı var kabullenmek için sanırım ama. Evet o yaşadıklarını inkar etmiyor saklamiyor zaten ama bişey yasamamis birini istiyor ben de bu yüzden kendim aciklayamadim belki ilerde bi psikiyatr ile birlikte aciklayacagim

annen hasta...dicektim ki geçmişini şimdi gördüm
yani annen de sen de doktora gidin de annen kontrolcülük de sana yardım edemez ki bunu anlaması lazım

Çünkü annem gerçekten çok meraklı bi insan. Psikiyatr da bizi dinleyene kadar biraz daha azdı bu huyu ama psikiyatra biz çok tenha bi günde gitmiştik normalde tatil günüydü fakat özel muayene açmıştı o gün için. Ondan sonra da annem rahat rahat dinleme imkanı bulmuş. Ondan beri de ne zaman ben bi odada tek oturSam pat diye çıkıp geliyo telefonla konussam alıyo elimden arkadaşonla bende konuscam diyo
hastalıgınızı nasıl kaptımız carpık ilişkılerınızden cinsel iliskıden mı? madem öyle annen nerden bılıyor

hastalıgınızı nasıl kaptımız carpık ilişkılerınızden cinsel iliskıden mı? madem öyle annen nerden bılıyor
Evet cinsel ilişki ile kaptigimi düşünüyorum çünkü sürtünme yetiyomus ama havlu hamamdan falan da geçebilirmis çok az da olsa. Annem de psikiyatr da bizi kapıdan dinleyince duymuş yazmıştım zaten yukarda

Gerçekten sevdiğini hissediyorum. Çünkü hem bi abi gibi hem de sevgilim gibi. Hem korumaci hem mutlu etmek istiyo. Hayatımla ilgili aldığım kararlara müdahale etmiyo annem gibi baskıcı değil hiç bişey dayatmiyo zorlamiyo sadece fikrini söylüyor bana bırakıyor sonuçta uzulsem bile ben demiştim diyip burnumdan getirmiyor. Nasıl olacağını görmüş olduk bi daha böyle bişey olursa şöyle yaparsın tamam üzülme falan diyo. Annemin zitti hareket ettikçe galiba ona daha çok baglanacagim. Şu atamam tamamen gerceklesince de annemi biseyime laf ettirmem inşallah ama su an bu sürecin daha kaç ay süreceğini bilmediğim için çok fazla kavga etmek istemiyorum çünkü gene verdiği karşılıklar beni bunalıma sokuyor uzakta göz görmeyince gönül katlanır o da hatalarını anlar inşallah özleyince. Geçmişte yaptıklarıma tövbe ettim gündeme getirip yeni insanları şahit tutmak istemiyorum verilen fetvalarda da öyle geçiyor ama işte bi yerden duyulması ihtimali beni de korkutuyor. Belki ilerde psikiyatr ile birlikte aciklarim
Aslinda gayet düzgünce mantikli cevaplar yaziyorsun
Bu kadar kötü seyler yasamana sebep olacak duruma nasil geldigini merak ettim dogrusu aile hayatin mi kötüydü
Kendini neden bu kadar cok tükettin ki

Aslinda gayet düzgünce mantikli cevaplar yaziyorsun
Bu kadar kötü seyler yasamana sebep olacak duruma nasil geldigini merak ettim dogrusu aile hayatin mi kötüydü
Kendini neden bu kadar cok tükettin ki
Psikiyatr desteği almam çok iyi oldu fakat ondan önce de çok mantıksız biri değildim aslında. Zaten bi kaç psikiyatr değiştirdim hep tanı annemin beni takıntılı ve depresif yaptığı yönünde ben hatalarim yüzünden kendimi sucladikca senin yerinde başkası olsa daha beter olurdu bak sen ne güzel bi yerdesine falan geliyo konu. Bu kadar carpık bi aile yapısından beklenen bi sonuç diyorlar. Daha anlatılacak o kadar çok şey var ki aslında gerçi bu özetin de durumu anlatacak nitelikte olduğunu düşünüyorum :/

Psikiyatr desteği almam çok iyi oldu fakat ondan önce de çok mantıksız biri değildim aslında. Zaten bi kaç psikiyatr değiştirdim hep tanı annemin beni takıntılı ve depresif yaptığı yönünde ben hatalarim yüzünden kendimi sucladikca senin yerinde başkası olsa daha beter olurdu bak sen ne güzel bi yerdesine falan geliyo konu. Bu kadar carpık bi aile yapısından beklenen bi sonuç diyorlar. Daha anlatılacak o kadar çok şey var ki aslında gerçi bu özetin de durumu anlatacak nitelikte olduğunu düşünüyorum :/
Bakın şimdi çay iciyoduk babamın yanında saçma sapan bana laf vuruyor komşu cigköfte göndermiş ben de güzel yapmışlar dedim kaldırdı bana pat diye dedi ki ben ahlakli ve namuslu olduğum için beni Seviyolar gönderiyolar diyo. Tamam ben ahlaksız namussuzum sinir etti beni gene yaa. Sürekli evin içinde aksama kadar Böyleyiz oturduğu m yere izlediğim şeye yediğim içtiğimë herseye laf ediyor

Bakın şimdi çay iciyoduk babamın yanında saçma sapan bana laf vuruyor komşu cigköfte göndermiş ben de güzel yapmışlar dedim kaldırdı bana pat diye dedi ki ben ahlakli ve namuslu olduğum için beni Seviyolar gönderiyolar diyo. Tamam ben ahlaksız namussuzum sinir etti beni gene yaa. Sürekli evin içinde aksama kadar Böyleyiz oturduğu m yere izlediğim şeye yediğim içtiğimë herseye laf ediyor
Annene cok da kizma seni korumaya calisiyor ama bunu namus olayina getirmesi cok sacma sana itinayla yaklasmasi gerekir zor seyler yasamissin
Ayrica babanin yaninda sana gözdagi mi veriyor acaba hani kizdirirsan söylerim gibisinden aklim hayalim durdu ya.

Dedigim gibi annem çok takıntılı bi kadın. Yaşı uygun birinde de başka bişey bahane eder. Ben doktorum diye doktor olması şart yaşı uygun olacak yakışıklı olacak mumkunse ailesi Görgülü zengin olacak parmagima alıp oynayacağım bi adam olacak vs vs onun isteği bitmez onun için bende kalbimin sesini dinlemek istiyorum

Öyle birini bulabiliyorsa bize de bulsun annen. Şahsen yok öyle bir dünya. Annenin böyle şeyler istemesi için elit bir çevrede yetişmiş hali vakti yerinde biri olması lazım. Zengin zenginle evlenir ya da çok güzel/yakışıklı biriyle. Bu işler böyle.

Annene cok da kizma seni korumaya calisiyor ama bunu namus olayina getirmesi cok sacma sana itinayla yaklasmasi gerekir zor seyler yasamissin
Ayrica babanin yaninda sana gözdagi mi veriyor acaba hani kizdirirsan söylerim gibisinden aklim hayalim durdu ya.
Göz dağı için mi ne için bilmiyorum keşke babam biraz aktif olsa bu kadar pasif olmasa da annem bu kadar sacmalayamasa. Bana da kizmasina razıyım ama keşke sustursa annemi. Bize kizarken küfür ederken bagrirken doverken babam ses çıkarmaDigi için bu haldeyiz zaten

Öyle birini bulabiliyorsa bize de bulsun annen. Şahsen yok öyle bir dünya. Annenin böyle şeyler istemesi için elit bir çevrede yetişmiş hali vakti yerinde biri olması lazım. Zengin zenginle evlenir ya da çok güzel/yakışıklı biriyle. Bu işler böyle.
Yanlış anlamayın ama kucumsedigim için değil durumu anlatmak için söylüyorum annemin sülalesinde bi tane düzgün okuyan yok bütün kuzenlerimin derdi evlenmek küçük yaşta ve hepsi annem gibi saçma sapan küfür eder saçma sapan şakalar falan yaparlar neyse ki aynı ilde yasamiyoruz hani kendinin böyle ağzının bozuk olmasına sulalesinin böyle dengesiz olmasına rağmen benle ilgili niye böyle hayaller kuruyor merak ediyorum. Zaten öteki kız kardeşimi hiç bu kadar sikmaz 2 yıllık bi bölüm için İstanbul a gönderdiler 1 kere bile gitmediler yanına. Ne yaptığı ne ettiği belli değil ama ben diş hekimi oldum diye bütün isteklerini benim üstümde gerçekleştirmeye çalışıyor

Back
X