• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem geçmişim ve sevgilim

Çarpık lafına takıldım ben de.
Annenize suç atıp durmayın bence. Kadın yalaninizi yakalıyor çarpık ilişkilerinizi biliyor bulaşıcı hastalığınizdan haberdar. Türk annesi olarak iyi yaptın kızım sonuna kadar arkandayiz diyen arkadaş gibi sorun çözme becerisine sahip olanı ben görmedim. Bence annenizin de psikoloğa gitmesi lazım.

Göz dağı için mi ne için bilmiyorum keşke babam biraz aktif olsa bu kadar pasif olmasa da annem bu kadar sacmalayamasa. Bana da kizmasina razıyım ama keşke sustursa annemi. Bize kizarken küfür ederken bagrirken doverken babam ses çıkarmaDigi için bu haldeyiz zaten
Bak dedigim gibi sen bu hale tek basina gelmemissin bunlarin bir suclusu da annen
Siddet hakaret seni mahvetmis
Hatalar yapmissin
Seni sarip sarmalamasi gerek aksine ters gidiyor sana
Yapacak bir sey yok nasil olsa meslegin elinde atanip gidersin
Psikologuna da devam et bak faydasi olmus sana.

Çarpık lafına takıldım ben de.
Annenize suç atıp durmayın bence. Kadın yalaninizi yakalıyor çarpık ilişkilerinizi biliyor bulaşıcı hastalığınizdan haberdar. Türk annesi olarak iyi yaptın kızım sonuna kadar arkandayiz diyen arkadaş gibi sorun çözme becerisine sahip olanı ben görmedim. Bence annenizin de psikoloğa gitmesi lazım.
Ben zaten beni bu hale annem getirdi inadına hata yapacam inadına hata yapacam demiyorum ki gerçekten pişman oldum ve duzelttim kendimi. Doktor da annemle konuştu ama tedavi olmaya ikna edemedik çünkü haliyle herseyi benim iyiliğim için yaptığını düşünüyor. Zaten kötü niyetli olmadığını ben de biliyorum ama benim 12 yaşında bi erkek kardeşim var onun benim gibi hata yapmasını istemiyorum

Annemgilin yanında hiç bi zaman huzurlu olamadım. Evet ellerinden gelen emeği yaptılar bana o konuda haklarını asla yiyemem ama psikiyatr da yaşadığım çarpık şeylerin ailemden kaynaklı olduğunu söyledi. Daha doğrusu seanslarca süren terapilersonucunda bu kanıya vardık. Bireysel bi sorunumuz olmadığı sürece erkek arkadaşımdan ayrılmayı düşünmüyorum ama annemin hakaretlerine nasıl dayanicam bilmiyorum
E psikiyatrist annenizle hiç gorusmedi mi?Yasadiklarinizdaki payından bahsetmedi mi?Sanırım olmamis böyle bir şey.Bence aile terapisine görmelisiniz.Psikiyatristler değil psikologlar yapıyorlar.Baska turlu aranızdaki sorunlar duzelmez.

Bak dedigim gibi sen bu hale tek basina gelmemissin bunlarin bir suclusu da annen
Siddet hakaret seni mahvetmis
Hatalar yapmissin
Seni sarip sarmalamasi gerek aksine ters gidiyor sana
Yapacak bir sey yok nasil olsa meslegin elinde atanip gidersin
Psikologuna da devam et bak faydasi olmus sana.
Malesef aynı psikiyatr a gidemicem AtaMAM çıktıktan sonra böyle olmaz dedi gittiğin yerde EMDR yapan birini araştıralim tedaviye onla devam et dedi. Annemden sarıp sarmalamasini ya da hatalarını kabullenmesini beklemiyorum çünkü bu onun için çok zor. Ama en azından hakaretlerine devam etmese ve secimlerime saygı duysa bu bile bana yetecek

Gecmis konularinizi da biliyorum. yasadiklarinizi bu kadar travma haline getirecek zihniyetteyseniz yani bazi degerlere onem veriyosaniz neden bu kadar curretkar davrandiniz ben anlayamadim belli pismansiniz ama anneniz unutmaniza izin vermiyor. siz de acaba biraz kendinizi mi dinleseniz bi durulsaniz biraz erkek olaylarina ara verseniz.

E psikiyatrist annenizle hiç gorusmedi mi?Yasadiklarinizdaki payından bahsetmedi mi?Sanırım olmamis böyle bir şey.Bence aile terapisine görmelisiniz.Psikiyatristler değil psikologlar yapıyorlar.Baska turlu aranızdaki sorunlar duzelmez.
Başbasa kısa 5 dklik görüşmeleri oldu ne konuştular bilmiyorum en azından 1 seans annen de gelsin dedi ama bunu ben anneme söylediğimde benim bişeyim yok arimla namusumla yaşıyorum deyip bana gene küfür etti ben de daha usteleyemiyorum. Psikiyatr im doçentti ve EMDR Terapisi yapıyordu ayriyeten psikoloğa yonlendirmedi

Anne haklı,
Hem diş hekimliği okuyan kızı virüs kapacak kadar bilinçsiz sevişmiş, hem de başka insana bulaşmasın diye korkuyor.

Erkek arkadaşın herşeyi bilmeli, belki senden başka kültürde büyüdü, zaten bilse kabul etmez deme, anlat

Önceki konumda belirtmistim bekaretim bozulmadi ama yüzeyel ilişkiler oldu tabi ki bu bişey ifade etmiyor sahte bi gösterge yasanmisliklari silmEZ ama gerçekten çok pişmanım aklıma geldikçe cildiriyorum avuclarimi dislerimi sıkıyorum
şu anda bu kadar vicdan azabı çekerken evliliğinde daha da artar, mutlu olamazsın. kendi iyiliğin için seni hatanla sevabınla sevecek birini bulmalısın.

Gecmis konularinizi da biliyorum. yasadiklarinizi bu kadar travma haline getirecek zihniyetteyseniz yani bazi degerlere onem veriyosaniz neden bu kadar curretkar davrandiniz ben anlayamadim belli pismansiniz ama anneniz unutmaniza izin vermiyor. siz de acaba biraz kendinizi mi dinleseniz bi durulsaniz biraz erkek olaylarina ara verseniz.
Evet değerlere önem veriyorum zaten bu yüzden zamanında ben ne yaptım böyle diyip depresyona girdim ölmeyi bile düşündüm hatta mesleğimde kendimi gelistircem daha hic bi erkekle bişey yasamicam diye radikal kararlar bile aldım ama erkek arkadaşımla tanışmam tamamen tesadüf oldu başlarda bana mesleğe yeni başladığım için yol göstermeye çalıştı tecrübeli biri olarak. Sonradan ilişkiye döndü ama bu yaşadığım şey diğerleri gibi değil belki bi süre daha olmayabilirdi haklısınız ama yol göstermesi mantıklı konuşmaları terbiyesi duruşu uzun zamandır hasret kaldığım seylerdi etkilenmeden edemedim

Malesef aynı psikiyatr a gidemicem AtaMAM çıktıktan sonra böyle olmaz dedi gittiğin yerde EMDR yapan birini araştıralim tedaviye onla devam et dedi. Annemden sarıp sarmalamasini ya da hatalarını kabullenmesini beklemiyorum çünkü bu onun için çok zor. Ama en azından hakaretlerine devam etmese ve secimlerime saygı duysa bu bile bana yetecek
Psikolog yazmisim kafam yerinde degil :işsiz:
Ya gercekten zor seyler yasamissin bunlarla basa cikip bir de üstüne sinavi kazanmissin
Cok zekisin belli ama ruhun sıkılmış artık
Insallah düzelirsin bir daha aynı yanlışlara düşmezsin.
Baban biraz daha baskin biri olsa annen bunlara cesaret edemezdi kapi dinlemeler falan nedir ya. Kendi kizinin sorunlarini kapi arkasindan ögrendigi icin aslinda kendini yiyip bitirmesi gerek seni değil.

Anne haklı,
Hem diş hekimliği okuyan kızı virüs kapacak kadar bilinçsiz sevişmiş, hem de başka insana bulaşmasın diye korkuyor.

Erkek arkadaşın herşeyi bilmeli, belki senden başka kültürde büyüdü, zaten bilse kabul etmez deme, anlat
Kendi başka kültürde yetişmiş evet bu yaşına kadar kendi de bişeyler yaşamış ama yasamamis birini istiyor. Anlasamadigimiz tek nokta burasi. Ben de konuyu kapadım hiç bişey söylemedim ilerde psikiyatr a gidip bu konuyu danisip onunla söylemek istiyorum

Anlatmaya çalışıyorum erkek arkadaşımı ailesini mesleklerini düşüncelerini eski hatalarimi hatirlattiginda tepki gösteriyorum tedavi oldum bitti diyorum ama gene de zamana ihtiyacı var kabullenmek için sanırım ama. Evet o yaşadıklarını inkar etmiyor saklamiyor zaten ama bişey yasamamis birini istiyor ben de bu yüzden kendim aciklayamadim belki ilerde bi psikiyatr ile birlikte aciklayacagim
sevgilin haksız. kendi her şeyi yaşamışken el değmemiş birini araması terbiyesizlik bence.

Kendi başka kültürde yetişmiş evet bu yaşına kadar kendi de bişeyler yaşamış ama yasamamis birini istiyor. Anlasamadigimiz tek nokta burasi. Ben de konuyu kapadım hiç bişey söylemedim ilerde psikiyatr a gidip bu konuyu danisip onunla söylemek istiyorum
1 sen yalancısın

2 herif 2 kuruş bile etmez

Asıl çarpıklık burda bence

Sustum

Psikolog yazmisim kafam yerinde degil :işsiz:
Ya gercekten zor seyler yasamissin bunlarla basa cikip bir de üstüne sinavi kazanmissin
Cok zekisin belli ama ruhun sıkılmış artık
Insallah düzelirsin bir daha aynı yanlışlara düşmezsin.
Baban biraz daha baskin biri olsa annen bunlara cesaret edemezdi kapi dinlemeler falan nedir ya. Kendi kizinin sorunlarini kapi arkasindan ögrendigi icin aslinda kendini yiyip bitirmesi gerek seni değil.
Ama işte annemin yetistirilme tarzında bunlar ayıp şeyler değil bunlar ona ayıp olarak ogretilmemis sürekli küfürlerle şaka yapılan şiddet olan bi ailede büyümüş ne kadar yazsam da onun için de üzülüyorum. Benim bu günlere gelmem için de çok emek vermeye çalıştı. Bilinçsiz yaptığı hatalar var evet ama durumumuz çok süper olmasa da özel dersler aldırdı evde is yapmaya zorlamadi hem çok iyiliği oldu hem de işte anlattığım gibi

Ne yaşadın bilmiyorum da kazık kadar kızsın
istediğinle yatar kalkarsın...bu neyin 'hata yaptım hata yaptım' tribi...ola ki şu an hata gibi geliyorsa da hesabın kendinle...
unutma ki bireysin hemde 23 yaşında....anneni özel hayatına dahil etmek de nesi...büyüsene canım...

1 sen yalancısın

2 herif 2 kuruş bile etmez

Asıl çarpıklık burda bence

Sustum
Sevgilimle ileri boyutta bişey yaşamadık şu an tanışma asamasindayiz henüz bi kaç ay oldu ve bu konuyu psikiyatr ile konuşma imkanım olmadı kendi başıma mantıksız hareket etmek istemiyorum o yüzden Yalancısın demenizi üstüme alinmiyorum aynı şeyler başınıza gelmeden bilemezsiniz lütfen kinamayin

Ne yaşadın bilmiyorum da kazık kadar kızsın
istediğinle yatar kalkarsın...bu neyin 'hata yaptım hata yaptım' tribi...ola ki şu an hata gibi geliyorsa da hesabın kendinle...
unutma ki bireysin hemde 23 yaşında....anneni özel hayatına dahil etmek de nesi...büyüsene canım...
Ben zaten o ilişkilerle kendime olan saygimi azalttigim için böyle kafaya takıyorum annemi de susturmaya çalışıyorum ama anne işte bi şekilde kapıyı dinleyip öğrendi ve susmuyor

Sevgilimle ileri boyutta bişey yaşamadık şu an tanışma asamasindayiz henüz bi kaç ay oldu ve bu konuyu psikiyatr ile konuşma imkanım olmadı kendi başıma mantıksız hareket etmek istemiyorum o yüzden Yalancısın demenizi üstüme alinmiyorum aynı şeyler başınıza gelmeden bilemezsiniz lütfen kinamayin
Zaten bunu psikiyatr değil, psikologla konuşmalısınız hanımefendi
Zira size verilen ilaçlar sevgilinize de verilecek?

Back
X