annem gelmiyecekmiş

seda_aaa

MEVLAM;Bİ BEBEK VER BANA
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
310
0
46
37
İstanbul
selam kızlar
ben 4 yıllık evliyim ve istanbulda oturuyorum annemler ise tokata oturuyor ve senede 1defa geliyolar 2 senedirde annemle babam gelmiyo ev küçük diye
bu senede 15 tatilde annemle kardeşim gelecekmiş ve kaynanamla kaynatamlarda 15 tatilde geleceklermiş eşim tutturdu ANNENLER GELMESİN
ANNEMLE BABAM GELCEK diyor ve ağlamaktan gözlerim şişdi ben nasıl derim gelmeyin diye ve 3kez geldi annem
kaynanamlar 4 ayda bi geliyolar ayrıca eltile aynı binada oturuyoruz

ŞİMDİ BEN NE YAPIYIM SİZ SÖYLEYİN?

Son düzenleme:
Buraya yazdığın gibi eşine de güzellikle söyle.Hayır demeyi bilmiyor ise anne ve babasına kardeşinde kalmalarını söylesin.Zaten 2 senedir annenler gelmiyormuş anlayışla karşılaması gerekiyor.

Anneci erkeklere isssyaannnn
Halil Sezai olucam şimdi ..
Kendi annesi mevzu olunca başımın üstüne senn annen olunca sonra gelsin hatta gelmesin yok ya
Onun ailesi sık geliyorsa konuşsun ailesiyle başkazaman teşrif etsinler .

eltinde kalır kaynanan artık :S kocan ne dıyor bu duruma

Kayınvaliden eltinde kalsın, zaten aynı binadasınız gündüzleri görüşürsünüz
Annen de sende kalsın
Eşinin kafası güzelmiş herhalde

tabiki eşinle konuşup annenler başka zaman gelsin deyeceksin.... yada eltimlerde kalsınalr dersin. 2 yıldır annen gelmiyormuş öyle şey olur mu ya.. çok bencilmiş kocan....

Ailesinin 15 tatilde gelmesi şart mı ? sonra gelsinler.Sizin ailenize gelmesin demek bu kadar kolayken kendi ailesine daha sonra gelin demek çok mu zor.
Kırmadan durumu güzelce anlatın.İşiniz zor kolay gelsin.

Allah yardımcın olsun arkadaşım.Gerçekten zor bir durum..Arkadaşların dediği gibi kocanla güzel bir dille konuş.Eltinde kalmasını ikna et.Öyle kavga ile bir çözüm bulamazsın yoksa herşey daha kötüye bağlanır

Öyle saçma şey mi olurmuş canım. Zaten yılda 1-2 kere görüşebiliyormuşsunuz bıraksınlar da gelsinler. Einle bir daha konuş bakalım, güzellikle ama kırıcı şekilde değil. Olmadı sen de onun gibi tavrını koyarsın.

laf anlatamıyorum kaç gündür diyip diyip duruyodu bende bu gün patladım işte
eşimin ilk evliliğinden bi kızı vsr ve kaynanamlar bakıyo bize verin diyorum onada ilk eşinin annesi gil raı olmuyo kafayı yiyeceğim az kaldı valla

Hesap ortada kaynananlar eltiye annen baban size kararlı ol ailen karşısında kesinlikle taviz verme derim

valla böyle erkeklere çok kızıyorum ve çok sinir oluyorum.( sanki eşi ağaç kavuğundan çıkmış gibi)benimde kızlarım var biz onlara bakmak için yıllardır yemedik yedirdik giymedik giydirdik.ya kızlarımız evlense evine gidemiyecekmiyiz?kendimi konu sahibinin annesi yerine koydum ve çok üzüldüm.Allah böyle vicdansız insanlara vicdan versin,akıl versin allah korusun kendi kızının böle bir eşi olsa nasıl üzülür.

Bir çocuğun annesi babası varken babaannede kalmasını doğru bulmuyorum. Annesinde bir sebepten kalamıyor belli. Bari babasının yanında olsun.

bencil kocalara gıcık oluyorum,öldüresim var yeminle.ne münasebet annenler gelmesin ayıp denen bişey var.eltinde kalıversinler bu geldiklerinde de dünya batmaz ya.sakın taviz verme canım.ben de gurbetteyim.kendimi senin yerine koydum biran.parçalardom kocamı böyle bişey söylese.onun ki anada senin kisüs bitkisi mi?ağaç kovuğundan çıkmadın ya.

ağaç kovuğundan çıkmadınya tabi ki gelecekler..
kırk kat yabancıya gelme diyilmez..
kusura bakmasın beyzade efendi kendi annesi nasıl geliyosa seninkide öyle gelecek..
bu konuda anlayış alttan alma filan olmaz bence net bişekilde söyle ..

eşimin bana böyle bir cümle kurduğunu düşünemiyorum.böyle bir şey diyemez dedirmem.......

çok ayıp annene nasıl böyle davranabilir gıyabında bile. madem eltinle aynı binadasınız, aynı anda geleceklerse kayınvalidenler yatıya eltinde kalsın o da oğlu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…