annem gibi..

aslicious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
59
4
86
Bursa
kizlar sevgilimin ailesi beni istemiyo benden bi kac yas kucuk oldugu icin. bunun icin cok savastik ama aile baglari benim yuzumden kopmak uzereydi bi kac kez ayrilik teklif ettim kabul etmedi. en son olaylar cigrindan cikti ailesindeki herkes buna cephe almaya basladi. dayanamadim tekrar bitsin buna hakkim yok dedim. zor da olsa ayrildik kopmaya calisiyoruz. az once mesaj atti. "seni ozledigimde anneme sariliyorum biliyo musun cunku annem gibi seviyorum seni." kotu bise mi dedi iyi bise mi anlamadim? siz ne dusunuyosunuz her yola cikiyo simdi bu mesaj sizce ne demek istedi inanin saglikli dusunemiyorum uzuntuden

iPhone 5s 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annem kadar cok seviyorum sanırım demek istedi

sizi çok özlediğini belirtmek istemiş ama bence çok doğru bir benzetme olmamış çünkü annesi seni istemeyen bi kadın
şimdi seviyorum der yarın annesi yüzünden kavgalarınız başlar
boşver sen yoluna bak, kolay olmuyor tabi ama geçiyor emin ol

her yola cikiyor mesaj bide insan depresyonda olunca herseyi kotu yonden gormeye basliyor tesekkur ederim icten cevaplariniz icin, inanin cok zor ikimiz de birbirimizin ilkiyiz..

Ya bir yaş büyük olunca ne olurmuş bizim tanıdığımız nerdeyse 10 yaş Büyükle evlendi kimse sorun çıkarmadı bir yaş yani birde enteresan vallahi özlem durumuna gelince herkesin sevgisi ayrı kimsenin özlemi kimseyle giderilmez bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o benden buyuk degil, ben ondan buyugum o 19 yasinda ben 23 yasindayim. onun abla dedigi kardesinden buyugum. ailesi ozellikle bunu one atip istemediklerini surekli dile getirdiler ama en sonunda benim yuzumden onlari kaybetmesine dayanamadim..

Ben cok kiziyorum bu ailelere ya size ne ya...oglu sevmis asik olmus bu neyin huysuzlugu hala.ama bence birtek yas degildir altinda yatan baska seylerde vardir ama ne olursa olsun size cok yazik.ben sizin yerinizde olsam asla ayrilmazdim ne sartta olursa olsun birakmazdim sevgilimi ve sonuna kadarda giderdim.o cocugada yazik ailesine anlatmaya calissin cabalasin yalvarsin sizde yalvarin gerekirse boyle bitmesine izin vermeyin.insaf isteyin onlardan yapmayin etmeyin ne diyebiliyorsan diyin iste...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek arkadaşının mesajından yaşının küçük olduğunu tahmin etmiştim.19 yaş zaten erkek için evlenecek bir yaş değil canım. Sen de çok gençsin seni istemeyen aileyle işin olmasın.

bende sevgilimden 2 yaş buyuğüm o 20 yasında ben 22 annesi bilmiyo benım yaşımı bilse kimbilir oda bize karşı cıkcak of of korktum açıkcası

kesinlikle haklisin ama inan cok savastim. beni tanimadan sadece yasimla yargilayan insanlarin mutlulugunu elimden almasina izin vermicem bunu bil ben vazgecmiyorum dedim. o da benden guc aldigini soylerdi. ama ailesinin bizden ustune basa basa defalarca imkansiz diye bahsetmesine sahit olduktan sonra artik biraktim. cok uzuluyodu dayanamadim. biraz ailesiyle arasini toparlasin dedim. zamani gelince belki yine olur dedim. ama dayanamiyorum

biz de evlilik hemen dusunmuyorduk. hemen soylemicektik. bi kac sene gecsin diyorduk. ama ablasi(benden iki yas kucuk olan) ogrendi ve butun ailesine yaydi. olanlar da oldu zaten..

bende sevgilimden 2 yaş buyuğüm o 20 yasında ben 22 annesi bilmiyo benım yaşımı bilse kimbilir oda bize karşı cıkcak of of korktum açıkcası

pes etme sakin.. belki simdilik ayrildim ama o vazgec bu isten diyene kadar pesinde olucam. biraz ailesiyle arasini duzeltsin. ben yine karsilarina cikicam. o gun icin dayaniyorum.

Bu hayatta imkansiz diye birsey olmadigini o insanlara anlatabilirsin kendini sevdirebilirsin seni tanisinlar gerekirse git kapilarina beni taniyin de.yap birseyler ayrilmak en kolay olani zor olani yap ve savas sende.sevgilinide uzme cevap ver bu uyum kolay bulunmuyor eger degicegini dusunuyorsan birakma pesini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o pes etmedikçe bende pes etmem ki asla ama nereye kadar beni bile bile istemeyen bir aileye gelin olmak istemem aşkımı kalbime gömerim tabi ikna etmeye çalışırım çabalarım ama çok diretirlersede bitiririm

anne demiş iste cok sevıyorum anlamında ama sanırım siz yaş olarak algıladınız..Ne kadar yaş vardı aranızda bence 7/8 yaşa kadar cok normal...

Son düzenleme:
of kizlar o kadar zor ki en son ayriliyorum dedigimde tamam deyisini hatirliyorum da.. o kadar benden guc alan adam gitmis yerine bitap dusmus biri gelmis. bi tek babasi bilmiyodu ve cok sert biriydi ablasi babasina soylemekle tehdit ediyodu surekli. on yargili olup iki seveni ayirmak bu kadar mi kolay aklim almiyo benim

anne demiş iste cok sevıyorum anlamında ama sanırım siz yaş olarak algıladınız..Ne kadar yaş vardı aranızda bence 4 yaşa kadar cok normal...

bence de bi anormallik yok. ama en buyuk etken ablasindan buyuk olmam. o batti biraz sulaledekilere..

bence de bi anormallik yok. ama en buyuk etken ablasindan buyuk olmam. o batti biraz sulaledekilere..

hatta degıstırdım 7/8 yas etrafımda cok var oyle evlılıkler ve cok harıka yürüyor...Ailesi resmen sacmalıyor farkına varırlar umarım biran once.En azından evlatlarının mutsuzlugunu görürler...

hatta degıstırdım 7/8 yas etrafımda cok var oyle evlılıkler ve cok harıka yürüyor...Ailesi resmen sacmalıyor farkına varırlar umarım biran once.En azından evlatlarının mutsuzlugunu görürler...

beni tanimadan farkina varamicaklar.. ama karsilarina cikmaya cekiniyorum uzerimde cok baski olucak sonucta naparim bilmiyorum ya yanlis bise yaparsam iyice karsi cikarlarsa cok caresiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…