kizlar sevgilimin ailesi beni istemiyo benden bi kac yas kucuk oldugu icin. bunun icin cok savastik ama aile baglari benim yuzumden kopmak uzereydi bi kac kez ayrilik teklif ettim kabul etmedi. en son olaylar cigrindan cikti ailesindeki herkes buna cephe almaya basladi. dayanamadim tekrar bitsin buna hakkim yok dedim. zor da olsa ayrildik kopmaya calisiyoruz. az once mesaj atti. "seni ozledigimde anneme sariliyorum biliyo musun cunku annem gibi seviyorum seni." kotu bise mi dedi iyi bise mi anlamadim? siz ne dusunuyosunuz her yola cikiyo simdi bu mesaj sizce ne demek istedi inanin saglikli dusunemiyorum uzuntuden
iPhone 5s 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben cok kiziyorum bu ailelere ya size ne ya...oglu sevmis asik olmus bu neyin huysuzlugu hala.ama bence birtek yas degildir altinda yatan baska seylerde vardir ama ne olursa olsun size cok yazik.ben sizin yerinizde olsam asla ayrilmazdim ne sartta olursa olsun birakmazdim sevgilimi ve sonuna kadarda giderdim.o cocugada yazik ailesine anlatmaya calissin cabalasin yalvarsin sizde yalvarin gerekirse boyle bitmesine izin vermeyin.insaf isteyin onlardan yapmayin etmeyin ne diyebiliyorsan diyin iste...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende sevgilimden 2 yaş buyuğüm o 20 yasında ben 22annesi bilmiyo benım yaşımı bilse kimbilir oda bize karşı cıkcak of of korktum açıkcası
kesinlikle haklisin ama inan cok savastim. beni tanimadan sadece yasimla yargilayan insanlarin mutlulugunu elimden almasina izin vermicem bunu bil ben vazgecmiyorum dedim. o da benden guc aldigini soylerdi. ama ailesinin bizden ustune basa basa defalarca imkansiz diye bahsetmesine sahit olduktan sonra artik biraktim. cok uzuluyodu dayanamadim. biraz ailesiyle arasini toparlasin dedim. zamani gelince belki yine olur dedim. ama dayanamiyorum
pes etme sakin.. belki simdilik ayrildim ama o vazgec bu isten diyene kadar pesinde olucam. biraz ailesiyle arasini duzeltsin. ben yine karsilarina cikicam. o gun icin dayaniyorum.
kizlar sevgilimin ailesi beni istemiyo benden bi kac yas kucuk oldugu icin. bunun icin cok savastik ama aile baglari benim yuzumden kopmak uzereydi bi kac kez ayrilik teklif ettim kabul etmedi. en son olaylar cigrindan cikti ailesindeki herkes buna cephe almaya basladi. dayanamadim tekrar bitsin buna hakkim yok dedim. zor da olsa ayrildik kopmaya calisiyoruz. az once mesaj atti. "seni ozledigimde anneme sariliyorum biliyo musun cunku annem gibi seviyorum seni." kotu bise mi dedi iyi bise mi anlamadim? siz ne dusunuyosunuz her yola cikiyo simdi bu mesaj sizce ne demek istedi inanin saglikli dusunemiyorum uzuntuden
anne demiş iste cok sevıyorum anlamında ama sanırım siz yaş olarak algıladınız..Ne kadar yaş vardı aranızda bence 4 yaşa kadar cok normal...
bence de bi anormallik yok. ama en buyuk etken ablasindan buyuk olmam. o batti biraz sulaledekilere..
hatta degıstırdım 7/8 yas etrafımda cok var oyle evlılıkler ve cok harıka yürüyor...Ailesi resmen sacmalıyor farkına varırlar umarım biran once.En azından evlatlarının mutsuzlugunu görürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?