- 1 Nisan 2022
- 2.857
- 1.669
- 83
- 38
Kızlar selam ;
Bu sefer annem hakkında açtım . Bir tek annem kaldı babamı küçük yaşta kaybettim . Hamileyim diye yanıma geldi şuan yanımda kalıyor . Kışın benimle kalıyor yazın memlekete gidiyor . Annem de şöyle bir durum var kızlar . Bazı şeyleri düşünemiyor yada nedir bilmiyorum
ama az önce whatsapta yazışmayı öğrendi herkese yazıyor şuan . Birine nasılsın yazmış o da iyiyim siz nasılsınız yazmış eee ben şimdi ne yazıcam buna diyor bana soruyor .. nasıl yani anne dedim genel olarak sana nasılsın diyenlere sen ne cvp veriyorsun diyorum bakıyor suratıma bu şimdi yaşadığımız örnek . Ama genel olarak böyle biri bir şey diyor cvp vermiyor bakıyor öyle gülüyor . Çok basit günlük olaylar da cvp vermiyor bazen eee ne yapıcam ben şimdi diyor . Düşünemiyor çoğu zaman . Kendini savunamıyor savunmayı bilmiyor . Nasıl davranacağını bilmiyor. Yani biri ona küfür etse susar ve onunla konuşmaya devam eder ancak sen uyarırsan hee diyor yahu sana küfür etmişler ya karşılık verirsin ya muhabbeti kesersin ama yok .. konuşuyorum ama yok anlamıyor . Bildiğini okuyor yine aynı . Kızlar ne yapmam gerekiyor ? Kadını doktora götürsem gitmem diyor o kadar para veremem diyor , gitmem diyor .. ve ben ne yapacağımı bilmiyorum
..
Bu sefer annem hakkında açtım . Bir tek annem kaldı babamı küçük yaşta kaybettim . Hamileyim diye yanıma geldi şuan yanımda kalıyor . Kışın benimle kalıyor yazın memlekete gidiyor . Annem de şöyle bir durum var kızlar . Bazı şeyleri düşünemiyor yada nedir bilmiyorum