- 28 Aralık 2017
- 1.028
- 1.864
- 133
- 38
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
Bence adamin bu olumsuz özelliklerini bir yere yazın. Aklınıza geldikçe nasıl kötü birisinden kurtulduğunuzu hatırlatır. Sonraki aşk maceralarinizda bundan kötüsünü bulamazsiniz, çıtayı bayagi aşağıya çekmiş, şanslısınız çünkü bu sebeple çok kolay aşık olacaksınız. Bu arada cevremde cocuklu olup da kolayca boşanan bu süreçte birbirine düşman olmayan kimse yok. Gençlikte daha kolay oluyor. Bence erteleme taktiği uygulayın. Yani isteseniz onu geri elde edersiniz ama şimdilik gurur yaptiginiz için ve burnu sürtsün diye bir sure onunla gorusmuyorsunuz ona küstünüz gibi bir oyun. Bunun gecici bir durum olduğunu beyninize anlatin, ve o kişinin aslında size cok değer verdiğini ama şimdilik ona bir cesit ceza verdiğinizi düşünün. Bu taktik ipler sizin elinizde gibi dusundurdugu için sizi biraz rahatlatabilir. Karşı tarafın sizin onu hiç sallamadiginizi düşündüğünü ve bundan dolayı egosunun zarar gördüğünü hayal edin.Evet doğru söylüyorsunuz, gözümde iskele babası statüsünde olduğu için çocuklara yalandan babalık yapmasını kaldıramayacağım. Şu an bile evliyken yapmadığı harcamayı bekarken yapması dokunuyor, bizim evimize eşya almadı çocuklara oda yapmak için hiçbir girişimi olmadı gitmiş kendi evini saray gibi döşemiş. Ortak evimizle hiç ilgilenmiyordu herşey bana bakıyordu şimdi kendi evini çocuklar için yalandan nasıl güzel döşemiş haksızlığa uğramış hissediyorum. Evden gittiğinden beri 5 kuruş para göndermiyor ama yurtdışından çocuklara en pahalı ayakkabılardan almış çocukların gözünde kral oldu ama çocuklarım özel okul paraları, servis paraları, haftasobu kurs paraları, yemeleri içmeleri gezmeleri hep bana kaldı. Adamın bol para içinde yüzüp maddi imkanlarını arada bir çocukların gözünü boyamaya kullanması hak mı?? Boşandıktan sonra da kendisi lüks içinde gezip tozup çocuklara bir iki pahalı hediye alacak kendini sevdirecek. Adalet bu mu?