Babam esmer de nasıl tür bir sendrom?Emin misin öyle birinin kızı olduğuna :) baban esmer sanırım.
Bi tür sendrom olabilir. Boşverin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam esmer de nasıl tür bir sendrom?Emin misin öyle birinin kızı olduğuna :) baban esmer sanırım.
Bi tür sendrom olabilir. Boşverin.
Kendini yanlız hissediyor olabilir. Dikkat çekmek istiyor olabilir. Yada yaşlılığın , zamanın verdiği güzelliğim gitti duygusunu bastırmaya çalışıyor olabilir. Kendini genç ve güzel görmek istiyor hep. Yaşlanmak istemiyor. Ondan dolayı da genç kaldığını ispat etmeye çalışıyor.Babam esmer de nasıl tür bir sendrom?
Nasıl?Bütün konuların ırk ten ten rengi köken üzerine
galiba sebebi sarışın anne
Bu hesabı iki kişi kullanıyoruz.Bu sensen alttaki fotoğrafla alakanı çözemedim![]()
Evet.Öz anneniz mi?
Bütün konuların ırk ten ten rengi köken üzerine
galiba sebebi sarışın anne
Eğer yazdıklarınız doğruysa 2014’te de annenizle ilgili bir sorundan bahsetmişsiniz.
İki kişi aynı hesabı kullanmak yasak diye biliyorum.Bu hesabı iki kişi kullanıyoruz.
Bu hesabı iki kişi kullanıyoruz.
Öz.Bir anne evladına bunu neden yaparki ... Oz olduğundan eminmisiniz ?
?e o zaman kameraya el sallayın..
Üyelik kim açmışsa onun tarafından kullanılmalıdır, ben açtım cümle arkadaş çevrem, sülalem, kuzenlerim de kullanıyor gibi bir durum söz konusu dahi olamaz, kurallara da aykırıdır.Bu hesabı iki kişi kullanıyoruz.