• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem hakli mi

Ay ben seni yalnızkelebekle karıştırmışım daha yeni ayrıldın nişanlından dur diyecektim

Seni de hatırladım sonradan şu nişanlısının arkasından gereksiz bi yas tutan kızsın boş yere kendi kendini üzdün beni istemediler falan diye. Normalde annen haklı bi görüş derdim ki ben de olsam gider bi kahve içerdim ama adam hemen evlenelim diyor cinsellikten giriyor falan iğrenç. Daha da kötüsü ortalıkta bu heriflerden çok.

Kendini yeni ilişkilere kapatma kelebek, ben de bazen üzülüyorum adam bozuntularını gördükçe ortalıkta adam kalmamış falan diyorum ama sonra düşünüyorum iyi insanlar da var ayrıca herşeyden önce bu işler nasiptir, allah gönlüne göre versin

Annenizi dinleyin.. gercekten anne baba sözü bi yerde muhakkak dogru cikiyor..
Hem yaza kadar daha cok var biraz taniyin birbirinizi.. belki asik bile olabilirsiniz zamanla..
Evlilikte ask mi mantik mi derseniz ben mantik derim, mantiktan kastim para pul asla degil.. ask bir yerde bitiveriyor istesende istemesende.. akliniza yatsin, size saygisi sevgisi tam olsun, etrafinda sevilen sayilan biri olsun bunlari gozlemleyin.. insallah zamanla da birbirinize isinirsiniz..

Evlilik zaten zor bir süreç. O yüzden evlen sonradan ısınırsın kısmına pek katılmıyorum. Büyük bir kumar bu.

Ama öte yandan, hiçbir erkek de romeo değil gerçekten. Evlilik farklı sorumluluklar getiriyor malesef, o Romeo oluyor omzunda sorumluluk olan bir adam. Çünkü aileler ne olursa olsun işin içine giriyor, karışma anlamında değil lakin o aileyle artık bağınız oluyor. Bu aşamada da mantıklı olmak lazım; dengeli bir erkek mi, ailesiyle bağı nasıl, ailesi nasıl insanlar. Bunlar hayati konular bence..

Sevip de gözü karartmak iyi değil yani..

O yüzden bence bir tanıyın, ölçün tartın, kalbiniz pır pır ederse belki çok mutlu bir birlikteliğin başlangıcı olur.

Annen haklı bir yandan kadın görmüş geçirmiş tabi
ama ısrarlarına çok kulak asmamalısın
dikkatli ol iyi gözlemle karşındakini kanın ısınmışsa onunla evlenmek aklına yattığı zaman evlenirsin zaten
en basit bir hareketini bile değerlendirmelisin ölç tart puan ver
evlilik çok ciddi bişey yaşım geçiyor diyede hayatını karartma

Size 27 yaşımı anlatayım. Birisi için neredeyse ölecektim ama sonumuz yoktu ve 7 senelik ilişki bitti. Çok zor atlattım, hiç kimseyi tam anlamıyla sevemem sanıyordum. İşyerinde ağlarken bir arkadaş "lorienna sürekli peşinde koştun, böyle yapmaman gerek. Özellikle bu yaştan sonra peşinden loriennacım, loriennacım diye dolaşan birini bul, ötekilerden hayır gelmez, sonradan çok seveceksin" demişti, ben de saçmalıyor demiştim çünkü mantık evliliği yapamazdım ve çok çıkarcı bir düşünceydi bana göre. Sonra birisi ile tanıştım, yaralarımı sardı ve çok iyi anlaştık. Beş yıldır evliyiz, çocuğumun babası olacak ve çok ölüp biterek evlenmedim. Evlendikten iki sene sonra galiba aşık olduğumu farkettim, çok seviyorum şu an ve adam hala kendini sevdirmeye çalışıyor. Beni tanımıyorsun ama bak unutma, adamın saygısı ve sevgisi varsa koy cebe, deli gibi aşık olmana gerek yok. Saygıyı ve sevgiyi görmeden asla evlenme ama.
aynı şeyler bu kadar mı benzerlik olur

Yok canim ya az once 1 saat felan telefonda konustuk ben konuyu degistiriom o evlendikten sonraki cinsellige getirio konuyu cok onemliymimismismis te tmm bian onunla hayal ediyorum heyecanlaniyorum ama cinsellik iste 5 dk heyecan icin mi evleneyim askin zerresi yok icimde ona
yuh sapikmi ne daha simdiden bu ne cesaret .nasil bu konulara girer. evliligin sadece cinsellik oldugnu zanneden biri belliki.bundan bi cacik olmaz.anneni dinleme

çok mutluyum Allaha binlerce şükür
değmeyecek insanlara tükettiğimiz aman nefes gözyaşı
değecek kişi karşına çıkınca anlaşılıyor

inşallah konu sahibi de okur. ben de değecek kişi karşıma çıkınca öteki yaşadıklarımın tek bir zerresinin bile mutluluk veya ilişki ile bağdaşmadığını anlamıştım.

Back
X