annem hamile olabilir :( hamileliği engellemek için ne gerekiyor yardım edin

bukadar dert tasa yapacak birsey yok.. allah baska dert vermessin. bu annen ile baban arasindak bir problem eger istemiyorlarsa kendileri bir cözüm bulurlar eger istiyorlarsa sizin yapacak birseyiniz yokk.. zaten olsa bile anneniz aldirmayi istemiyormus siz ne yapabilirsiniz ki??? koca kari islerine girmeyin lütfen... allah korusun gebeligi sonlardiracagiz diye sakat birakirsiniz..

Son düzenleme:
ben şunu anlayamıyorum kürtaj yaptırmakla çocuğu annenizin düşürmesi arasında ne fark var acaba ? anneniz kürtaj asla yaptırmam diyormuş otla çöple yada başka bir yolla düşürünce ne olacak kürtajı doktor değil kendi yapmış olmayacakmı. ben fark göremiyorum. psikolojik olarak daha rahat etmek istiyor sanırım kürtaj yaptırmadım diye

annenizde sizin kadar tedirgin ve endişelimi? onlar büyük onlar doğruyu yanlışı daha iyi bilir.

ben şunu anlayamıyorum kürtaj yaptırmakla çocuğu annenizin düşürmesi arasında ne fark var acaba ? anneniz kürtaj asla yaptırmam diyormuş otla çöple yada başka bir yolla düşürünce ne olacak kürtajı doktor değil kendi yapmış olmayacakmı. ben fark göremiyorum. psikolojik olarak daha rahat etmek istiyor sanırım kürtaj yaptırmadım diye

bende yazdiginiza katiliyorum.. ha gebeligi dr sonlandirmis ha kendisi arada tek fark var doktorun yaptigi daha hijyenik.. o sekildede bu sekildede bebegin hayatina kiyiliyor..

Ya düşürmekte nedemek nasıl iğrenç bir düşüncedir bu?? Valla ben 23 yaşındayım kazara bir kardeşim olsa annemin sağlığını tehlikeye atmicak bi hamilelik olsa o kardeşimi seve seve kucağıma alırımki anneme arada gidip kardeş yapsana demioda değilim:1: Anneniz menepoza giriyor olabilir... hamileysede doğum riskliyse doktor gerekeni yapacaktır

bir de anlamadığım ilk iş olarak niçin bir doktora gidilmedi?
sonuçta hamile mi değil mi dr zaten ultrasonla bakıp söyleyebilirdi.

ben bu konudan gerçekten hiç bir şey anlamadım...

bende onu düşünüyorum.. annem asla kürtaj olmam diyo zaten.. çok canım sıkılıyor ya.. zaten kazara istemeden dünyaya getirdikleri bi kardeşim daha var.. Rabbim hayırlısını versin inşallah yoktur ve bu hayırlıdır..

Kazara istemeden dünyaya gelen kardeşinmi var? Ve sen bunu çok rahatlıkla söyleyebiliyorsun?? Benim 16 yaşnda kardeşim var ve oda kaza kurşunu.. Planlı değil ama asla annem istemeden dünyaya getirmedi. Çok yanlış cümleler kuruyorsunuz

Kazara meydana gelmiş 4 yaşındaki kardeşi için kullandığın kelime nasıl çirkin öyle :) hem bu annenizle babanızın sorunu size ne oluyor ?

5-6 sene önceydi.. Hastaneye gitmiştim annemle.. Yanımızda bir kadın birde sakat çocuğu bekliyordu. Annemle konuşmaya başladılar. Neden sakat oldu vs.. çocuğu düşürmek için kadın hamileyken ilaç ve ya bitki karışımı gibi bişey yapmış. Düşmemiş ama sakat doğmuş..
Kötü niyetiniz başınıza dolanır bak. Dikkat edin.

Hadi Hayırlısı.. :ssz:

40'lı Yaşlarda İse Menopoz Değildir..
Benim Annem 63 Doğumlu, Yani 49 Yaşında..
Çok Düzenli Adet Görür.. :31:

Bol bol maydanoz yesin.

Allahim burada bebek icin takla atan kullarin var.

Duysana sesimiziiiiiiiiii..

bu yöntemin aldırmaktan ne farkı varki allah size akıl fikir versin bunca bebek isteyen var...

Allah ne verirse hayırlısını versin .. dünyada yaşayacak günü var ise yaşar zaten.. şimdi ağzımı bozacağım
..............
önceden baksalardı çaresine.. evlat sahibi olmak için tüm herşeyini veren insanlar var yaa ... eğer hamile ise
Allah'tan sağlıklı evlat dilemekten başka yapacak bişe yok benim kaanaatimce .. çünkü yapılan kötülük hem bu dünyada hem diğerinde boynunuza dolanır..
Allah korusunn

bende onu düşünüyorum.. annem asla kürtaj olmam diyo zaten.. çok canım sıkılıyor ya.. zaten kazara istemeden dünyaya getirdikleri bi kardeşim daha var.. Rabbim hayırlısını versin inşallah yoktur ve bu hayırlıdır..

yha kusura bakma da yorumların çok iğrenç sinirlerimi zıplatmaya yetti yani zaten kazayla bi kardeşim var ne demek yha ben kardeşim için ölürüm ölür yazık yha ne insanlar var umarım annen hamile değildir de senn gbi bencil bi ablası olmaz inşallah :47:

Back
X