Annem hamile ve aldırmak istiyor

hamileyim buna rağmen sizler kadar iyimser olamıycam..
rızkıyla gelir işlerini bırakın lütfen.

eğer anne ve baba istemiyorsa alınması taraftarıyım hele hele çocuklara bu konuda laf düşmez..
18 yaşında bu evlenip gidecek 6-7 seneye o çocuk o aileleyle kalacak iki mıncıklarım güler eğlenirim diye çocuk dünyaya getirilmez çok büyük bir sorumluluk.

içime düştüğünden beri aklımdan bin tane şey geçiyor eminim annenizde düşünüp en doğru kararı vermeye çalışıyordur.

lütfen saygı duyun.

dünyanın bir yerinde bebeklerin aç olmasının nedeni, hep bana diyen aç gözlü insanların varlığı.
bir ekmekle doyabilecek, bir evi olsa yaşayabilecek insanlar, paylaşmaktan uzak ve hırslı olunca, şuyum da olsun buyum da olsun diye gözünü karartınca, diğerleri unutuluyor.
ne hikmetse, henüz doğup doğmayacağı belli olmayan bir canlı üzerinden hümanizm yapmak geliyor akla.
cana kıymak yerine, paylaşımı nasıl artırırız derdine düşülse daha iyi olur.

neye istinaden?

maddi durumumuz HİÇ iyi değil diyosun, hem sen üniversiteye başlayacaksın. bebek rızkıyla gelir filan bırakın bu ayakları. rızkıyla gelecek olsa anneler bebeklerine süt yerine çay içirmek zorunda kalmaz, o bebekler de vefat etmezdi.

Nerede çay içirmişler de ölmüş bebek ya? Olmuş mu böyle birşey? :( :(

hamileyim buna rağmen sizler kadar iyimser olamıycam..
rızkıyla gelir işlerini bırakın lütfen.

eğer anne ve baba istemiyorsa alınması taraftarıyım hele hele çocuklara bu konuda laf düşmez..
18 yaşında bu evlenip gidecek 6-7 seneye o çocuk o aileleyle kalacak iki mıncıklarım güler eğlenirim diye çocuk dünyaya getirilmez çok büyük bir sorumluluk.

içime düştüğünden beri aklımdan bin tane şey geçiyor eminim annenizde düşünüp en doğru kararı vermeye çalışıyordur.

lütfen saygı duyun.

pembesu hayırlı olsun, çok sevindim, çok istiyordun.

+1 diyorum ayrıca.

Gorusum ne diye size doldurus geliyor.
38 yasinda bidaha cocuk dusunmeyecek olsam tuplerimi baglatirim.
Olduysada aldirmam.
Bu benim fikrim benim gorusum kendi fikrinizi belirtin benim fikrimi sorgulamayin.
Konu sahibine verdim ben cevabimi size degil

annesini apaçık yargılamışsınız o güzel annen niye korunmamış vs vs yazmışsınız bu sözlerinizle 18 yaşında ki bir kızı annesine karşı doldurmuş oluyorsunuz benim gözümde yazdıklarımı dikkatli okursanız görüşünüzün beni değil kızı gaza getirebileceğini yazdım.

sizin fikrinizi sorgulamıyorum beni de ilgilendirmiyor herkesin kendi hayatı..
savunduğum şey de tam olarak bu annesi istiyorum diyebilirdi kız istemeyebilirdi yine annesine saygı duyması gerekirdi bu durumda.

C captain price çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin :anneadayı:

:nazar:

Bir bebegin canina kiymaktan ziyade, maddem bakmaya maddi gucunun olmadigini dusunuyor en bastam onlemini almasi gerekirdi.
Olup bittikten sonra mudahle etmek (kendince onlemini almak) bebegin hayatina mudahaledir onlem degil.
Kusura bakma. Kendisi bilir ama bebek aldiranlara ben yumusak bakamiyorum.

Gorusum ne diye size doldurus geliyor.
38 yasinda bidaha cocuk dusunmeyecek olsam tuplerimi baglatirim.
Olduysada aldirmam.
Bu benim fikrim benim gorusum kendi fikrinizi belirtin benim fikrimi sorgulamayin.
Konu sahibine verdim ben cevabimi size degil
Ben de başka çocuk düşünmüyorum ama tüp bağlamaya cesaret edemedim çünkü doğum sırasında herhangi bir şey olur diye korktum.

neye istinaden?

maddi durumumuz HİÇ iyi değil diyosun, hem sen üniversiteye başlayacaksın. bebek rızkıyla gelir filan bırakın bu ayakları. rızkıyla gelecek olsa anneler bebeklerine süt yerine çay içirmek zorunda kalmaz, o bebekler de vefat etmezdi.
Peki bebeğin yaşam hakkı hususunda ne düşünüyorsunuz ??
Anne babanın ihmalkarliginin bedelini daha doğmamış bir bebeğe ödettirilmek istenmesindeki adaletsizliģe ne diyorsunuz?

Nerede çay içirmişler de ölmüş bebek ya? Olmuş mu böyle birşey? :KK43: :KK43:

https://www.google.com.tr/search?q=bebeğine+çay+içiren+anne&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=2a2gV_muLobjU_q4h-gE

sanırım bu bebek değil ama yakın zamanda buna benzer bi fakirlik hikayesinde bebek vefat ediyordu.

açlıktan ölen kübra bebek http://www.milliyet.com.tr/kubra-be...em/gundemdetay/25.04.2011/1382057/default.htm

rızkı nerdeymiş acaba? eşit dağıtılmıyor mu yoksa?

Peki bebeğin yaşam hakkı hususunda ne düşünüyorsunuz ??
Anne babanın ihmalkarliginin bedelini daha doğmamış bir bebeğe ödettirilmek istenmesindeki adaletsizliģe ne diyorsunuz?

yaşam hakkı yaşam kalitesinden daha mı önemli? çocuk fakirlikle boğuşacak. burda ödenen ödetilecek bi bedel yok. ihmalkarlık var evet ama nasıl duzeltilebilir buna bakılacak. hali hazırda iki boğaz var. onları da düşünmek gerek.

neye istinaden?

+1
Aynısını yazmaya geldim, yazmışlar.

Ben olsam anneme şunu söylerdim. 'Benim ölmemi ister miydin, veya beni kendi ellerinle öldürür müydün?' cevabı muhtemelen hayır olurdu. 'İşte karnındakininin de benden farkı yok, yüzünü görmesen de o senin evladın' derdim.. Ki şu da bir gerçek, bu konuda ayet var. Çocuklarınızı fakirlik korkusuyla öldürmeyin diye. Yarın ahirette bu çocuklar anne babalarından hesap soracak...

Burada bi ihmalkarlik yok zaten korunuyirlardi ama olmus iste , ayrica ben bebek sevelim mantigiyla giden akli bes karis havada bi insan degilim , sonradan annemin psikolojisi bozullur diye korkuyorum zaten surekli kotu ruyalar goruyo iyice kotu olmasindan korkuyorum sonradan pisman olmasindan cunku dinen cok bagli bi insan sonradan ben bu gunaha nasil grdim diyerek kendi kendini yiyebilir dusunmekten bende istemiyorum kardes yani ama napalim

ne güzel canım senin bu bilinçte olman. annen bir sınavda ya kazanacak ya kaybedecek.sana düşen anneni bu konuda uyarmak zaten annen istedikten sonra engel olamazsınız. annem hep anlatır sana hamileyken babanın işi yoktu seni aldırmak istedik ama paramız yetmedi ben doğduktan sonra babam maaşı iyi bir işe girmiş hala aynı yerde çalışıyor evleri, arabaları, arsaları var.sen nasıl inanırsan öyle olur, inanmazsan bereket getirmez inanırsan getirir.

İnançlarıma istinaden söylüyorum ,

İnançlarınıza istinaden cevap vereyim eğer bebekler bereket getirseydi siz ve kardeşiniz sıkıntı çekmezdiniz. Demek ki sizler de getirmemişssiniz.

Back
X