allah anneciğine kolaylık versin :)sen de yarı anne olacaksın annene yardım da edersin ....bu arada annen bana ve benim gibi anne olamayanlara dua etsinmerhaba bayalar
su an 20 yaşındayım ve okuyorum... birden hayatımıza giriverdi bu bebecikduyduğumuzda çok şaşırdık ama yavaş yavaş alışıyoruz kk uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum sevincşmş sizinle paylaşmak istedim annem şu an kırk yaşını sürüyor yani biraz riskli bir gebelik. bu konuda hiç bir bilgimin olmamasından dolayı buradan paylaşılanları okuyup biraz bilgi edinmeye çalışıyorum. Dualarıızı bekliyoruz
allah anneciğine kolaylık versin :)sen de yarı anne olacaksın annene yardım da edersin ....bu arada annen bana ve benim gibi anne olamayanlara dua etsin
annene evlat gibi değil torun gibi gelir şimdi o yeni bebecik... hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim...
tebrikler annene...ben de tekne kazintisiyim, annem beni 43 yasinda dogurmus:) hic de torun gibi degildim:) kariyer yapan kadinlar artik 35 den once dogurmuyorlar zaten...
hamileligi boyunca da en ufak bir risk olmamis...biraz da bunye ile ilgili galiba...
ben ilk ögrendigimde aklima takilan tek sorun annemin yasiydi. boyle hikayeleri duyunca biraz icim rahatliyor. umarim benim annemdede bir sorun cikmaz
komşum 41 yaşındayken hamile kaldı ve çok tatlı bir oğlu oldu,şimdi 2 yaşında :) hamilelik süresince hiçbir problem yaşamadı...üstelik 22 yaşında bir kızı daha var,iki annesi var gibi bebişin,el bebek gül bebek büyüyor :))))
Allah annene de sağlıklı doğumlar nasip etsin
annem 40 yasini bitirdi 41. yasini suruyor... umarim bor sorun cikmazAnnen kac yasindaaa
benim kardeşimi de annem 40 yaşında doğurduçok şükür hiçbir sorunu olmadı ben onun annesi oldum diyebilirim anneme bile vermediğim zamanlar oldu
ama dikkat edin annen fazla aşırıya kaçıp kilo almasın annem sonra hiç veremedi aksine aldıkça aldı biz annemi bayağı bir abartıyla besledik hep bizim suçumuz
inşallah senin de annen çok iyi bir hamilelik geçirir Allah olmayanlara isteyenlere bebek aşığı olanlara nasip etsin bu duayı kendim içinde ettim
insallah canim iyi temennilerin icin tesekkur ederim :) ben ailemin yaninda degilim basa bir sehirde okuyorumbebekle aramizda iyi bir iliski olmaz diye cok korkuyorum tatillerde gidince tanimazsa beni cok uzulurum
büyüdüğünü sık sık göremezsin tamam ama yine de çok uzun bir sürede okumayacaksındır o senin ayrıcalığını bilir unutmaz seni,abla olacaksın senin yerin onun için çok başka olur küçük annesisin sen onun sadece sevincini yaşa üzüntüsünü değil
Aynen benim annem:))
Ablam 20, ben 14 tüm hamile olduğunda. Şimdi 13 yaşında torun gibi herkes dağıldı bir o kaldı yanlarinda yoldaş oluyor onlara:))
Korkma bisicik olmaz Allahin izniyle. Bizlere de dua etsin annecin hamile kalalım:))
canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?