annem hamileee :)

mervisnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
26
0
86
32
Tokat
merhaba bayalar
su an 20 yaşındayım ve okuyorum... birden hayatımıza giriverdi bu bebecik duyduğumuzda çok şaşırdık ama yavaş yavaş alışıyoruz kk uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum sevincşmş sizinle paylaşmak istedim annem şu an kırk yaşını sürüyor yani biraz riskli bir gebelik. bu konuda hiç bir bilgimin olmamasından dolayı buradan paylaşılanları okuyup biraz bilgi edinmeye çalışıyorum. Dualarıızı bekliyoruz

allah anneciğine kolaylık versin :)sen de yarı anne olacaksın annene yardım da edersin ....bu arada annen bana ve benim gibi anne olamayanlara dua etsin

annene evlat gibi değil torun gibi gelir şimdi o yeni bebecik... hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim...

allah anneciğine kolaylık versin :)sen de yarı anne olacaksın annene yardım da edersin ....bu arada annen bana ve benim gibi anne olamayanlara dua etsin

malesef bebeği pek göremicem çünkü ailemin yanında değilim inşallah allah sizede bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder dualarımızdasınız

tebrikler annene...ben de tekne kazintisiyim, annem beni 43 yasinda dogurmus:) hic de torun gibi degildim:) kariyer yapan kadinlar artik 35 den once dogurmuyorlar zaten...
hamileligi boyunca da en ufak bir risk olmamis...biraz da bunye ile ilgili galiba...

Son düzenleme:

ben ilk ögrendigimde aklima takilan tek sorun annemin yasiydi. boyle hikayeleri duyunca biraz icim rahatliyor. umarim benim annemdede bir sorun cikmaz

komşum 41 yaşındayken hamile kaldı ve çok tatlı bir oğlu oldu,şimdi 2 yaşında :) hamilelik süresince hiçbir problem yaşamadı...üstelik 22 yaşında bir kızı daha var,iki annesi var gibi bebişin,el bebek gül bebek büyüyor :))))

Allah annene de sağlıklı doğumlar nasip etsin

ayy masallah yaa :) yaslarida neredeyse bizinle cok uyumlu insallah onlar gibi bizde mutlulugu erisiriz bir sorun cikmadan ...

benim kardeşimi de annem 40 yaşında doğurdu çok şükür hiçbir sorunu olmadı ben onun annesi oldum diyebilirim anneme bile vermediğim zamanlar oldu
ama dikkat edin annen fazla aşırıya kaçıp kilo almasın annem sonra hiç veremedi aksine aldıkça aldı biz annemi bayağı bir abartıyla besledik hep bizim suçumuz
inşallah senin de annen çok iyi bir hamilelik geçirir Allah olmayanlara isteyenlere bebek aşığı olanlara nasip etsin bu duayı kendim içinde ettim

insallah canim iyi temennilerin icin tesekkur ederim :) ben ailemin yaninda degilim basa bir sehirde okuyorum bebekle aramizda iyi bir iliski olmaz diye cok korkuyorum tatillerde gidince tanimazsa beni cok uzulurum

insallah canim iyi temennilerin icin tesekkur ederim :) ben ailemin yaninda degilim basa bir sehirde okuyorum bebekle aramizda iyi bir iliski olmaz diye cok korkuyorum tatillerde gidince tanimazsa beni cok uzulurum

büyüdüğünü sık sık göremezsin tamam ama yine de çok uzun bir sürede okumayacaksındır o senin ayrıcalığını bilir unutmaz seni,abla olacaksın senin yerin onun için çok başka olur küçük annesisin sen onun sadece sevincini yaşa üzüntüsünü değil

malesef eğitim dönemim baya uzun sürecek ama dediğin gibi ben onunla sürekli görüşmek için çaba harcarım küçük kuzuda beni unutmaz umarım

Aynen benim annem:))
Ablam 20, ben 14 tüm hamile olduğunda. Şimdi 13 yaşında torun gibi herkes dağıldı bir o kaldı yanlarinda yoldaş oluyor onlara:))
Korkma bisicik olmaz Allahin izniyle. Bizlere de dua etsin annecin hamile kalalım:))

Ne güzel annenizi tebrik ederim.bir sürü gec dogum yapan arkaadsim var.bir tanesi 47 yasinda bir tanesi 38 yasinda yapti.bende 42 yasindayim ama bir türlü olmuyor.Bence sorun olmayacaktir.Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.bende dua isterim.

ay maşallah yaa :) inşallah bişi olmaz canım çok teşekkür ederiz dualarımızdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…