Annenin laflari agir gelsede dönme. En kötü elin adaminin kahrini cekecegine kendi anneninkini çekersin. Bir işe girersin zamanla her şey düzene girer. Bosanma gibi sikintili donemlerde mutlaka caninizi sikacak şeyler olur, gecicek bu donemler diyin kulaginizi kapatin. Cocuklara yazik gunah evine dön diyenlerede beni döven babalari yarin bu cocuklarida dovecek cocuklarim icin en iyi karari verdim deyin gecin.
Ben burda size bazı konularda katılmıyorum.
Fikriniz guzel iyi fakat inanın bazı annelerin kahrını çekeceğine kocamı çekerim daha iyi.inanin bazı anneler bir duzene alışıyor yaşlanınca özellikle o alışkanlıktan vazg cmiyor yaşam zehir oluyor.
Ben kendi annemden örnek vereyim.
Anneme gideriz yatılı kalmaya düşünün bazen eşime sinirlenip gittiğimde oldu 14 yıllık evliliğinde benimde sikikntili dönemlerim oldu eşime küstüm gittim. Aman Allahım evde nazi disiplini.
Banyodaki cop bir parça peçete atarsınız ki çocuğunuz var düşünün o çöp sonicta içi doluyor diy hemen döküyorlar.
Akşam oluyor saat sekiz oldumu yatakları yapalım yatalım diyolar çocuklari geçtik ben hayatta uyuyamam o saatte tavuk gibi alışmışlar çünkü saat sekiz olunca bir dk g cmed n yatarlar babamla.sabah kalkarlar erkenden çocuklar uyumak ister yokk yatak toplanacak kalkilacak kahvaltı yapılacak.banyoya girersin banyoyu baştan ayağa biz çıkınca duş wlinca siler kurular duş kabin yok havalandirir.
İnil inil banyo dökülür .
Diyeceğim oki bir hayat kurmuşlar onun dışına çıkamıyorlar.
Allah'ım dedim beni ne aileme ne başkasına muhtaç etme dedim eşimi çekmek bin kat daha kolay g ldi yeminle.
İnanın bazı anne ve babalar böyle .hiç çekemiyorum onalri ve yaşantılarını hatta onalra gidip ne kalırım ne lde yaşamayı dusunmuyorum bile .Allah'ım korusun..
Bu bayanindq annesi böyle benim annem gibi yavrum şu cocukalra yazık babası olmaz herkesin kendi vi der durur .psikolojik olarak sizi resm n git o kocayı çek evine git der.allqh enneme düşürmesin bizi kimseye muhtaç etmesin rabbim.
Konu sahibine diyeceğim şu annemi esinmi daha kolay.
Ben eşimi seçerdim sizinkinin iç yüzünü t bilmiyorum ama.
Benim eşimle sıkıntım manevi değil maddi hatalardi çektim çocuklarım için inandım eşime güvendim Allah'a bin şükür



herşey düzeldi