Annem hiçbirimizle konuşmuyor 🤦🏻‍♀️

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.788
865
53
Kızlar bu ayın 15 i annnemin doğum günüydü 🤦🏻‍♀️ sürekli de aklımdaydı fakat annemin doğum gününde benim mutfak borum patladı halıları gönderdim temizlik yaptım derken ben onu tamamen unuttum 🤦🏻‍♀️ dünde yorgunluktan akşama kadar bayılmışım akşamda iftarda davete gittik yine unuttum 🤦🏻‍♀️ dün gece abim hatırlattı ama malesef oda unutup kutlamamış..bende hemen aradım özür dilerim unuttum dedim amaaa ağzımın payını da aldım 🥲 herkes unuttuğu için kendini değersiz hissetmiş benden bundan sonra hiçbir şey beklemeyin falan dedi😞 ne yapsam gönlünü alabilirim sizce?

Kızlar bu ayın 15 i annnemin doğum günüydü 🤦🏻‍♀️ sürekli de aklımdaydı fakat annemin doğum gününde benim mutfak borum patladı halıları gönderdim temizlik yaptım derken ben onu tamamen unuttum 🤦🏻‍♀️ dünde yorgunluktan akşama kadar bayılmışım akşamda iftarda davete gittik yine unuttum 🤦🏻‍♀️ dün gece abim hatırlattı ama malesef oda unutup kutlamamış..bende hemen aradım özür dilerim unuttum dedim amaaa ağzımın payını da aldım 🥲 herkes unuttuğu için kendini değersiz hissetmiş benden bundan sonra hiçbir şey beklemeyin falan dedi😞 ne yapsam gönlünü alabilirim sizce?
Bence abinizle birlikte güzel bi süpriz hazırlayın evinde. Varsa çağırabileceğiniz yakınlarınız onları da çağırın gönlünü alın derim kim olsa kötü hisseder :)

çok çok güzel hazırlanıp güzel bir doğumgünü yapın.sürpriz olsun.. abartın hatta biraz..sık sık özür dilemeyı de unutmayınnn

Bence abinizle birlikte güzel bi süpriz hazırlayın evinde. Varsa çağırabileceğiniz yakınlarınız onları da çağırın gönlünü alın derim kim olsa kötü hisseder :)
Bende aslında anneme hak veriyorum dün gece abimle baya konuştuk ama annem abimin ağzının payını vermiş 😂abimde baya sinirliydi 😂 sanırım tek başıma bir şeyler yapacağım 🤦🏻‍♀️

Cocuk gibi :) Benim annem boyle seylere alinmaz, etrafimda da gormedim. Esi unutsa neyse
Aslında annemde alınmazdi ama ne ben hatırladım ne abim..ee doğal olarak babamda unutmuş 🤦🏻‍♀️ annemde bozulmuş baya..bı tek kuzenim aramış haricinde kimse de aramamıs😂

insanlar belli bi yaştan sonra çoçuklaşıyorlar güzel bi süprizle alırsınız gönlünü bence:)
Cicek gondersem dedim evi yığınla cicek dolu😂 acaba dedim iki paket sigara mi alsam 😂😂🤦🏻‍♀️ abimle babam da pasta alacaklar öyle kutlayalım dedik...ama uzunca bir süre başımıza kakacak 😂😂😂🤦🏻‍♀️

Benim anamın aklının ucundan geçmez doğum günü olduğu ben söylerim bazen.. hatirlamayanlari küsmesi de ayrı bir ironi komik olmuş değişik ben olsam kendi haline bırakırdım anneyi

Neden bu kadar tuhaf karşılanmış annenizin alınması. Gayet de haklı bence alınmakta. Ben olsam ben de alınırdım. Allah sizden razı olsun telafi etmeye çalışıyorsunuz, güzel bir hediye alın güzel de bir not yazın ona önem verdiğinize dair. Kadın aslında önemsenmemiş gibi hissetmiş ona trip atıyor gönlü alınmaya dünden razı yani. Annemizi de bu kadar nazlayamayacaksak yazık olur azıcık ilgi gösterirsiniz bu ara.

Değer sadece doğum günü hatirlamayla olmazki, normalde annenizle aranız iyiyse yeteri kadar saygı sevgi varsa. Arada hediyelesmeleriniz oluuosa bukadar kusecek büyütecek nevar? İlginç anneler varmis. Babanızla arası iyi değil aileden yeteri kadar değer gormemis demekki

Neden bu kadar tuhaf karşılanmış annenizin alınması. Gayet de haklı bence alınmakta. Ben olsam ben de alınırdım. Allah sizden razı olsun telafi etmeye çalışıyorsunuz, güzel bir hediye alın güzel de bir not yazın ona önem verdiğinize dair. Kadın aslında önemsenmemiş gibi hissetmiş ona trip atıyor gönlü alınmaya dünden razı yani. Annemizi de bu kadar nazlayamayacaksak yazık olur azıcık ilgi gösterirsiniz bu ara.
Bende öyle düşünüyorum şimdi eşimle konuştuk Çarşamba günü pastamizla gidelim dedik bende yarın hediye almayı düşünüyorum..ama çok kırıldı belli ki..bugün beni hiç aramadi.

Değer sadece doğum günü hatirlamayla olmazki, normalde annenizle aranız iyiyse yeteri kadar saygı sevgi varsa. Arada hediyelesmeleriniz oluuosa bukadar kusecek büyütecek nevar? İlginç anneler varmis. Babanızla arası iyi değil aileden yeteri kadar değer gormemis demekki
Evde bı takım sorunları var..babamla abim arasındaki sorun anneme de yansıyor birde çocuk bakıcılığı yapıyor ilkokula giden bir kardeşim var çok bunaldı..ben ona bağlı diye düşünüyorum

Aslında annemde alınmazdi ama ne ben hatırladım ne abim..ee doğal olarak babamda unutmuş 🤦🏻‍♀️ annemde bozulmuş baya..bı tek kuzenim aramış haricinde kimse de aramamıs😂
Annenizin kuzeninizi evlat edinmesi yakındır 🤣 şaka bir yana annenize iki paket sigara alıp kutlama fikriniz iyi bir fikir değil, sigara doğumgünü hediyesi olarak alınacak birşey değil 😑

ay bilmiyorum ben anne olsam bende alınırdım gibi..yani şunun şurasında 365 günde 2 gün var biri doğum günü biri anneler günü. insan böyle günlerde en azından bir aranmak ister diye düşünüyorum. hani yine klasik bir gün ama düşünülmesi de insanı ekstra mutlu eder. zaten küs kalmaz ama bence de pastanızı alın gidin güzelce bir sarılın bitti gitti Hoppa

Bir ufak hediye ama olay taze iken almayın.

Anneniz hakli bence 3 kisiden biri de mi hatirlamaz?Siz de keske ertesi gün hatirlayip bisey yapsaydiniz simdi biraz gec kalinmis gibi.Babaniza bisey diyemiyorum zaten kkasik erkek işte.

Ayıp etmmişsiniz gerçekten.

Back
X