- 19 Kasım 2018
- 211
- 603
- 103
- Konu Sahibi Anaymbenana
Herkesin işi gücü var,hayat koşturmacasında böyle şeyleri unutmak da çok doğal bence.Anneniz çocuk gibi davranıyor,kendi haline bırakın düzelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay benim kaç oldu unuttuğum. annem benimkini bi gün sonra kutladığı olduAslında annemde alınmazdi ama ne ben hatırladım ne abim..ee doğal olarak babamda unutmuşannemde bozulmuş baya..bı tek kuzenim aramış haricinde kimse de aramamıs
![]()
Tabiki sigara doğum günü hediyesi olamaz..ben onu ironi olsun diye söyledim...Annenizin kuzeninizi evlat edinmesi yakındırşaka bir yana annenize iki paket sigara alıp kutlama fikriniz iyi bir fikir değil, sigara doğumgünü hediyesi olarak alınacak birşey değil
![]()
Çok hediyeye takılacağıni düşünmüyorum ailecek doğum gününü kutlasak yeterliay bilmiyorum ben anne olsam bende alınırdım gibi..yani şunun şurasında 365 günde 2 gün var biri doğum günü biri anneler günü. insan böyle günlerde en azından bir aranmak ister diye düşünüyorum. hani yine klasik bir gün ama düşünülmesi de insanı ekstra mutlu eder. zaten küs kalmaz ama bence de pastanızı alın gidin güzelce bir sarılın bitti gitti![]()
Benim hatırlamaya fırsatım olmadı maalesef.. doğum gününden bir gün öncesi annem bendeydi iftara gelmişlerdi benim su borum patladi halıları yıkamaya gönderdim temizliğe kalktım mecburen..Anneniz hakli bence 3 kisiden biri de mi hatirlamaz?Siz de keske ertesi gün hatirlayip bisey yapsaydiniz simdi biraz gec kalinmis gibi.Babaniza bisey diyemiyorum zaten kkasik erkek işte.
Bizde de bir tek annem unutmaz hatta dün eşimi aramış doğum günün kutlu olsun diyeay benim kaç oldu unuttuğum. annem benimkini bi gün sonra kutladığı olduo yüzden bizim ailede genelde günler seker o da napsin demekki ilgi istiyor kadıncağız :)