Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bilip bilmeden yorum yapan bir üyeSiz bunları bile bile anneniz ve babanızın sırf annenizin geliri yok diye barışmasına müsade mi ettiniz????
Şuan gercekten bu konunun fake oldugunu dusunuyorum.
Neden annenizi evinize almadıniz. Ben bakarım sana barışma bu adamla demediniz.
Gercekten inanamıyorum.
Annemin yaşadıklarını burada yorum yapanların yarısından fazlası çekmezKusura bakmayin ,
Annenize rahat batiyor sanirim ,babaniz toparlami ,yeniden barismislar vs ,
Buraya kadar normal gelirim yok diye yapmasi abes ,gelir gokten zembille inmiyor ,Normal insanlarin dogustan geliri zaten yok ,zengin bur aileden gelmedikce ,
Bunca olay olmus neden calismamis ki anneniz ,
Su anda ne sizi ne evdeki kardesinizi sikayetleriyle mutsuz etmeye hakki yok ,
Babanizda gelecek elbet evine ,annenizi psikiytatra goturun ,kocam kahveye gitsin aksam 8 de eve gelmesin demek ne kadar abes farkiunda misiniz ,annenize cok mu yuz veriyorsunuz ,ya da sirtini yaslayip babanizdan ayrilmanin hesabini mi yapiyor ,gelir anlaminda destek mi bekliyor sizden
Ben anlamdım ki misafir gelen adamlar ne yapıyorÇok enteresan bir mevzu . .
Misafirler geldi diye adam evden neden gitsin ?
Adam evine gelmesin mi ?
Benim eşim fazla kahveye çıkmıyor ama benim eşim babam gibi olsaydı farklı olurduSizin eşiniz kaçta geliyor eve?
Ben çok üzülüyorum anne işte insan dayanamıyorValla diğer sebepleri tabi ki biz bilemeyiz.Sonuçta dört duvar arası bilinmezmiş.Ama şunu söylemek istiyorum akşam 8 hiç erken bir saat değil ki cnm yani annen o saate kadar fazlasıyla kafa dinleyebilir.Sende üzme kendini bu yaşa kadar böyle gelmişler.
annem duygu sömürüsü yapmıyorAnneniz haksız ve size duygu sömürüsü yapuyor resmen.. siz bari azcık mantıklı olun 50 yaşındaki adam 8 den sonra ne yapsın dışarda.. Valla babaya üzüldüm ben...
Kusura bakmayın ama hic bir bahanenizi kabul etmiyorum.İşte bilip bilmeden yorum yapan bir üye
Annemle babam boşandığında ben lise de okuyordum
Ben hiç istemedim barışmasını ama kardeşim çok ağladı
Annemin geliri yoktu
Anneannem sahip çıkmadı
Annem sigorta numarası bile yoktu 40 yaşında da bir yere girip çalışmaya gücüde yoktu
Keyfine barışmadı
Bana kalsa barışmayıp hayatına yön vermeliydi
Bahane değil ki bunlarKusura bakmayın ama hic bir bahanenizi kabul etmiyorum.
Benim annem 56 yaşında ve inan bu yaşında babamın boyle bir hatasını görsün kapıya koyar. Gidip çalışır.
Haa kaynanamda 52 yasında bel fıtıgı var guatr var tansiyon var varda var yani anlayacagın... Ama o bile gidip calısır boyle bir durumda.
Kusura bakmayın.
40 yaş yaşlı mı sizce?
Anneniz bence iyi bir psikolojiye sahip degil.
Babanız yapmış yapacagını. Anneniz yaptıgında affetmis simdi babaniza hayatı zindan etmeye calışıyor.
Madem en başında koysaydı tepkisini.
Madem sevmiyor istemiyor barışmasaydı.
Ben lisedeyken bile boyle bir olay olsa anne bırak bu adamı gerekirse bende calışırım derdim anneme.
Yani bu durum şuanki yasımdan kaynaklanmıyor.
Evet zorluk cekerdik ama annem onurlu gururlu bir kadın olurdu.
Mutlu olurdu.
Kaybeden babam olurdu.
51 yaşındaAnnenizin yaşı kaç şu anda? Şöyle düşünün,anneniz geçimi,maddi imkan karşılığında tekrar babanızla evlenmiş.Bir nevi anlaşma.Hem geçimini sağlayıp,hem herşey istediği gibi olamayacağını düşünüp,bakış açısını değiştirsin.Olaylara verdiğimiz tepkiler,onlara verdiğimiz ve yüklediğiniz anlamlardan kaynaklanır.Babanın her yaptığını görmesin.babanızı görmek istemiyor ama hem aynı evde yalayayım,hem görmeyeyim ,biraz zor.
Akşam 8 işini örnek verdiğiniz için,oradan örnek veriyorum.Babanız her akşam saat 8 de eve geliyor bu onun rutin davranışı,annen düzenini ona göre ayarlayacak Hani deseydin ki, annemin arkadaşları öğleden sonra geliyor,babam inandı na eve onlar varken geliyor,o zaman haksız.ben çalışan blr bayanım,Gündüz misafir alma şansım yok.akşam arkadaşlarımı eve davet etme ihtimalim senede 2-3 olurdu.
51 yaşında
Aynen anlattığını gibi
Ben de söylüyorum takmamaya çalış
8 de gelsin odasında durur misafir varken
Bira rahat olmaya bak diye
Arkadaşların rahat bana neler çektirdi ama ben hala huzuru bulamadım diyor
Hayır benim annemde cok gelismis bir insan degil. Okuma yazması yok.Bahane değil ki bunlar
Sizin anneniz böyle bir durum da olsa ailesi belki arkasında belki özgüveni var kendini geliştirmiş yaşamınız daha farklı
Annem ailesi tarafından dışlanmış bu şekilde büyümüş
Tek başına bir yere gidemicek bir yere telefon edemicek durumdaydı
Ben de istemedim barışmalarını ağladım
Ama kardeşim ve etrafın baskısı
Babamın da ben değiştim diye pişman olması filan barıştı
Aslında babamın bütün bunlara rağmen eşim beni affetti deyip değişmesi gerekirdi
Aslında barışması hata oldu
Haklısın benceHayır benim annemde cok gelismis bir insan degil. Okuma yazması yok.
Annesini 5 yasında kaybetmis bir kadın. Anadolunun ucra bir köyünde büyümuş.
3 cocukla gelmiş sehre.
Yani okumuşlukla kendini gelistirmislikle pek alakalı degil bence. Mesela annem gerekirse bulasikcilik yaparim copculuk yaparim gerekirse yufka acarim herseyi yaparım diyebilen bir kadın.
Yani kendine güvenle alakalı bence.
Anneniz kendisine güvenememiş.
Neyse bu konuyu uzatmaya gerek yok. Annenizin yanında olun.
Istiyorsa ayrılsın babanızdan.
Bu yaşından sonra bari gün yüzü görsun kadıncagız.
Babanıza da yazıklar olsun.