Merhaba kızlar. Sizin de fikrinizi almak istiyorum çok saçma bir durumun içine düştüm öncelikle konu annem ve ablam..
Ablam ile asla anlaşamıyoruz ve konuşmuyoruz son yaptığı hatadan sonra tamamen iletişimimi kestim. Neden anlaşamıyordunuz diye merak ediyorsanız bana bundan 3 sene önce şiddet uyguladı ve bende darp raporu alıp şikayette bulundum. Bu şikayet okulunu etkileyeceği için bana kıskanç damgası vurdular okulunu kıskanıyormuşum güya, avukat aracılığı ile şikayetimi geri aldırdılar. Daha sonra dayanamayıp ayrı eve çıktım.
Annem ile hala görüşüyorum, ne kadar kızgın olsam da (çünkü hep onun tarafını tuttu)
Birkaç gün önce ablamın mezuniyeti vardı annemde şehir dışında ablamın yanında ve bana yakın bir şehirde, evime davet etmek için aradım ve açar açmaz neden ablanı arayıp tebrik etmiyorsun, kıskanıyorsun, çok kincisin,bir tane ablan var değerini bil o senin iyiliğini istiyor.. diye giriş yaptı sakin kalmaya çalışıp anneciğim böyle konuşmaya başlarsan anlaşamayız dedim ve yine devam etti. En sonunda kapatalım telefonu daha fazla konuşmak istemiyorum dedim söylenerek kapattı.
O kadar üzüldüm ki. Hep anne sevgisi eksikliğiyle yaşadım hala sarıldığımda gözlerim dolar. Hiçbir zaman beni diğer çocukları gibi sevmedi çünkü ben onlara göre çok farklıydım onlar çok muhafazakar, ben öyle değildim bakış açımız asla aynı olmadı, kendim neysem öyle yaşamayı tercih ettim.
Ama artık dayanamıyorum ve arama büyük bir mesafe koymak istiyorum, bayramdan bayrama aramayı görüşmeyi düşünüyorum.
Sizce yanlış bir düşüncemi ne yapmam lazım?