Yapmadım mı sanki defalarca konuştum yok bi kulaktan giriyor diger kulaktan çıkıyor.Artık konuşmaktan bıktım yeminlen.Yok olmuyor olmuyor olmuyorYazık napsın seni korumaya çalışıyo.
Bu sırada da bunaltıyo istemsiz.
Bence bu durumu annenle konuş ve hayallerinin evlenip çocuk doğurmak olmadığını söyle.
Seni ne kadar mutsuz ettiğini anlat.
Kendinş alıştırsın yavaş yavaş.
Psikolog olayına hic yanasmiyor kac defa soyledim ona.Ama yok nuh diyor peygamber demiyor.Daraldım okurken.
Allah yardımcınız olsun.
Annen iyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışıyor ama kararlarının arkadasın da sağlam bir şekilde durursan sana saygı duyacağına inanıyorum.
Kendinden emin olmama durumu varsa bunu halletmeye çalış. Bunun dışında sende bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Ücretsiz psikolog desteği veriyor devlet beyaz masa dan araştırabilirsin.
Tedavi olmaz belki evet ama sen rahatlarsın hemde annen rahatlar biraz..
Eşşek kadar kızım hala gider annemin koynunda yatarım arasıra.Hayallerimden yapmak istediklerimden beni neyin mutlu edeceğinden söylerim ona.Ama cidden bazen inaniomaz bunaliyirum.Benim artık psikolojim bozulduGeçmişi sebebiyle çok yalnız bi kadın..
Fikir sormaya çalışıyor çünkü korkuyor..
Yetmezse aklım.. yanlış bişeye onay verirsem.. kızımı koruyamazsam korkusu var..
Evli çocuklu mutlu huzurlu görene kadar huzura varamayacak bunu biliyor..
Bol bol sarılıp sen ve ben varız birbirimize yeteriz beni iyi yetiştirdin korkma diyin..
Siz kizdikca sanki daha da korkuyor anneniz..
Dediginiz gibi ne yaparsam yapayim olmuyor ama oda hicbirsekilde psikolog kapisindan malesef ki gecmiyor kac defa denedim soyledimannenizi ikna edebilirseniz ,psikologa götürün özellikle bir üniversite hastanesi varsa yakınızda cerrahpaşa gibi ona götürün ,çünkü bu sizin çözebileceğiniz bir durum değil ,bastırılmış,kötü günler günler geçirmiş ,
Boşuna kendinizi yıpratmayın ,bin değil milyon kere söyleseniz siz düzeltemezsiniz
Part time olayi malesef olamadıYazık kadıncağıza. Çok zor bir hayatı olmuş. Bu koşullarda yetişen insandan nasıl davranmasını bekleyebilirsiniz ki ? Keşke üniversiteyi bırakıp gelmeseydiniz? Part time çalışarak halledebilseydiniz. Olan olmuş artık. Bundan sonra yeniden üniversiteye yerleşmeye odaklanın. Siz kendi ayaklarınız üzerinde durmaya başladıkça annenizin güveni artacaktır.
psikolog noktasinda çok direttim guzellikle yok olmadı.Ben gitmek zorunda kaldım en son bi noktadan sonra benim tahammulum kalmadianne bu hepsi böyle.. ama sizin ve annenizin başında bir erkek olmadığı için o da öyle kendisini bu duruma sokuyor onun amacı kötü değildir seni korumaya çalışıyor kendince ve büyüdüğünüde göremiyor tek çocuksun demi bunda büyük etki ediyor maalesef. Keşke annen ikna olsa psikoloğa görünse o, ilk bu fikrinizi duyduğunda kesinlikle istemiyecektir. ona dertlerini anlatıp içinin rahatlayacağını söyleyin çok güzel ifadelerle gitmesine yardımcı olun inşallah istediğiniz olur. bir meslek elde edersiniz eminimki de yaparsınız.. anne bu üzmeyin kendinizi , size okadar çok düşkün ki ne yapacağıunı şaşırmış durumda bu ne denle elden fikir edinmeye çalışıyor.. elin ne olduğunu düşünmeden
Anneniz zor bir hayat yaşamış,sizi büyütürken kim bilir ne zorluklar yaşadı,korumacı ve kollamacı tavrı bu yüzden...
Şu an sizi boğan bu tavır için ileride inanın minnettar olacaksınız.
Allah başınızdan asla eksik etmesin,o ne yapıyorsa sizin iyiliğiniz için yapıyor.
Evetbelki her şeyi doğru yapamıyor ama asla kötülüğünüzü istemez
Yasaadiklari şeylerin farkindayim ki ben biraz büyüyüp etrafta olani biteni anlayincA herseyi birlikte yasadik.Dışlanmayı birinin size acıma duygusunu diger bi cok sıkıntıyı.Benim annemin hakkını çok yediler ama oyle bi sindirdiler ku artik onu hic bir sekilde aramiyor hakkını sanki normal biseymis gibi geliyor ona.Bu konuda çok kızıyofum.Anne diyorum "bak sen hakkını alamiyoraun kendini koruyamiyorsun bırak ben yapayim kocama kizim salak degilim ne kndini ez ne bwni" yok diyor "Sen Kızsın karışma"daraldım artık.Anneniz zor bir hayat yaşamış,sizi büyütürken kim bilir ne zorluklar yaşadı,korumacı ve kollamacı tavrı bu yüzden...
Şu an sizi boğan bu tavır için ileride inanın minnettar olacaksınız.
Allah başınızdan asla eksik etmesin,o ne yapıyorsa sizin iyiliğiniz için yapıyor.
Evetbelki her şeyi doğru yapamıyor ama asla kötülüğünüzü istemez
Cok sert cıkıştım zamanlar cok oldu.Oyle sıkıntılar yasadım ki ofke krizleri gecirdim giderim dedim en olmadı intihar ederim dedim kaldı ki teşebbüs ettim bile.Ama bu olay beni okula yollamayacağı zaman oldu ki en son tamam dedi her turlu desteği verdi bana oyle okuyabildim.Psikiyatr gittim en aon baktım benim carem yok.Ama boyle davranmak hic bir sey halledemedigi gibi yani suanki durum icin anneme oyle davrandığım için de kendimi çok kötü hissetim.Emeginin karşılığı bu muamele değilannene sert bir dille ben senın her dedgıgını yapmaya çalısıyorum hayallerımden bıle vazgecıyorum ama artık yeter boyle olmaya devam eedersen kaçıp gıdıcem gıbı ıncede tehdıt mesajları ver oturup duusunsun oda haklı korkuyor babasızlık alelem babasız yetısen kızın sonu bu dıe dedıkodu yapmasınlar dıye ugrasıyor etrafa souyor kı demesınler akıl bıle almıyorlar kendı kafalarına göre takılıyorlar dıe amaa sen sen ol hedeflerın varsa o hedeflerının pesınden gıt annen 5 gun aglar 6 gun ıstedıgını yaptıktan sonra ıyıkı der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?