Annem ile ipler koptu

Mirayirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2017
127
129
33
37
Merhaba arkadaşlar daha önce de annem ile olan sorunlarım hakkinda bir konu acmistim. Evliligimi kabullenememesi ve 4 yıldır bana kan kusturmasiyla ilgili. Bugün artık ipler tamamen koptu.
Annem.basindan geri evlenmemiş istemiyordu. Annem.ile tek yaşadığımız ve evlenince ayrı şehirlere yaşayacağınız için. Hep alttan aldim sorun çıkasım diye. Ama o hiç istemedi. Diğer aile bireyleri ile de arami bozdu. Zaten bir annanem ve bir de teyzem var. Yapı olarak zaten sorunlular. Ben babasız büyüdüğüm için hep otelendim ve asla fikrimi söylem e bey haksızlığa tepki verme gibi.bir luksum.olmaadı çünkü anneme ve bana para veriyorlardı. Annem de hep boşver vs.diyerek beni telkin ederdi. Bir güne bir gün onlara siz benim kızımi niye uzuyorsunuz diye soyleyememistir. Onlardan özellikle de teyzemden çok çekinir. Ben aylardır onlar ile.gorusmuyorum. Ben aradım ama.onlar hiç aramadı. Düşük tehlikem vardı hastanede yattim gunlerce bildikleri halde arama dolar. Bu da bende son nokta oldu artık ve onları hayatımdan çıkardım. En son bana para yollamışlar yine. Sus payı. Ben de anneme istemediğimi geri toplayacağını söyledim. Annem.ise sen almazsan bana yolla o zaman dedi. Çok üzüldüm yine. Ama anneme yollamadim. Annaneme yolladim. Bu onlarin dilinde sizi istemiyorum demek. Annem çıldırdı öğrenince. Ne saygısızlığım kaldı ne hastalikliligim ne başka bir şey. Bitti artık beni arama dedi. Elimden gelen her şeyi yaptım. Ama ezilmekten ,laf yemekten,sogukluktan,laf sokaklarından bittim tükendim. 5 aylık hamileyim bu bana resmen zulmediyor. Hep alttan aldim orta yollu oldum olmadı olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Dışarıdan objektif görüşlere ihtiyacım var. Sorunuz varsa sorabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…