- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
O istek bir ara bende de olmuştu emin olmak gerekiyor aslında ailende emin olduğunu görürse bir şey demezlerMerhabalar ben bu sene bazi sebeplerden dolayi okulu 1 sene biraktim ve 10 a gecmem gerekirken devamsizliktan dolayi siniftan kaldim su an 11 e gecmem gerekiyor ama 10 a gecicem neyse su zamana kadar meslek uzerinde cok dusundum ama karar verememistim bir gun sinifta resim cizerken moda tasarim cizebildigimi farkettim ve moda tasarim istiyorum normalde dilciyim ama o bolumu okumayip esit agirlik okuycam bunu anneme dedigimde terzi mi olacaksin sen dil noldu dedi ama ben istemiyorum anneme gore moda tasarim sacma sapan bir bolum parasi yok ve terzilik ama cok guzel ve anlamli bir bolum onlari cizip dikmek kolay degil sizce annemin bu tutumunu nasil degistiririm
dili okuyup moda tasarım kursuna gidebilir ortaya da şahane bir iş çıkarırsın. artık moda sektörü inanılmaz önüne gelenin butiği var dikişin dsini bilmeyenlerin bile.. ama sen hem eğitimini alır hem de dil bilirsen on numara olur. 10. sınıf bu kararlar için biraz erken bu kadar kafanı yorma şimdilik daha çok değişir bu kararların.Merhabalar ben bu sene bazi sebeplerden dolayi okulu 1 sene biraktim ve 10 a gecmem gerekirken devamsizliktan dolayi siniftan kaldim su an 11 e gecmem gerekiyor ama 10 a gecicem neyse su zamana kadar meslek uzerinde cok dusundum ama karar verememistim bir gun sinifta resim cizerken moda tasarim cizebildigimi farkettim ve moda tasarim istiyorum normalde dilciyim ama o bolumu okumayip esit agirlik okuycam bunu anneme dedigimde terzi mi olacaksin sen dil noldu dedi ama ben istemiyorum anneme gore moda tasarim sacma sapan bir bolum parasi yok ve terzilik ama cok guzel ve anlamli bir bolum onlari cizip dikmek kolay degil sizce annemin bu tutumunu nasil degistiririm
Daha 10.sinif bile değil üstelik yeni geçecekÇocuklar artık 11.sınıfta bölüm seçmiyor mu? 10.sınıfta nasıl dilci oluyorsun?
Ayrıca işsiz kalırsın. Moda tasarım yerine başka bölümler düşünmelisin.
Siz psikolog mu olacaksınızYaa millet çok biliyor ayrıca
Ben psikolojiye girerken o zamanlar bu kadar meşhur değildi "kafayı mı kıracaksın (kırdım o ayrı ajsjsjs), para yok, delilerle mi uğraşacaksın" vs bi sürü laf söyleyen oldu
Şimdi patladı gitti herkes psikoloğa gidiyor
10. Sinifin ikinci donemin basinda bolumler seciliyor. Ders secimi yapiliyor. 11de baslaniyor.Çocuklar artık 11.sınıfta bölüm seçmiyor mu? 10.sınıfta nasıl dilci oluyorsun?
Ayrıca işsiz kalırsın. Moda tasarım yerine başka bölümler düşünmelisin.
Siz psikolog mu olacaksınız ☺
Aslında çok eğlenceli bir psikolog olurmuş sizden.Oldum, sarmadı
Nörobilimde akademiye devam ediyorum
Ama bu senin hayatin ne kadar annen baban da olsa yapma diyecek kadar mudahale etmemeleri gerekir. Neyi yaparken mutlu olacaksan onu yap.Merhabalar ben bu sene bazi sebeplerden dolayi okulu 1 sene biraktim ve 10 a gecmem gerekirken devamsizliktan dolayi siniftan kaldim su an 11 e gecmem gerekiyor ama 10 a gecicem neyse su zamana kadar meslek uzerinde cok dusundum ama karar verememistim bir gun sinifta resim cizerken moda tasarim cizebildigimi farkettim ve moda tasarim istiyorum normalde dilciyim ama o bolumu okumayip esit agirlik okuycam bunu anneme dedigimde terzi mi olacaksin sen dil noldu dedi ama ben istemiyorum anneme gore moda tasarim sacma sapan bir bolum parasi yok ve terzilik ama cok guzel ve anlamli bir bolum onlari cizip dikmek kolay degil sizce annemin bu tutumunu nasil degistiririm
Courseradan modayla ilgili kurslara bak. Hem dilini geliştirirsin hem ne tarz dersler göreceğin hakkında bir fikrin olur böylece ve ücretsizler.
Bir de 16dan büyüksen yaşın tutuyor sanırım. Yaz için İsmek moda okulunu araştır. Orada çok kaliteli stilistlik, desinatörlük, bilgisayarlı çizim vs. Dersleri var. Sana uyan birine gidersin en azından hobini geliştirmiş olursun böylece.
O istek bir ara bende de olmuştu emin olmak gerekiyor aslında ailende emin olduğunu görürse bir şey demezler
[/QUOben kaldim normalde 11.sinif olmam lazim okulu psikolojik sebepler yuzunden dondurmustumDaha 10.sinif bile değil üstelik yeni geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?