Annem iĺstedigim bolumu okumama karsi

Su an kafanı karıştıran şey ne? Sen henüz 9 .sinifsin ve 10.sinifa yeni geçiyorsun...ilerde moda tasarımı için ilerde hangi alana gitmen gerekiyor? Alan seçimini ne zaman yapman gerekiyor?

O istek bir ara bende de olmuştu emin olmak gerekiyor aslında ailende emin olduğunu görürse bir şey demezler

Çocuklar artık 11.sınıfta bölüm seçmiyor mu? 10.sınıfta nasıl dilci oluyorsun?

Ayrıca işsiz kalırsın. Moda tasarım yerine başka bölümler düşünmelisin.

dili okuyup moda tasarım kursuna gidebilir ortaya da şahane bir iş çıkarırsın. artık moda sektörü inanılmaz önüne gelenin butiği var dikişin dsini bilmeyenlerin bile.. ama sen hem eğitimini alır hem de dil bilirsen on numara olur. 10. sınıf bu kararlar için biraz erken bu kadar kafanı yorma şimdilik daha çok değişir bu kararların.

şimdi ben bunu istiyorum deyince anne de haklı olarak geçen de öbürünü istiyordun demiş

yaşın küçük farklı sıkıntılar da yaşamışsın bu tek seferde alınabilecek bir karar değil

okulun rehberlik servisi yok mu

herhangi bir eğilim envanteri vs yapmıyor mu

hoş benimki sağlık alanı ile ilgili işler çıkardı hep alakasız bir bölümde okudum ama mutluyum muhtemelen diğerinde de aynısı olurdu

ailen okul ve sen birlikte bir somut değerlendirme yapmalısınız hem ilgin alakan hem yatkınlığın hem ilgili alanlardaki ders başarın vs

Siz psikolog mu olacaksınız

Kesinlikle dil okumalısın. Ayrıca aynı zamanda moda tasarımı eğitimi de alabilirsin. İşte o zaman ortaya şahane işler çıkarırsın

Bende modada olmak istiyordum, cok farkli birsey okudum. Hala icimde kalmistir, cunku anliyorum bu islerden.. dikis hocam bile oyle demisti ama iste hayaller ve hayatlar

Çocuklar artık 11.sınıfta bölüm seçmiyor mu? 10.sınıfta nasıl dilci oluyorsun?

Ayrıca işsiz kalırsın. Moda tasarım yerine başka bölümler düşünmelisin.
10. Sinifin ikinci donemin basinda bolumler seciliyor. Ders secimi yapiliyor. 11de baslaniyor.

Okumakta gözü olmayan, üniversiteye gidip eğleneyim diyen öğrenci bölümlerinden biridir moda tasarım. Mezun olunca da işsiz kalırlar. Çünkü o alanda eğitimliden çok alaylılar, işin içinde yoğurulanlar ve yeteneği olanlar öne çıkar. Gerisi de genelde sürünür ya da evinin hanımı çocuklarının anası olur.

Bu yaşta hayaller kurman, kendi markanı yaratacağını düşünmen çok normal. Ama gerçekleşme ihtimali çok düşük hayaller bunlar. En iyi ihtimalle (biraz yeteneğin varsa ve hırslıysan) bir alartmanın ikinci katında gelinlikçi açarsın. Güzel para kazanırsın ama bi nur yerlitaş, yıldırım mayruk, cemil ipekçi, barbaros şansal olma ihtimalin binde bir.

Dil, özellikle öğretmenlik okursan atanma, atanamasan bile özel okulda iş bulma ihtimalin %100. Evet insanın sevdiği mesleği yapması güzel bir şey ama hayatın gerçekleri denen de bir şey var.

Courseradan modayla ilgili kurslara bak. Hem dilini geliştirirsin hem ne tarz dersler göreceğin hakkında bir fikrin olur böylece ve ücretsizler.

Bir de 16dan büyüksen yaşın tutuyor sanırım. Yaz için İsmek moda okulunu araştır. Orada çok kaliteli stilistlik, desinatörlük, bilgisayarlı çizim vs. Dersleri var. Sana uyan birine gidersin en azından hobini geliştirmiş olursun böylece.

Ama bu senin hayatin ne kadar annen baban da olsa yapma diyecek kadar mudahale etmemeleri gerekir. Neyi yaparken mutlu olacaksan onu yap.
Ben de uni.ye baslarken istedigm bolum yasadigim sehirde gelmiyordu sehir disina gondermek istemedi ailem direttim cok durdum karsilarinda gittim ve okudum. Simdi iyi ki okumussun orda o bolumu diyorlar.

Bir moda tasarim mezunu olarak o islere bulasma yanarsin diyorum senin yaslarindayken benim de hayalim oydu, kostum tasarim filan yaoacaktim dizi film ve tiyatrolara kostum tasarlayacaktim hersey cok guzel olacakti ama isler oyle yurumuyor ne yazikki...

Yaz doneminde ismek te ders verilmiyor

Dil'ci olan bir insan peki eşit ağırlıktaki matematiği yapabilir mi? Eskiden super lise dediğimiz mi bu dil grubu?

bence sen ilk önce okula devam et.sonra gerisi gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…