Annem - Kanal D

Bende bu diziyi beğenerek izleyenlerdenimm ilk bölümden itibaren başladım izlemeye

Musa ile Zeynep’in ayrılığı Gonca’yı üzüyor

Musa, Zeynep’e; Ali’nin teklifine nasıl bir cevap vereceğini sormuş, fakat bir yanıt alamamıştır. Bu durum, Musa’yı hem çok sinirlendirmiş hem de çok huzursuz etmiştir. Musa’nın bu ruh halinin farkına varan Zeynep, içten içe bu durumdan hoşlanmaktadır.
Zehra, artık sadece kızıyla birlikte kuracağı yeni hayatını düşünmekte ve kendi ayakları üzerinde durmak için çaba sarf etmektedir.
Süreyya ile Mehmet’in hep hayalini kurdukları şey sonunda gerçekleşir. Süreyya hamiledir. Mehmet başta olmak üzere tüm aile sevinçten havalara uçar.
Annesiyle babasının ayrı olması Gonca’yı her geçen gün daha fazla etkilemektedir. Gonca’nın okulda da dersleri hiç iyi gitmemekte ve Eymen’le sürdürdüğü arkadaşlığı da günden güne yara almaktadır.
Gonca, tüm bu sıkıntıları yaşarken, başına gelen talihsiz bir olay hepsini çok üzer ve olayın basına yansımasıyla da ortam yine gerilmeye başlar.

07 Şubat 2008 Perşembe Saat : 22.00

alıntıdır

musa bayrı o suratsız kadınla niye evlendiki.hazır nikahtan dönmüştü.adam bakan olmuş ama hiç akıl yok.

katiliyorum candy girl. babam da mesela trabzona gittigimizde anne ve babasiyla karadeniz sivesiyle konusmaya calisir.

annem cok süper bir dizi ya.. ben persembeye kadar nasil bekleyecegim :1no2:

annem çok severek izliyor benim de arada bir izlediğim dizi:)

39. bölüm

Musa ve Zeynep düğünleri için gün sayıyor

Musa ile Zeynep’in mutlulukları gün geçtikçe daha da artmaktadır. Şanlıurfa dönüşünün ardından, düğünleri için gün saymaya başlamışlardır ve Musa artık, iş dışında kalan tüm boş zamanlarını ailesiyle geçirmektedir. Bu mutlu aile tablosu ise herkesin yüzünü güldürmektedir.
Ayşe ise çok zor günler geçirmektedir. Musa ile geçirdiği sır geceden kendisine bir bebek kalmıştır. Fakat bu duruma sevinememektedir, çünkü meme kanserine yakalanmış olması ona büyük bir darbe olmuştur.
Şanlıurfa’ya İsmail’in de gitmesiyle yaşanan gerginlik artık had safhaya ulaşmıştır. Ancak İsmail dur durak bilmemektedir. Bu sefer ki planı yine çok ilginçtir.
Fahriye okul arkadaşı Zeynep’i bulmuştur. Bu görünüşte güzel bir durumdur ama olaylar öyle bir gelişecektir ki, bu karşılaşma herkese pahalıya mal olacaktır.

Allahin cezasi soguk nevale ayse yine yaptin yapacagini hamile kaldin da ne oldu musa yada yaziklar olsun bosandigi gun bile girdi aysenin koynuna simdi ziril ziril agliyor pislik bu erkek milleti zeynep insallah affetmez de gorur gunu bu erkekler mutlu olmayi hak etmiyor ille gozu coplukte geziyor

gonca naptı öle yaa
hamileymiş ve dogurcam diyo :)
ne biçim bi örnek oldu

ay mahvoldum az önce izledim internetten ağladım valla goncanın son konuşmasında.

biz örnek almayız da onun yaşındaki kızlar napar bilemem
ne güzel masum bi ilişkisi vardı gitti kocaman adamı sevdi bozuldu kız

bu ne yaa zlemeye ben utanıyorum yani..ne güzela kıllı uslu kız derken sevgilisini bıraktı kendinden kaç yaş büyük adamla çıkmaya başladığı gibi birde 1. buluşmamıdır 2. buluşmamıdır gitti yattı adamla bir de hamile kaldı lise sona gidio üstüne annesiyle babasıyla dik dik konuşup utanmadan aldırmıcam doğurcm dio..o kızın kafasını kaldırmaması lazm yerden ama dil bi karış arsız..izlemiyorum artık.biri koaya kaçar biri hamile kalır sapıttılar iyice..

diziyi severek izliyordum ama bu hamilelik olayları falan girince soğudum.. yani lise öğrencisi olan bir kız izleyip örnek alsa ne olur düşünebiliomusunuz kızlar? nekadar kötü örnekler var çevremizde hiç iyiyi anlatmıcakmı bunlar

massallah uvey, anasi hamile, kendi hamile yarinda anasinin hamile oldugu cikacak ortaya .ben ozetin yalancisiyim.bir yatmayla hamile kaliyorlar biz esimle uc senedir ugrasiyoz.gupur gupur hamile kaliyorlar

ilk başta diziyi çok seviyordum....
mehmetin karısı vardı ya ikizi olacaktı öldü ...
ozamandan beri ehhhh işte bakıyorum diziye...
gittikçe saçmalaşıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…