Annem - Kanal D

bu diziye bende bakiyordum ama yeni sezondan beri bakmiyordum demek hepsi hamile kaldi
goncadami hamile daha neler babasi üstüne titriyordu bir zamanlar demekki kendi sorunlarindan kizini unuttu

ohhh adamdaki şansa bak bir tanesi kucağına geldi bebeklerin biri annesinin karnında aynı zamanda dede olacak ....... ya benim ablamlar 1 senedir uğraşıyor yaa bebek için bunlarda bolluk var ......

ohhh adamdaki şansa bak bir tanesi kucağına geldi bebeklerin biri annesinin karnında aynı zamanda dede olacak ....... ya benim ablamlar 1 senedir uğraşıyor yaa bebek için bunlarda bolluk var ......

evet ya 3 bebek birden :
ayşe
gonca :CüvCüv:
zeynep :CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol:
deryayla ismailde ağrıya kaçtı o derya nasıl kaçıyor onunla anlamıyorum çok garip bir kız ismailde sapık tipli bişey lülülülülülü

dizide nene hariç herkes hamile -tatlicadiarzu-
oha yani saçma sapan bi seneryo olmuş..
iyi ki sürekli takip etmiyorum...şakkıdı

bu hafta yeni bölümüm var hemde saati 20.00 yani aşk-ı memnu saatinde...hiç anlamadım ne ne zaman belli değil..

dizide nene hariç herkes hamile -tatlicadiarzu-
oha yani saçma sapan bi seneryo olmuş..
iyi ki sürekli takip etmiyorum...şakkıdı

:roflol:delikafadulden:roflol:.................
çok sulak bi yerde geçiyo sanırım hikaye...:lepi:

dızıdekı herkes hamıle..bız o kadr ugrasıyoruz olmuyor..
17 yasındakı goncada hamıle yaa pes dogrusu..sanırım bız yanlıs yapıyozzz:roflol::roflol::roflol:

hahaay yorumlarınıza koptumsırnaşık şey
Allah olmayanlarada versin diyelim..
Ben bu diziyi hala seviyorum arapsaçına dönmüş ağzımızı bi karış açık bırakmış olsada

ben bu deryayı cözemedim valla hem kaçtı ismaille agrıya suratı beş karıs hiç gülmedi..annesini aradı ben agrıdayım dedi,bekliyo gibiydi sanki onları.sonradan annesiyle babası gelince yanına.. yeteeeer beni rahat bırakın artık dedi olayı cözmüş deilim hala:uhm:

bir dizi ancak bu kadar sacmalanirdi...
Allah askina gonca hamile 17 yasinda bir kiz ve anneside ah canim vah canim iki kizdi tamam evlendi inanamiyorum okulu birakti kizimiz acik ögretimden okur hemde hic aksatmaz iste buda bizim genc kizlarimiza örnek oluyor bende hamile kalirim,evlenirim disardnada okurum mantigini yerlesiyor bu yasta cocuklar leyla iste al sana örnek gonca azimle okur en iyi üniyi kazanir ama bunu yapan kizlarimiz okuyamaz aman ne güzel örnek...
birde Allah askina bir kadin bu kadar mi onursuz yansitilir aldatilan kac kisi bu kadar affedici olur tamam parasi isi olmayan kadinlar mecbur diyor ama nasi bu sekilde devam eder...yok ilknde bir oyundu seven insan bunu yapmaz sonra ayseden ayrildi ayrildigi gece hönk birlikte evli deiglmis o zaman eee seviyordun hani nikah mi yani tek bag...artik izlemiyorum 17 yasindaki kizin biri hamile digeride ordan oraya savruluyor cok iyi örnek oldu bu dizi ayip yaaa...herles hamile kaliyor zeynep 45-46 yasinda ama hemende hamile kalabildi...yakinda deryayida hamile ederler tam okeyde 4.olur
haaa birde aldatmakta moda oldu babasi annesini aldatir goncada eymeni aldatti ama hersey o gülümsemelerle kapaniyor

öyle cart diye hamile kalmak ancak dizilerde olur zaten..40-45 lik kadın,kanser hastası bi kadın ve daha ergenlik çağında bi kadın...yani en hamile kalamayacak cinsten kadınlar hamile kalıyo...hihoyyyt

dün gece ilginç çıkarımlar vardı ...uzun zaman sonra ilk defa keyif aldım diziden, işte dizim geri döndü diye düşündüm....ben seviyorum ya bu diziyi

uzun zamandır izlemiyordum ayşeye ne oldu neden bayıldı dün??

geçen hafta yeni bölüm yoktu ama bu hafta sanırım güzel bir bölüm bizi bekliyor hanımlar ilgilenenlere duyrulur....

akşamki bölüm güzeldi ayşeye çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm: valla içim acıdı .. ama zeynepi taktir ettim gitti ayşeyi ziyaret etti zavallı ayşe tam bebegi oldu ama o öldü .. bu dizideki ölümler beni çok etkilio yaa çok duygulandım senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…