Annem - Kanal D

haklısın bende gonca ya acaip sinir oluyorum..
bu bebeği doğurmayı çook istiyorummm
demesi birde........

ilk başladığı zaman vaz geçemediğim dizilerden biriydi öyleki o gün biyere gitmezdim kaçırırım diye şimdi ise baksamda olur bakmasamda gonca beni çılgına çevirdi öylebi duruma geldiki herşey hoş görülmeli olmuyo böyle gençlere iyi örnekler değil

kesinlikle katılıyorum her türlü terbiyesizliği meşrulaştırıyolarklava:
bi de kızlar farkındamısınız herkes hamile.. ayşe ve goncadan sonra ayşenin annesi de hamile galibakafamçokkarıştı fragmandan öyle anladım

ayrıca dizinin ilk bölümlerinde en çok ayşeyi seviyodum ve onu haklı buluyodum
zeynepten hala nefret ediyorum çok itici bencenaniknanik
ve ali polise artık hiçbişey demiyorum bi insan bu kadar gurursuz olurmu aşkımdan ölsem de o şekilde davranmam-tatlicadiarzu-

iyice sapıttı dizi
zeynepte hamile heralde
ne dicemi bilmiyorum gerçekten...

gerçekten bende katılıyorum
insan bu kadarda olur mu ya...
ilhan şeşene de bu rol verilir mi?
:1closedeyes:
aşk manyağı olmuş gibikaydirigubbakcemile3

haklısın bende gonca ya acaip sinir oluyorum..
bu bebeği doğurmayı çook istiyorummm
demesi birde........

sende haklısın
o yüz şekli hala aklımda bu bebeği doğurmak istiyorum...
ne kadar itici
kaydirigubbakcemile3

analı kızlı doğursunlar bebişlerini artık..musa bey de aynı yaşta 2 çocuk 1 de torun sahibi olsun ne güzel..sapıttı artık iyice bu dizi...

17 yaşındaki bir kız sevgilisinden hamile kalıyor.
bunuda normalmiş gibi göstermeye kalkıyorlar.
onun hayatıymış,seviyormuş saçma sapan sebebler.

dizideki bayanlarda hep birden hamile kaldılar
aile planlaması yöntemlerinden habeleri yok galiba:))

valla arkadaşlar diziler uzadıkça saçmalaşıyor ben bakmıyorum artık annem dizisine

bencede saçmaladılar valla kavak yelleri ve bunda kimin eli kimin cebinde belli degil:roflol:

Allahım herkes hamile yaaa ... çok garipleşti bu dizi ... dün gece ki bölümün sonunda ne oldu acaba bilen var mıı??

diziyi tamamen saçma sappan bi hale getirdiler tekrarsöylüyorum gençlere kötü örnekler bunlar ister istemez etkileniyolar

ayy bende sizin gibi düşünyorum ama burdaki oyuncuları öyle seviyorum ,öyle başarılılar ki toparlarlar yaa diye düşünüyormm ...umudum var...

diziyi uzatmak adına saçmalıyorlar. 17yasında bır kızın hamıle kalmasını cok rahat karsılıolar. Kİ bunları gelısme cagında olan bırsuru genckız ızlıor .pek hos ornek olmuor yanı. normal bırseymıs gıbı gosterıp cezbedıorlar..... zaten dızıde herkes hamıle oda saçmalıgın apayrı bı boyutu da neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…