Annem kanser oldu.

Allah şifa versin kardeşim
Moral çok önemli
Annenin ağlamasına da izin verme ama
Hayatımda gördüğüm en güçlü kadınsın sen bunu da aşarsın sen ağlayınca benim kalbim acıyor birlikte güçlü olup yenicez falan diye modunu yükselt canım
Diziyi filmi onla izle mesela
Hem kafası dağılır
Durdurup bi sütlü kahve yapıyım da içelim ana kız de
Dilerim bir an önce atlatırsınız ferah günlere kavuşursunuz

Ara ara ağlamasına nasıl engel olacağım inanın bilmiyorum, annem biraz daha duygusal bana göre. Akşam deneyeceğim söylediğiniz tarzda konuşmayı.

Geçmiş olsun, annenize moral verin

Eşimin Teyzesi de bir sene önce ameliyat oldu bayağı kötüydü onunki. Ama şükür iyileşti saçları yeniden çıkmaya başladı. Geçen gün kaşlarını almış hatta. :)
Güzel hikayeler anlatın annenize.

Annem ameliyat kadar sonrasında göreceği kemoterapiden korkuyor. Ağrı vs insan insana değişiyormuş ancak annem daha şimdiden gözünde çok büyüttü. İnşallah moralini yüksek tutmayı başaracağım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Canım benm biopsi sonucu daha çıkmamış belki korktuğunuz kadar birşey yoktur öncelikle sakin olun. Göğüs kanseri tedavi açısndan en kolay hastalklardan .. biopsiyi bekleyn bakalm belki sadece kitlenin alnmasyla son bulacaktır.. Bu tür hastalklarda moral, motivasyon ve hayata pozitif bakmak en önemli ilaçtır unutmayın.. Allah'ın izniyle kötü birşey çıkmayacak ve sadece kitle alınacak 🤲🤲

Momogrofide sanki kitlenin içinde damar varmış gibi görünüyormuş bir de kitle çıktıktan çok kısa sürede büyüdü bu sebepten kötü bekliyoruz ama bakalım. İnşallah dediğiniz gibi olur. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Tanıdığınız kadar ileri evrede değil, sıçramış gözükmüyor. Ancak tam anlamıyla ameliyatta belli olurmuş. Çok güzel atlatmış tanıdığınız, darısı başımıza. İşte karalar bağlamadım henüz şokta gibiyim ama sanki iyi bir evlat daha çok üzüldüğünü belli mi ederdi bilemiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

İnşallah atlatır anneniz. Meme kanseri anladığım kadarıyla, inşallah farklı yerlere sıçrama olmamıştır. Meme kanserinin tedavi edilebilme şansı çok çok yüksek. Bence modunuzu yüksek tutun.

Evlat olarak da kendinizi suçlamayın. Siz yapabileceğiniz herşeyi yapın ve rutin hayatınızı sürdürün. Yoksa anneniz iyice düşer. Bir anne evladının üzülüp karalar bağlamasını hiçbir zaman istemez.

Beraber güzel vakit geçirin, ağrıları dayanılmaz değilse çıkın dolaşın, kuaföre gidin mesela beraber.

Allah şifa versin

Canım benim Allah şifalar versin. Üzülmeyin annene yapacağın tek şey moral verip destek olmak kanserin bir tek düşmanı var oda moral motivasyon eğer kendisini hastalığa kaptırırsa ah vah ederse 1. evrede bile olsa yenik düşecektir. Güçlü durup en başta kendisi atlatacağına inanırsa Allah yardım edecektir muhakkak atlatır.
Psikoloji çok çok önemli. Sizlerde yanında oturup ah vah etmeyin ağlamayın pozitif olun ona da bunu aşılayıp anlatın. İnsan beyni öyle bir şey ki 5 dakika da düşünce gücüyle kendini öldüre bilir aynı şekilde iyide edebilir. Ek olarak Dut pekmezi ile ev yapımı yoğurdu her gün karıştırıp yesin kan değerlerini yüksek tutacaktır annesi yıllar önce kanser atlatmış biri olarak yazıyorum sana üzülme bir gün buraya *ANNEM KANSERİ YENDİ* yazacaksın eminim sağlıkla kal.

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Maalesef annem hastalığı kötü karışaldı, pek motive değil. Elimden geleni yapacağım. Umarım kızım da hiç üzülmedi demez. İçimden üzülüyorum çünkü.

Çok geçmiş olsun. Eşimin ailesinde bu hastalık çok yaygın. Hepsi de ameliyat oldular, tertemiz şekilde atlattılar. İnşallah anneniz de öyle olacak.
Çok ama çok gecmis olsun .moral en onemli sey bu rahatsizlikta ki artik kanser denilen şey normal bir hastalık bunu bir sağlık uzmanı olarak söylüyorum tabiki çok zor böyle cümleler kurmak yasamayana belki kolay bende yaşamadım cevremde hiç ama inanın kaliteli tedavi ve moral ile çok güzel iyilesiliyor sağlıklı bir omur yaşanıyor. Siz moralinizi yüksek tutun anneye de hep destek olun. Tez zamanda geçer gider bu hastalık, anneniz şifa bulur inşallah 🙏
Hemen kadın ölecekmiş gibi karalar baglama, dua et ve atlaticak inşallah. Allah'ım size bağışlasın.
Allah yardımcınız olsun sabir versin inşallah herşey yoluna girer umutlu ol kendini annen için salma birakma..
Günlük yaşamına devam et..
Inşallah bir çırpıda atlatır da o da sizde rahat edersiniz..
Dualar sizinle olsun
Destek olabilmek için sizin de sağlığınızı korumanız lazım. Dizi film izlemeniz aşırı boyuta gelirse yanlış olur tabi ama her zaman neler yapıyorsanız onu yapın. Allah şifa versin. 🤲🏻

Güzel dikelleriniz için çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Maalesef annem hastalığı kötü karışaldı, pek motive değil. Elimden geleni yapacağım. Umarım kızım da hiç üzülmedi demez. İçimden üzülüyorum çünkü.

Maalesef hastalık psikolojisi ile her şeyi deyip düşüne biliyor . Duygularını sözlerle ifade et evet anne üzüldüm çok üzüldüm ama içinden çıkılmayacak zor bir yol değil beterin beteri var hamd edip mücadele edeceğiz diyin Allah yardımcınız olsun

Rabbim şafi sıfatıyla anneciginize şifa versin inşallah. En doğru olani yapıyorsunuz . Dışarı çıkartın sinemaya götürün eski günlerde nasılsa aynen öyle . Bundan şeneler önce tatilde bir anne kızla tanışmıştım . Annesine kanser teşhisi konmuş doktorlar omur biçmişti. Kız da son kez moral olsun diye annesini almış tatile getirmişti . Annesinin moralini o kadar yüksek tuttular ki daha geçenlerde konuştuk çok iyiymiş atlatmis. Rabbimin izniyle sizin de anneniz iyi olacak . Bol bol ya safi cekin

Çok teşekkür ederim, moral gerçekten etkili diyorlar, bakalım elimden geleni yapacağım, annemin moralini yükseltmek epey bir zor olacak.

Sizle aynı durumdaydım 5 ay önce. İlk teşhis zamanları inanın en zor olan zamanlar. Biyopsi, pet, mr, ameliyat. Bilinmezlik olduğu için insanın aklına türlü türlü şey geliyor ama zamanla kabullenip savaşmaya başlıyorsunuz. Komik gelecek ama alışılıyor inanın, hatta çok şükür kanser sadece memedeymiş bile diyorsunuz.

Normal hayatınıza devam edin,evde hasta varmış gibi davranmayın. İşinize devam edin elbette ama dönüşümlü de olsa kemoterapi alırken yanında birisi olsa çok iyi olur. Ağladığında ağlama demeyin bırakın ilk zamanlar daha ağlasın ama siz ağlamayın güçlü olun. Bu durumun artık ne yazık ki normal olduğunu ve geçip gideceğini söyleyin sık sık. Hastalığın detaylarıyla ilgili pek fazla bilgi vermemeniz daha iyi olur pozitif yansıtın süreci elinizden geldiğince. Korkmayın aklınıza kötü şeyler getirmeyin kendinize de dikkat edin sizin sağlığınız da bu aşamada çok önemli. Acil şifalar diliyorum anneciğinize, upuzun zamanlar geçirin birlikte inşallah. Sormak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilirsiniz.

Konuyu sağlık bölümüne açmadım çünkü amacım hastalıkla ilgili bilgi alışverişi yapmak değil. Her gün doktor ile konuşuyoruz. Biyopsi sonucu daha gelmedi, ameliyat günü kesinleşmedi, beklemedeyiz. Tabiki vereceğiniz faydalı tavsiyelere kapım açık ama benim asıl derdim ne yapacağımı bilememek. Hiç konduramadım hastalığı anneme ve inanmakta güçlük çekiyorum. Annem ara ara ağlıyor ama ben ağlayamıyorum. Annem göğsü acıdığı için dinleniyor, ben sağlıklı yiyecekler hazırlayıp götüyorum. İşe de yeni girdim sayılır, işten çıksam mı bilemiyorum. Annem sakın çıkma, işi zar zor buldun diyor. Göğüste kitleyi farkedip doktora gideli bir kaç gün oluyor. Ben sürekli vicdan azabı çekiyorum, sanki hiç bir şey yapmadan başında durup ağlamam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ama bir yandan da bu durumdan kaçmak istiyorum, evdeki işleri hallettikten sonra kendimi dizi film izlemeye veriyorum. Sizce ben kötü bir evlat mıyım? Annemle hep kötü bir şey yokmuş gibi normal konuşuyorum. Doğru mu yapıyorum?
Öncelikle bi an önce şifa dilerim🙏İnsanız hastalıklar var ve öncelikle kabullenip onunla öyle savaşmak gerek.. bakın annemin geçen yıl akciğer zarı kanseri olduğunu öğrendik ve bu hastalık onda bebekliğinde oluşmuş. Sizi çok iyi anlıyorum ama onun iyi olmasını istiyorsanız siz evlatları olarak güçlü olacaksınız.. o ağladıkça güç verip bu ne ki birlikte yeneceğiz demelisiniz.. kendinde o gücü hissetmeli..evet çok ama çok zor bi dönem sizi bekliyor ama unutmayın güçlü olur güzelce savaşırsanız galip siz olursunuz.

Şu duygu halinde ,sen ne yapsan yanlış olmaz.
Nasıl daha rahat oluyorsan öyle yap.
Sen kendinde ve güçlü olursan annene daha çok moral olur.

Sizle aynı durumdaydım 5 ay önce. İlk teşhis zamanları inanın en zor olan zamanlar. Biyopsi, pet, mr, ameliyat. Bilinmezlik olduğu için insanın aklına türlü türlü şey geliyor ama zamanla kabullenip savaşmaya başlıyorsunuz. Komik gelecek ama alışılıyor inanın, hatta çok şükür kanser sadece memedeymiş bile diyorsunuz.

Normal hayatınıza devam edin,evde hasta varmış gibi davranmayın. İşinize devam edin elbette ama dönüşümlü de olsa kemoterapi alırken yanında birisi olsa çok iyi olur. Ağladığında ağlama demeyin bırakın ilk zamanlar daha ağlasın ama siz ağlamayın güçlü olun. Bu durumun artık ne yazık ki normal olduğunu ve geçip gideceğini söyleyin sık sık. Hastalığın detaylarıyla ilgili pek fazla bilgi vermemeniz daha iyi olur pozitif yansıtın süreci elinizden geldiğince. Korkmayın aklınıza kötü şeyler getirmeyin kendinize de dikkat edin sizin sağlığınız da bu aşamada çok önemli. Acil şifalar diliyorum anneciğinize, upuzun zamanlar geçirin birlikte inşallah. Sormak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilirsiniz.

Teşekkür ederim çok tavisyeleriniz için, sonuçlar belli olsun kafama takılan bir şey olursa yazarım.

Konuyu sağlık bölümüne açmadım çünkü amacım hastalıkla ilgili bilgi alışverişi yapmak değil. Her gün doktor ile konuşuyoruz. Biyopsi sonucu daha gelmedi, ameliyat günü kesinleşmedi, beklemedeyiz. Tabiki vereceğiniz faydalı tavsiyelere kapım açık ama benim asıl derdim ne yapacağımı bilememek. Hiç konduramadım hastalığı anneme ve inanmakta güçlük çekiyorum. Annem ara ara ağlıyor ama ben ağlayamıyorum. Annem göğsü acıdığı için dinleniyor, ben sağlıklı yiyecekler hazırlayıp götüyorum. İşe de yeni girdim sayılır, işten çıksam mı bilemiyorum. Annem sakın çıkma, işi zar zor buldun diyor. Göğüste kitleyi farkedip doktora gideli bir kaç gün oluyor. Ben sürekli vicdan azabı çekiyorum, sanki hiç bir şey yapmadan başında durup ağlamam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ama bir yandan da bu durumdan kaçmak istiyorum, evdeki işleri hallettikten sonra kendimi dizi film izlemeye veriyorum. Sizce ben kötü bir evlat mıyım? Annemle hep kötü bir şey yokmuş gibi normal konuşuyorum. Doğru mu yapıyorum?
Allah yardımcınız olsun

Göğsüm sızladığında doktora gitmedim, başka bir sebeple doktora gitmek zorunda kaldım, benim göğsüm acıyor ama korktum gelmekte dedim. Bana o kadar kızdı ki; en son evre bile olsa tedavisi var artık nasıl gelmezsin dedi...etrafımda 3 kişi var göğüslerini aldıran, bu hastalığa yakalanan ve hayatlarına kaldığı yerden devam ediyorlar. Siz film, dizi izledikçe anneniz daha çok seviniyordur emin olun, her gün ona üzülseniz, anneniz daha çok üzülür. Annem felç olduğunda kendime çok şaşırdım, ona moral vermek için daha neşeli, daha hareketli oldum. Hep söyler ben senin neşenle daha çabuk iyileştim diye.. Bu geçecek, süreci nasıl geçirmek isterseniz öyle yapın. Bunu yazıp fikir almak bile sizin ne kadar hayırlı ve iyi bir evlat olduğunuzu gösteriyor. Tez zamanda olmamışa döner anneniz inşallah :KK200:

Back
X