• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem kansermiş lütfen yardım:(

aklima geldi, bizim bir arkadasimiz kansere yakalanmisti
annem türkiyeden cörek otu getirdi, kendi anneside getirmis
kanserin gelismesine engel oluyormus galiba
sen bir arastir iyice ama ben cok duydum cörek otunu, ki öyle otlarla bitkilerle pek isim olmaz

Allah acil şifalar versin. Memedekiler fibroadenomdur muhtemelen. kötü düşünmeyin hemen. zamanla küçülüp büyüyorlar hormanal değişiklikle. ilk evrede olması size daha çok güç versin. tez şifalar tekrar

depresyona meyilli biri annem. daha önce depresyon tedavisi gördü defalarca :KK61:
Uzuldum dogrusu annenize,o zaman isler dahada zorlasir.Cunku hayata pozitif baktigi zaman daha kolay gecistirir.Siz uzuldugunuzu gostermeyi annenize,atlatacagina inandirin.Yardim edin,sevgi gosterin bunlar cok onemli.Uzulmeyin insallah Allahin yardimiyla atlatir herseyi.

Allah acil şifalar versin. Memedekiler fibroadenomdur muhtemelen. kötü düşünmeyin hemen. zamanla küçülüp büyüyorlar hormanal değişiklikle. ilk evrede olması size daha çok güç versin. tez şifalar tekrar

yüksek olasılıkla malign lezyon %95 yazıyor. bilginiz var mı ?

Uzuldum dogrusu annenize,o zaman isler dahada zorlasir.Cunku hayata pozitif baktigi zaman daha kolay gecistirir.Siz uzuldugunuzu gostermeyi annenize,atlatacagina inandirin.Yardim edin,sevgi gosterin bunlar cok onemli.Uzulmeyin insallah Allahin yardimiyla atlatir herseyi.
inşallah

haklısınız annemin son testlerine taktım hala kendimce bakıyorum netten araştıra araştıra çok anlıycakmış gibi.kanuni sultan süleyman hastanesi kadın hastalıkları ve kanser konusunda iyi diye önermişler anneme o yüzden orada başlamış herşeye. şaun memnunuz başka hastane düşünmedik.bizi bişey olduğunda sürekli özele gönderen kadın , masraf olur diye kendi gitmeyi kabul etmez. babam ne kadar destek olur hiç bilemiyorum, güvenemiyorumda inanın ki. üç kız kardeşiz elimizden geleni yaparız zaten.
Neyse ki tek degilsiniz, prensesler gibi bakilir anneniz. Hem ne sansli bir kadin ki sizin gibi evlatlari var. Şu kafaniza takilan konulari da bir sorsaniza annenizin doktoruna ? Belki kendi alanı degil ama internet bilgilerinden daha saglam olur suphesiz ki. Onun yonlendirmesiyle bir yol izleyin. O konuda kafaniz cok karisik gibi anladim cunku yazdiklarinizdan. En azindan onlar temiz çıkarsa iciniz rahat eder. Cikmazsa da onun tedavisine de baslanir. Boyle zorlu gunkeri bir sinav gibi dusunun. Nasil okul sinavlarinda basarili olmak icin goreviniz calismaksa simdi de goreviniz yuksek moralli olmak. Cok zor oldugunun farkindayim ama bu kotu gunler bitip rahata kavustugunuzda corbada tuzunuz olmus olacak boylece. Cunku iyi olmasi icin tek yapabileceginiz sey bu. Ve hastaligi yenmesi icin en onemli sey de bu. Olabildigince uzak dursun stresten. Doktoru calismasinda sakinca olmadigini dusunuyorsa calismaya da devam etsin. Kafasi dagilir, hastaligindan uzaklasir.

Neyse ki tek degilsiniz, prensesler gibi bakilir anneniz. Hem ne sansli bir kadin ki sizin gibi evlatlari var. Şu kafaniza takilan konulari da bir sorsaniza annenizin doktoruna ? Belki kendi alanı degil ama internet bilgilerinden daha saglam olur suphesiz ki. Onun yonlendirmesiyle bir yol izleyin. O konuda kafaniz cok karisik gibi anladim cunku yazdiklarinizdan. En azindan onlar temiz çıkarsa iciniz rahat eder. Cikmazsa da onun tedavisine de baslanir. Boyle zorlu gunkeri bir sinav gibi dusunun. Nasil okul sinavlarinda basarili olmak icin goreviniz calismaksa simdi de goreviniz yuksek moralli olmak. Cok zor oldugunun farkindayim ama bu kotu gunler bitip rahata kavustugunuzda corbada tuzunuz olmus olacak boylece. Cunku iyi olmasi icin tek yapabileceginiz sey bu. Ve hastaligi yenmesi icin en onemli sey de bu. Olabildigince uzak dursun stresten. Doktoru calismasinda sakinca olmadigini dusunuyorsa calismaya da devam etsin. Kafasi dagilir, hastaligindan uzaklasir.
izin vermedi doktorla konuşmama odaya bile almadı beni. kendince benim psikolojimi duşunuyor. kendi halletmeye çalışıyor herşeyi. inşallah atlatıcaz çok sağolun destekleriniz için. hayatınıza sizin gibi insanlar çıkarsın allah

izin vermedi doktorla konuşmama odaya bile almadı beni. kendince benim psikolojimi duşunuyor. kendi halletmeye çalışıyor herşeyi. inşallah atlatıcaz çok sağolun destekleriniz için. hayatınıza sizin gibi insanlar çıkarsın allah
Anneme o kadar bagliyim ki hislerinizi cok iyi anliyorum o yuzden. Hicbir sey yapmadim, biraz olsun destek olabildiysem ne mutlu bana. Siz de annenizi bu kadar dusundugunuz icin mukafatinizi alacaksiniz eminim. Icinizi ferah tutun, daralirsaniz yazin bana :) Gecmis olsun simdiden, iyi geceler

Merhaba canım şuan babanem öyle başlangıç aşamasında olan rahim kanserinin diğer organlara sıçrama riski azmış mutlaka ameliyat olması gerekir daha sonrasında kemoterapi ve radyoterapi almayan çok insan var şuan için bişey diyemiyorum inşallah sadece bi ameliyatla sağlığına kavuşur annen

merhaba bayanlar, bi kaç gün önce annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. kendisi 3 aydır biliyormuş ve saklamış. bu üç ay içinde uykusuzdu, morali bozuktu, sürekli dalgın ve unutkandı bazen kızım kendine hiç bakmıyosun zayıfsın diye konuşup ağlamaya başlıyordu. Bense herşeyden habersiz anneme en ufak şeyleri dert ettiği için kızıp unutkanlığınıda anne bak kendine bak alzheimer olma, neden uyumuyosun ne var takıcak diye kızıyodum anneme o ağladıkça. şimdi düşündükçe kendime kızıyorum çok üzgünüm ve korkuyorum daha 50 yaşın da bile değil ve kanser hiç bize uğramıycakmış gibi düşünüyordum.

Ameliyat olması gerekiyormuş ama ameliyathane bakımdaymış 10 gün sonra arıycaklarmış.Annem kronik hepatit b hastası . iki tane tehlikeli kanser hücresi varmış ve biri bu yüzden daha da tehlikeliymiş. ama korktuğum başka şeylerde var annemin göğüsünde kistler ve dudağında bir morluk vardı zamanla büyüğüdüğünü farketti doktora gitti. Göğüsündeki kistler için ilaç kullandı zararsız demişler(tabi annem doğruları anlatıyorsa) yakında tekrar bakıldı ve kistler büyümüş. Daha doktoruyla görüşemedi.

Dudağında ki morluk içinse doktor bir kere bakıp damar genişlemesidir demiş annemde kanser olamaz mı demiş o zaman onun için parça almamız gerek demişler onun içinde yine gidicek doktora detaylı araştıracaklarmış.

Şuan çok korkuyorum ve birçok endişem var. dudağındaki morluk ve göğüsündeki kistlerde kanser olabilir mi? Rahim ameliyatından sonra tekrar başka organlara sıçrama oranı ne kadar. Başlangıç seviyesindeymiş şuan kanser ama anneme ne kadar zarar verir. Bilenler nolur aydınlatsın beni. Anneme bişey olursa ne yaparım ben düşündükçe gözlerim doluyor:KK61:

Benim annemde kanser tedavisi goruyor canim 6 yildir. Over ca tanisi kondu. Baslangic seviyesinde basladik suan son evrede. Her sene kemoterapi aldi. Arada 3 aylik dinlendirmeler yapiyorlari kemoterapi ilaclari agir diye.pet cekimlerinde cogalan kanser hücrelerini kucultuyorlar ilaci birakinca tekrar cogaliyorlar...
Allah yardimci olsun tum hastaların insallah..

Rabbim en kısa zamanda acil şifalar versin inşallah
Bol bol dua edin ve nolur güçlü olun.ozel mesaj veya baska bir sekilde ne zaman isterseniz de size moralman destek olmaya hazırım.
Hızır yoldaşınız olsjn

Çok geçmiş olsun...rabbim şifalar versin annenize tezz zamanda..erken evrede farkedildiyse hastalık tedavisi daha kolay ve emin olaabiliyor..benim teyzemde kolon kanserine yakalandı ancak ameliyat edildi bir süre kemo aldı ve şu an durumu çok şükür ki gayet iyi..sadece rutin kontrollerini aksatmıyor.hepsi bu ..dışardan bilmeyen biri asla anlamaz bu rahatsızlıkta olduğunu..umarım annenizde en kısa sürede atlatır..

Cok üzüldüm rabbim acil şifalar versin inşallah annenin moralini yüksek tutmaya çalış sende cok uzgun gorunmemeye çalış ona keşke diyecek başka bir şeyim daha olsaydı Allahim yardım etsin.

Cok gecmis olsun. Annenize acil sifalar diliyorum. Benim tanidigim 2 kisi rahim kanseri dolayisiyla rahmini aldirdi suan gayet saglikla hayatlarina devam ediyorlar. Bir arkadasimin annesi ise gogus kanserini atlatti cok sukur. Kendinizin ve annenizin moralini yuksek tutun bu hastaligi yenmenin en buyuk asamasi ona yenebilecegine emin bakmak demisti o arkadasim. insallah annenizde sagligina kavusur. Birde ameliyathane bakimda demissiniz nerede yasiyorsunuz bilemem ama imkaniniz varsa buyuksehirlere gitmenizi tavsiye ederim nacizane. Allah yardimciniz olsun .
merhaba bayanlar, bi kaç gün önce annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. kendisi 3 aydır biliyormuş ve saklamış. bu üç ay içinde uykusuzdu, morali bozuktu, sürekli dalgın ve unutkandı bazen kızım kendine hiç bakmıyosun zayıfsın diye konuşup ağlamaya başlıyordu. Bense herşeyden habersiz anneme en ufak şeyleri dert ettiği için kızıp unutkanlığınıda anne bak kendine bak alzheimer olma, neden uyumuyosun ne var takıcak diye kızıyodum anneme o ağladıkça. şimdi düşündükçe kendime kızıyorum çok üzgünüm ve korkuyorum daha 50 yaşın da bile değil ve kanser hiç bize uğramıycakmış gibi düşünüyordum.

Ameliyat olması gerekiyormuş ama ameliyathane bakımdaymış 10 gün sonra arıycaklarmış.Annem kronik hepatit b hastası . iki tane tehlikeli kanser hücresi varmış ve biri bu yüzden daha da tehlikeliymiş. ama korktuğum başka şeylerde var annemin göğüsünde kistler ve dudağında bir morluk vardı zamanla büyüğüdüğünü farketti doktora gitti. Göğüsündeki kistler için ilaç kullandı zararsız demişler(tabi annem doğruları anlatıyorsa) yakında tekrar bakıldı ve kistler büyümüş. Daha doktoruyla görüşemedi.

Dudağında ki morluk içinse doktor bir kere bakıp damar genişlemesidir demiş annemde kanser olamaz mı demiş o zaman onun için parça almamız gerek demişler onun içinde yine gidicek doktora detaylı araştıracaklarmış.

Şuan çok korkuyorum ve birçok endişem var. dudağındaki morluk ve göğüsündeki kistlerde kanser olabilir mi? Rahim ameliyatından sonra tekrar başka organlara sıçrama oranı ne kadar. Başlangıç seviyesindeymiş şuan kanser ama anneme ne kadar zarar verir. Bilenler nolur aydınlatsın beni. Anneme bişey olursa ne yaparım ben düşündükçe gözlerim doluyor:KK61:

cok geçmiş olsun allhım acıl sifalar versin

Ra

RRabbim sifa versin... ben daha 3 gun once teyzemi kaybettim bu illet hastalik yuzunden. Baslangic seviyesindeymis bu iyi bir sey ilerlememis en azindan moralini yuksek tutun hep... Allahim yardimciniz olsun ...

yüksek olasılıkla malign lezyon %95 yazıyor. bilginiz var mı ?
bu konuları zamanında bende araştırdığım için hatırladığım kadarıyla malign kötü huylu lezyonlara deniyordu ama tabi kesin kanser denir mi orasını bilgili kişiler söyleyebilir. muhtemelen patolojik inceleme yapılır. dua et canım umudunuzu sakın kaybetmeyin. dik durun tedavisi olan hastalıklar artık. rabbim daha kötülerinden korusun

Back
X