• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem kaybolmus. 😔

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.044
138
Su hayatta annemin bana verdigi aciyi kimse vermedi. Son 2 yilda oyle cok sey goturdu ki benden...

Bugun annem kaybolmus. Evet, benim bir zamanlar dag gibi olan annem kaybolmus ve birkac saat icinde jandarmalar tarafindan bir sitede sag salim bulunmus.

Nasil ya? Nasil? Nasil?

Babamin yasadigi sokla aglayisi beynimde yankilaniyor.

Annesizligim, caresizligim ve yalnizligim... Cok agir geliyor hepsi ve ben kaldiramiyorum. 😔

Su hayatta annemin bana verdigi aciyi kimse vermedi. Son 2 yilda oyle cok sey goturdu ki benden...

Bugun annem kaybolmus. Evet, benim bir zamanlar dag gibi olan annem kaybolmus ve birkac saat icinde jandarmalar tarafindan bir sitede sag salim bulunmus.

Nasil ya? Nasil? Nasil?

Annesizligim, caresizligim ve yalnizligim... Cok agir geliyor hepsi ve ben kaldiramiyorum. 😔
Annenizin bir tirahatsızlığımı var. 😔

Nasil ya? Nasil? Nasil?

Çok geçmiş olsun en azından bulunmuş.
bilinçli mi yapıyor bir hastalığı mi var?

geçmiş olsun, çok şükür sağ salim bulunmuş.

Daha önce unutkanlıkları oldugunu farkettınız mı? Aynı şeyi bir kaç kez sordugu oldu mu? Yaşadıgınız çok tanıdık geldi ne yazık ki.. Mutlaka doktora gitmelisiniz

Alzheimer başlangıcı olabilir mi?
Bence ilk işiniz doktora göstermek sonrada acil durumda aranacak numara ve adres bilgisini tüm kıyafetlerine iliştirmek.
Mümkünse sevgi izi yaptırmak.
Geçmiş olsun çok. Allah sabır versin. 🤲

Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın insallah ve sevgi izi içinde +1

Benim annemde yıllar önce geçirdiği travmayla psikolojik sorunlar yaşamış. Çok iyi bildiği bir yerde kaybolmustu. Bence sizin annenizdede geçici bir durum. Doktor veya tedavilerini aksatmayın. Geçmiş olsun.

Back
X