- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Yok asla darlamıyorum zaten ilk başta yazdiğım gibi artık yakın olmalarını ben istemiyorum çünkü en ufacık birşeyden kırgınlık çıkıyo koca insanlar ufacık şeylere takılıyor kırk yılda bir görüşmeleri daha iyi, sadece bir seferliğine de olsa annemin içindeki kırgınlıkları karsı tarafa açmasını istiyorum çünkü böyle dışardan güzel gözükmüyorBence sen de anneni kayinvalidenle görüşmesi konusunda darlama. "Anne evliligime saygı duymak zorundasın" diye çoğu zaman annenle mucadeleye giriyorsun ama annen senin kayinvalidenle özel bir hukuk içinde olmak, dunurculuk oynamak istemiyor. ...Kayinvaliden de "sıcak ilişki kurmaya çalışan " rolünde ama baban saldırıya uğradığında bir geçmiş olsun ziyareti bile yapmıyor senin ailene..hatta kayinpederin eşini "yola çıktınız mi? dönecek misiniz ?ne zaman geliyorsunuz ?" diye arıyor. Amacım seni eşinin ailesine karşı kışkırtmak değil belki ben yaniliyorumdur ama bagzi insanlar "sevgiyi kıskanır" .Hani gelinin de annesinin babasının var olduğunu kabul ederler ama gelinlerinin kendi ailesi ile görüşmesinin ,yakınlığının bir sınırı -cizgisi olsun en çok kendileriyle olunsun,herşeyde onlar dahil olsun isterler.