Annem-kayınannem 🥱

Peki bu konuda eşinizin bir sitemi oldu mu?
Onlar biraz benim evimi yol geçen hanı yapmak istediler çat kapı gelmek istediler ben de ayrı bir aile olduğumuzu, önceden haber vermeleri halinde evimde iyi misafir etmek istediğimi hatırlattım. Cevapları biz misafir değiliz oldu. O kadar anladılar yani bazı insanlara anlatamıyorsun . Sanki ben istemiyorum gibi algı oluşturdular eşimde.

Sevdiğimiz adamla evlenince ailesiyle de evleniyormuşuz yeni yeni anlıyorum. Anne baba olmak bu mu bilmiyorum çocuğuna yük etmek mi bazı konuları, yoksa mutluluğu için göz ardı etmek mi ufak tefek seyleri
Sen sevdıgın adamla evlenınce sevdıgın adam da senınle evlenınce ailelerle de evlenmıs oluyorsunuz dogru.
Ama annem kaynanamla evlenmıs olmuyor, sevmiyorsa sevmez gorusmek istemezse gorusmez Bukadar basıt.

Yo gergınlık varsa durumu kabul eder ayrı ayrı gorusursunuz. Herkes dunurlerıyle yaglı ballı olacak gorusecek dıye bır kural yok.
Hatta yuz goz olmamaları her zaman İyidir.
Karısmasın o kadın isine.
Sadece bende ve eşimde sorun yok aslında. Annem kırıldığı şeyleri eşimle konuştu, kv kırıldığı şeyleri benimle konuştu. Olan bize oldu biz yıprandık aslında kimsenin iliskisine karışmamalıyızda iş işten geçti gibi

Sevdiğimiz adamla evlenince ailesiyle de evleniyormuşuz yeni yeni anlıyorum. Anne baba olmak bu mu bilmiyorum çocuğuna yük etmek mi bazı konuları, yoksa mutluluğu için göz ardı etmek mi ufak tefek seyleri
Tabi ki aile çok önemli. Hayır yani orası da bizim evimiz dedikleri zaman kirama mı ortaksınız hayırdır diycem olmayacak

Bence sorun olmamalı ama siz böyle yaparsaniz anneniz ile kv nizin arasını açarsınız zamanla ,sanki anneniz istemiyor gibi algılanır,buna engel olamazsınız.Aradaki dengeyi kurmanız lazım,bir daha geldiğinde bir kahveye,çaya cagirin.Biri diğerine gıcık mi kapıyor,sonra sizi mi darliyor problem ne tam olarak ?Eğer hiç problem yoksa bir araya gelsinler ,ne olacak
Damattan su sekil baskı görsem bayramda bile gorusmem o dunurle.

Tabi ki aile çok önemli. Hayır yani orası da bizim evimiz dedikleri zaman kirama mı ortaksınız hayırdır diycem olmayacak
Çok haklısınız orda bir tek eşiniz yaşamıyor siz de varsınız evlenmeden önceki gibi olması imkansız zaten

Bence sorun olmamalı ama siz böyle yaparsaniz anneniz ile kv nizin arasını açarsınız zamanla ,sanki anneniz istemiyor gibi algılanır,buna engel olamazsınız.Aradaki dengeyi kurmanız lazım,bir daha geldiğinde bir kahveye,çaya cagirin.Biri diğerine gıcık mi kapıyor,sonra sizi mi darliyor problem ne tam olarak ?Eğer hiç problem yoksa bir araya gelsinler ,ne olacak
E annesi istemiyormuş zaten ama. Haklı da

Herkese merhaba. Yine benden daha tecrübeli olan sizlere danışmam gereken bir konu var. Ben kayınvalidemlerle aynı şehirde yaşıyorum. Ailem başka şehirde ama çok uzak değil. Kayınvalidemle aramda bir sorun yok bana yardım eder iyi davranır. Evliliğime karışmaz. Annemle birkaç sıkıntılarımız oldu evliliğime karışma çabaları ve benim sert tepkilerim sonucunda şuan ilişkimiz iyi gidiyor. Fakat ben kayınvalidemle annemin arasında kalıyorum. Annem bir kaç ufak sebepten dolayı kayınaileme kırılmıştı ve artık eskisi gibi samimi olmak istemiyor. Bende zaten sürekli mıç mıç beraber olmak istemiyorum. Kendi ailemle ayrı onlarla ayrı görüşmek istiyorum. Mümkün oldugunca bir araya getirmek istemiyorum. Annem evime 2 senede anca 2 kere geldi. Her seferinde hep kayınailemle görüşüldü. Onlar da iyi şekilde agırlamak istediler. Bunlarda sıkıntı yok. Ama benim isteğim ayrı ayrı görüşmek. Ve annem birkaç hafta öncesinde bana yardıma geldi günübirlik. Akşam yola çıkıp gittiler. Sonra da ben eşimle kayınvalideme gittik. Kızım bir kahveye çağırmanı bekledim dedi ben de Anne beni yanlış anlama ama annemlerle yalnız görüşmek istedim dedim. O da haklısın tabi sürekli beraber görüşcez Diye birşey yok kızım dedi. Tatlıya bağladık. Annemler üç gün önce yine geldiler günübirlik akşamına gittiler. Kayınvalidemde plan yapıyordu o gün için. Ben de annemler gelecek senle diger gün buluşur işlerimizi hallederiz dedim haliyle bozuldu yine. Annemlerin geldiği gün eşim telefonla arayıp annemi de çağırsaydın iyi olurdu diye sitem etti. Yani kızlar ben napayım illa beraber mi görüşmek zorundayız. Eşim böyle söyleyince sakin kalamıyorum onu da kırmak istemiyorum ama kimse bu konuda anlayış göstermiyor. Eşim babasıyla bi yere gitse arayıp benim babamı da çağırın demem çocuk gibi. Eşime bunu nasil anlatabilirim?
Cagirsaniz ne olacak ki. KV iyi bir insanmış. Misal bir gün çağrılır bir gün cagrilmaz. Siz tamamen ilişkileri kopsun istiyorsunuz ki buda duyduğum en saçma şeylerden birisi. Ben kayinailem ve ailemin ilişkileri tamamen kopsun asla istemem.

eşine şunu belirtin ben ayrı görüşmek istiyorum ben böle istiyorum de sonra ilerde sorun olmasin de.. çocuk gibi çagirin nedir..
bende öle yapıyorum bi araya getirmek istemiyorum.
annem kaynanani da çagirsaydin diyor yok ya diyorum..
zaten aralari limoni .. ben bi araya getirmek de istemiyorum.
kaynanamla aramiz çocuk yüzünden bozuldu son zamanlarda. :işsiz::işsiz:
çocuk yoksa iyisin varken anamm..

Açıkçası ben annemden önce tepki verirdim böyle bir durumda. Zaten eş ailesine yakınlarmış. Daha çok görüşüyorlardır.
Eşime söylemiştim önceden annemler geldiğinde anne kız görüşmek istiyorum diye o da haklısın tabi ki görüşceksin demisti. Bugun de konustuk ister annemle ister annenle tek gorus ister beraber gorus ben buna karisamam beni de ilgilendirmez sadece aradaki gerginligi cozelim konussunlar diye soyledim ben bunu kendime dert ediyorum psikolojimi bozuyor dedi

Açıkçası ben annemden önce tepki verirdim böyle bir durumda. Zaten eş ailesine yakınlarmış. Daha çok görüşüyorlardır.
Bı de bu ailelerın arasını duzeltmek bir araya getirmek zorundayız kafasını anlamiyorum.
Kaynanam ve annem neden kanka olsunlar ki? Birbirinden hoslanmıyorlarsa mumkun mertebe uzak tutarım.

Annemle anne kız muhabbeti edecegım ne munasebet neden kaynanamı cagırayım? Zaten hep goruyorum.
Annemle bas basa oturmama alınıp kocama sikayet ettiyse de benden de yuz bulamaz.
Kocama da annemle otururken ızın alacak degılım derım.

Aslında herkes ısıne baksa, konusmak istemeyen Konusmasa damat mevzuya karısmasa sorun yok.
Sen bak kendi evine.
Ne yorucu ınsanlar ya.

Cagirsaniz ne olacak ki. KV iyi bir insanmış. Misal bir gün çağrılır bir gün cagrilmaz. Siz tamamen ilişkileri kopsun istiyorsunuz ki buda duyduğum en saçma şeylerden birisi. Ben kayinailem ve ailemin ilişkileri tamamen kopsun asla istemem.
Tamamen kopmasını istemiyorum ama sınırlı kalmalı bence. Anneme söyledim bi oturup konuşmanızı istiyorum böyle olmuyor olan benle eşime oluyo biz yıpranıyoruz diye. Annemin görüşmek istemediği her halinden belli ama tamam konusuruz dedi.

Tamamen kopmasını istemiyorum ama sınırlı kalmalı bence. Anneme söyledim bi oturup konuşmanızı istiyorum böyle olmuyor olan benle eşime oluyo biz yıpranıyoruz diye. Annemin görüşmek istemediği her halinden belli ama tamam konusuruz dedi.
Annene eziyet ediyorsun resmen ya.

Bı de bu ailelerın arasını duzeltmek bir araya getirmek zorundayız kafasını anlamiyorum.
Kaynanam ve annem neden kanka olsunlar ki? Birbirinden hoslanmıyorlarsa mumkun mertebe uzak tutarım.

Annemle anne kız muhabbeti edecegım ne munasebet neden kaynanamı cagırayım? Zaten hep goruyorum.
Annemle bas basa oturmama alınıp kocama sikayet ettiyse de benden de yuz bulamaz.
Kocama da annemle otururken ızın alacak degılım derım.

Aslında herkes ısıne baksa, konusmak istemeyen Konusmasa damat mevzuya karısmasa sorun yok.
Sen bak kendi evine.
Ne yorucu ınsanlar ya.
Kelimesi kelimesine katılıyorum

eşine şunu belirtin ben ayrı görüşmek istiyorum ben böle istiyorum de sonra ilerde sorun olmasin de.. çocuk gibi çagirin nedir..
bende öle yapıyorum bi araya getirmek istemiyorum.
annem kaynanani da çagirsaydin diyor yok ya diyorum..
zaten aralari limoni .. ben bi araya getirmek de istemiyorum.
kaynanamla aramiz çocuk yüzünden bozuldu son zamanlarda. :işsiz::işsiz:
çocuk yoksa iyisin varken anamm..
Neden cocuğunu nasil yetistirecegine falan mı karışıyorlar ?

Annene eziyet ediyorsun resmen ya.
Annemde bundan 3-4 ay önce bana çok eziyet etti acikcasi yazmiştım buraya da. Sadece oturup konusun Kırıldığın kızdığın şeyleri söyle sen zaten mesafeni koydun oyle devam edersin samimi olmaniza gerek yok dedim

Annemde bundan 3-4 ay önce bana çok eziyet etti acikcasi yazmiştım buraya da. Sadece oturup konusun Kırıldığın kızdığın şeyleri söyle sen zaten mesafeni koydun oyle devam edersin samimi olmaniza gerek yok dedim
Annem kaynanama kırıldıysan bosver anne bayramdan bayrama belki gorceksın der isime bakarım.
Kırıldıgın kızdıgıın seyı yırmı otuz yıllık dostuna anlatırsın dostluk bitmesin duzelsın dıye.

Back
X