Sizden bunun onayını almadan sizi men edemezler. Hakkınızdan feragat ettiğinizi sizin resmi olarak belirtmeniz lazım. Miras yasal bir haktır vasiyetname de aksi belirtilmedikçe 1/3 annenin geri kalan çocuklar arasında eşit pay edilir.
Konusu açıldığı zaman bunu annenizle bizzat konuşun "derdimiz mal mülk değil, ama bizi bu kadar yok sayamazsın bunca zaman evlatlık vazifemi yerine getirdim şimdi senden bütün evlatlarına annelik bekliyorum bu miras konusunu açıp durma en çok babamı sonra bizi üzüyorsun" deyip geçin. Kimse sizden zorla hakkınızı alamaz, irade sizde
Konusu açıldığı zaman bunu annenizle bizzat konuşun "derdimiz mal mülk değil, ama bizi bu kadar yok sayamazsın bunca zaman evlatlık vazifemi yerine getirdim şimdi senden bütün evlatlarına annelik bekliyorum bu miras konusunu açıp durma en çok babamı sonra bizi üzüyorsun" deyip geçin. Kimse sizden zorla hakkınızı alamaz, irade sizde
O zaman ciddiye almayın en sonunda tabiri caizse konuşur konuşur susar, bırakın biraz o yıpransınSöyledim onuda dedim benim babam sagken bana bunları konuşmak yakışmaz dedim ısrarla konuyu açan kendisi
Söyledim onuda dedim benim babam sagken bana bunları konuşmak yakışmaz dedim ısrarla konuyu açan kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?