genclik yillarimi mahvediyor, beni o kadar çok yoruyor ki. istedigim seyleri yapmak cok zor zaten beni zorla kapattirmisti onu yendim acildim. asla anlattigim gibi kolay olmadi. cunku zaten yaptigiö hicbi seyden memnun olmayan, beni desteklemeyen bi kadin. bunlari birilerine anlatmayi, icimi dokmeyi o kadar cok istiyorum ki. ama cok utaniyorum o yuzden buraya yazmak istedim. kucuklugumden beri beni her konuda zorbaladi, ilkokulda en gec okumaya baslayanlardandim, odaklanamiyodum cunku. ama hic o sorunumla ilgilenmedi beni dove dove aglata aglata masaya oturtup calistirdi. ise yaradi derslerim hep cok iyiydi simdi de oyle sırf kurtulabilnek icin kopek gibi calisiyorum ama bana sinirlenince hep beddua ediyor. inanamiyorum zaten sorun degil ama herkesin annesi sinav cikisinda yasin okurken beklerken benim annemin basarili olmamami istemesi cok koyuyor. basarili olmam onu deli gibi korkutuyo. keske basindsn beri seni okutmasaydim diyor. genc bi kiz olarak ben de yasitlarim gibi suslenmek, makyaj yapmak istiyorum. tabii ki istedigim gibi giyinemiyorum bu konuyu gec zaten. oje surmeme bile izin vermiyo ben 17 yasindayim. gecen gratise girdigimde rengini cok begendigim bordo bi ojeyi almak istedim. sormadım da alcam dedim. bana dediki, daha beni ne kadar hayal kirikligina ugratcaksin, falan filan. nefret ediyorum her seyimle ondan. her seyimi yazamiyorum su an cunku cok utaniyorum ama biktim. aglamak istiyorum ama aglayinca da bi sey degismiyor. neyse bu site hakkinda cok da bilgim yok nasil isliyo bilmiyorum ama bikac kisi gorur belki icimi dokmus olurum