Annem meme kanseri:(

neyli

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
435
132
303
41
Merhaba,hamile kaldığımı öğrendkten bir hafta sora annemin meme kanseri oldugunu öğrendk.Şu an 5 aylık hamileym.Annemin tedavisi devam ediyor.Ama bn psikolojik olarak çok zor günler geçiriyorum :(

canım çok geçmiş olsun. ne olur bırakma kendini. rabbim sağlık versin tez zamanda.. tıp çok ilerledi canım, mutalaka tedavi ile iyi olacaktır. umudunu kırma. onun en çok morale ihtiyacı var. allah yardımcınız olsun. bebeğini de düşün. dua et bol bol ben de edicem canım. allah sabır ve sağlık versin.

Çok tşkkür ederim.İnşallah atlatıcaz we annem bebeğime gelip bakıcak die umut ediyorum:(

Allah acil şifalar versin anneciğine... İnşallah tedavi süreci güzel geçer herşey bizler için. Kendine de dikkat et sen de kendini bırakırsan annenin yanında olman gereken zaman
da ona çok da yardımcısı olamazsın hem kendini hem de anneni düşün bol bol dua et canım inşallah sonu hayırlı olur ve annen bir an önce sağlığına kavuşur

Son düzenleme:
amiiin inşallah..Bi de kndini üzme bebek hisseder etkilenir diyenler var,üzmemem mümknmü :(

Benim bir tanıdığım yenmişti. Üzme kendini bebeğini düşün diyeceğim ne fayda, üzülüyor insan ister istemez...
Allah acil şifalar versin..

çok üzüldüm gerçekten inşallah çok yakında sağlıgına kavuşur annenız..allah acil şifalar versin..

benim annemde meme kanseri demek zor geliyor ama öyle.aynı dert bizdede vardı.gögüsünde bir sertlik hissediyormus ama önemsememis.baya bir zaman gectikten sonra doktora gitmeye karar vermis.tabi bende yeni evliydim 1 senelik.devlet hastahanesinde tedavi gördü.malesef gögüsü alındı.hatta koltuk altını da aldılar.bunları yazmak zor ama paylasmak istedim işte.ama allahıma bin sükür hersey geride kaldı artık hersey normal.artık 3 ayda bir doktora gidiyoruz.sakın üzülme zor cok zor ama gecicek işte...baska kardeslerin varmı canım ilgilenebilecek annenle

Evet benimde bir tanıdığım yeni göğüs kanserini.Sakın umutsuzluğa kapılmayın:)

İnsallah biz de yenicez ama kemoterapiler yan etkiler cok zor bi surec.bi de hamilelign duygusalligi ile birlesince cok daha gucsz hissedio insan kendini:(

benim annemde meme kanseri demek zor geliyor ama öyle.aynı dert bizdede vardı.gögüsünde bir sertlik hissediyormus ama önemsememis.baya bir zaman gectikten sonra doktora gitmeye karar vermis.tabi bende yeni evliydim 1 senelik.devlet hastahanesinde tedavi gördü.malesef gögüsü alındı.hatta koltuk altını da aldılar.bunları yazmak zor ama paylasmak istedim işte.ama allahıma bin sükür hersey geride kaldı artık hersey normal.artık 3 ayda bir doktora gidiyoruz.sakın üzülme zor cok zor ama gecicek işte...baska kardeslerin varmı canım ilgilenebilecek annenle

Size de cok gecmis olsun.Abim war ama tabi ne kdr ilgilenebilio o ayri.bn yaninda kaliorm cogunlukla ewim esim duzen fln kalmadi tabi:( bnlar da önemli deil yeterki atlatsn en zor gunleri.

çok geçmiş olsun. üzülmekte haklısınız ama iyi düşünün hep. bu hastalığı yenmiş bi çok insan var annenizde onlardan biri olacak ve bebeğinizi büyütmekte size yardımcı olacak :70:

Çok geçmiş olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.
Anneniz hiç olmadığı kadar değerli şimdi sizin için. Anne adaylığı bile daha bir farklı baktırıyor anneliğe
Anneniz iyileşecektir inşallah.
Kanser çok kötü, korkunç bir kelime ama en masumu annenizin başına gelen
Benim çok tanıdığım var bu hastalığı yıllar önce geçirip hâlâ çok sağlıklı bir şekilde yaşayan
Üzülmeyin ve hem evlarınızı hem annenizi üzmeyin

Çok geçmiş olsun..
ama kanser türleri içinde tedavisi Erken tedavi başladıgı takdirde kurtulunabilen kanser türleri rahim ve meme kanseri diye biliyorum..
önemli olan acaba yayılma varmı ??
birde doktor araştırıp en iyi merkezlere gitmenizi öneririm .. Devlet hastanesi olup kanser merkezleri olan hastanelerimiz var..

çok geçmiş olsun..
allah acil şifalar versin annenize..
inşallah sizde sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

çok geçmiş olsun canım, bence hiç korkma artık meme kanserinden vefat edenleri hiç duymaz oldum bu konuda tıp çok ilerledi, senin moralli, neşeli olman lazımki bu annede yansısın, bebeğinede yansısın, bence iyimser olmaya bak, kendini üzmemeye bak, hem annen hem karnındaki bebek için
eğer annen ameliyat olmak zorunda kalırsa bebeğine bakamayabilir, çünkü bu ameliyattan sonra kesinlikle ağır kaldırmamak lazım, ama olsun eski sağlığına kavuşsun, torunun görsün sevsin o da yeter

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen.
Bu nedenle konu "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.

Çok tesekkr ederm herkese destgnz icin..Allaha şükür yayılma yokmuş...tedavi bttikten sora da insallah tekrarlamaz..

Back
X