Haydi buradan buyrun bakalım. Siz benim görüşümü biliyor musunuz? Ben de işçi torunuyum. Üstelik emekçileri sonuna kadar savunurum. Adamın konuşması cahil ve kabaca geldi,yalan mı söyleyeyim? Ayrıca günümüzdeki işçilerin malum yobaz görüşü benimsediğini biliyorsunuz herhalde. O görüşün de kadınlara hiç değer vermediğini.Isciler , emegiyle para kazananlar , egitim seviyesi dusuk olanlar insanlara saldirmaz
Cok yanlis dusunuyorsunux , insanlari mesleklerine gore bu sekilde degerlendiremezsiniz
Yalnız yanlış anlaşmaya sebebiyet vermeyelim,annem herkese karşı böyle bir kadındır. İsterse doktor ,avukat olsun.Kaç kişiyle böyle tartıştığını bilirim.Aman iyiki saldirmamislar..diyenler olmus ta bencilce bir dusunce degil mi bu?
Anneniz o adamlar kan ter icinde islerini yapmaya calisirken aslinda tam olarak bir bilgisi olmamasina ragmen kendisi sözle adamlara saldırmış.
Sonucta isveren kendisi degil..
O adamlarin yaptigi ise saygi duymak nerde?
Yaptiklari is yuzunden kucumsendiler tam tersine..
Ayrica bilemezsiniz uni mezunu kac kisi ek is olarak yada is olarak bu işlere yoneliyor belki onlar sizden daha fazla egitim sahibi..
Diploma olarak bakiyorsaniz olaya bu boyle..
Üniversite mezunu.Ama bu işler diplomaya bakmıyor. Annemin kişiliği bu.Annenizin eğitim seviyesini merak ettim.
Çünkü eğitimi düzgün olan insan konuşmasından belli olur dediniz ya annenizin emrivaki konuşup başkasının uzmanlık alanına müdahale etmesi işinde gücünde olan insanları lafla sözle emrivakilikle işinden geri bırakması bana pek iç açıcı gelmedi.
Yanlis yapiyor iste ve bunu sizde biliyorsunuz..Yalnız yanlış anlaşmaya sebebiyet vermeyelim,annem herkese karşı böyle bir kadındır. İsterse doktor ,avukat olsun.Kaç kişiyle böyle tartıştığını bilirim.
Haydi buradan buyrun bakalım. Siz benim görüşümü biliyor musunuz? Ben de işçi torunuyum. Üstelik emekçileri sonuna kadar savunurum. Adamın konuşması cahil ve kabaca geldi,yalan mı söyleyeyim? Ayrıca günümüzdeki işçilerin malum yobaz görüşü benimsediğini biliyorsunuz herhalde. O görüşün de kadınlara hiç değer vermediğini.
Neyse iyi akşamlar diyeyim. Umarım anlayan anlamıştır diyorum. Gerçi anlamanız için o adamın konuşmasını bizzat sizin duymanız gerekirdi. Neyse,dediğim gibi iyi akşamlar.Yanlis yapiyor iste ve bunu sizde biliyorsunuz..
Ama yanlis anlasilmaya musait sekilde yazan ben degil sizsiniz..malum yobaz kesim,cahil vs yazan ben degilim cunku..
Üniversite mezunu.Ama bu işler diplomaya bakmıyor. Annemin kişiliği bu.[/QUOTE
Evet işte bu işler diplomaya bakmıyor kişilik meselesi bu. Özellikle şunu belirtmek istiyorum üniversite mezunu olup iş bulamayıp branşında oto tamir boya badana marangoz çiftçilik vs bu işlerde çalışan yüzlerce insan var on yargıyı kırmanız lazım.
Benim ailemin de konusmasi cok duzgun bir turkce degil..yoresel konusuyorlar..ama cahil degiller..napicaz simdi?Neyse iyi akşamlar diyeyim. Umarım anlayan anlamıştır diyorum. Gerçi anlamanız için o adamın konuşmasını bizzat sizin duymanız gerekirdi. Neyse,dediğim gibi iyi akşamlar.
Elbette hepsi değil.Ama bizim buralarda bu sıralar çok inşaat var ve gözlemliyorum. Kadınlara tacizci gözüyle baktıklarını defalarca gördüm. Bunu da burada söylemek istemezdim ama mecbur bıraktınız.Zira konu bu değildi.Bu nasıl bir genellemedir ya yavaş gelinBütün işçilerle tek tek görüşüp fikir taraması mı yaptınız
Nerelere gittin nerelereHaydi buradan buyrun bakalım. Siz benim görüşümü biliyor musunuz? Ben de işçi torunuyum. Üstelik emekçileri sonuna kadar savunurum. Adamın konuşması cahil ve kabaca geldi,yalan mı söyleyeyim? Ayrıca günümüzdeki işçilerin malum yobaz görüşü benimsediğini biliyorsunuz herhalde. O görüşün de kadınlara hiç değer vermediğini.
Kimse sizi mecbur bırakmadı konuyu kadına bakış açısına çeken de bizzat sizsiniz. Siz insanları, bir grubu genelleyerek zan altında bırakıyorsunuz. Kaç milyon işçi var bu ülkede hepsiyle oturup siyasi görüş mü konuştunuz? Kadına bakış açılarını mı sordunuz?Elbette hepsi değil.Ama bizim buralarda bu sıralar çok inşaat var ve gözlemliyorum. Kadınlara tacizci gözüyle baktıklarını defalarca gördüm. Bunu da burada söylemek istemezdim ama mecbur bıraktınız.Zira konu bu değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?