Annem Mi Haklı,Ben Mi?

Isciler , emegiyle para kazananlar , egitim seviyesi dusuk olanlar insanlara saldirmaz
Cok yanlis dusunuyorsunux , insanlari mesleklerine gore bu sekilde degerlendiremezsiniz
Haydi buradan buyrun bakalım. Siz benim görüşümü biliyor musunuz? Ben de işçi torunuyum. Üstelik emekçileri sonuna kadar savunurum. Adamın konuşması cahil ve kabaca geldi,yalan mı söyleyeyim? Ayrıca günümüzdeki işçilerin malum yobaz görüşü benimsediğini biliyorsunuz herhalde. O görüşün de kadınlara hiç değer vermediğini.

Annenizin eğitim seviyesini merak ettim.

Çünkü eğitimi düzgün olan insan konuşmasından belli olur dediniz ya annenizin emrivaki konuşup başkasının uzmanlık alanına müdahale etmesi işinde gücünde olan insanları lafla sözle emrivakilikle işinden geri bırakması bana pek iç açıcı gelmedi.

Yalnız yanlış anlaşmaya sebebiyet vermeyelim,annem herkese karşı böyle bir kadındır. İsterse doktor ,avukat olsun.Kaç kişiyle böyle tartıştığını bilirim.

Üniversite mezunu.Ama bu işler diplomaya bakmıyor. Annemin kişiliği bu.

Yalnız yanlış anlaşmaya sebebiyet vermeyelim,annem herkese karşı böyle bir kadındır. İsterse doktor ,avukat olsun.Kaç kişiyle böyle tartıştığını bilirim.
Yanlis yapiyor iste ve bunu sizde biliyorsunuz..
Ama yanlis anlasilmaya musait sekilde yazan ben degil sizsiniz..malum yobaz kesim,cahil vs yazan ben degilim cunku..

Bu nasıl bir genellemedir ya yavaş gelin Bütün işçilerle tek tek görüşüp fikir taraması mı yaptınız

Yanlis yapiyor iste ve bunu sizde biliyorsunuz..
Ama yanlis anlasilmaya musait sekilde yazan ben degil sizsiniz..malum yobaz kesim,cahil vs yazan ben degilim cunku..
Neyse iyi akşamlar diyeyim. Umarım anlayan anlamıştır diyorum. Gerçi anlamanız için o adamın konuşmasını bizzat sizin duymanız gerekirdi. Neyse,dediğim gibi iyi akşamlar.

Neyse iyi akşamlar diyeyim. Umarım anlayan anlamıştır diyorum. Gerçi anlamanız için o adamın konuşmasını bizzat sizin duymanız gerekirdi. Neyse,dediğim gibi iyi akşamlar.
Benim ailemin de konusmasi cok duzgun bir turkce degil..yoresel konusuyorlar..ama cahil degiller..napicaz simdi?
Yinede iyi aksamlar..

Amannn yine kapanacak bir konu...
Bence burada kimin ne eğitimi olduğu önemli değil ki. Annenizin yaptığı hadsizce, tanımadığı bir insan olduğu için de karşı taraf anlayışlı mıdır psikopat mıdır düşünmeden tartışmaya girmiş.
Ben aklımı kullandığımı düşünen bir insan olarak bu kadar çok sayko manyağın yaşadığı bir yerde işimi tatlılıkla görmeye çalışırım. Anneniz de her şeye maydonoz olmamalı ama huyu bu değiştiremezsiniz.

Adam haklı o nasıl yapcanı bilir.
O değilde kaçıncı kat iyiki uzamamış mevzu adam sinirle size saldırcana ya düşse bişey olsa.

Bu nasıl bir genellemedir ya yavaş gelin Bütün işçilerle tek tek görüşüp fikir taraması mı yaptınız
Elbette hepsi değil.Ama bizim buralarda bu sıralar çok inşaat var ve gözlemliyorum. Kadınlara tacizci gözüyle baktıklarını defalarca gördüm. Bunu da burada söylemek istemezdim ama mecbur bıraktınız.Zira konu bu değildi.

Nerelere gittin nerelere

Kimse sizi mecbur bırakmadı konuyu kadına bakış açısına çeken de bizzat sizsiniz. Siz insanları, bir grubu genelleyerek zan altında bırakıyorsunuz. Kaç milyon işçi var bu ülkede hepsiyle oturup siyasi görüş mü konuştunuz? Kadına bakış açılarını mı sordunuz?
Öyle değilse genelleme yapamazsınız. Ben ilk mesaj yazdım uzatmadım konuyu kapattım ama bakıyorum ki bu işçi konusunu sündüren sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…