Annem . Ne yapacağım bilmiyorum...

Ablalarim herkes kendi keyfine bakıyor .kardeşlerim ve babam bayram tatili için memlekete gittiler .ben eczacilik kazandım ama keşke kazanmasaydim .Annemi bu halde görünce ağlıyorum .dayanamıyorum .Yarın özel hastaneye götürmeye ikna edeceğim .Ne olur dua edin .

Sakın okulu bırakmayın. Anneniz mutlaka idare eder.
Tatillerinizde gelirsiniz.

Bu konuda sorumluluk alıp okulu bırakması gereken son insan sizsiniz.

Gerekirse bir akrabadan komşudan yardımcıdan destek alınır. Yada ev öyle pasaklı kalıversin baban erkek kardeşlerin ona göre düzen oturtsun.

Bütün kardeşleriniz hayatlarını kurmuşlar, sizin anneniz olduğu kadar onların da anneleri. Tek başına sorumluluğu sizin üzerinize yıkamazlar, hele hele okulu bırakma gibi bir fedakarlığı yapmanıza göz yumma gibi bir durum söz konusu dahi olmamalı. En başta anneniz izin vermemeli bence buna da, neyse. Kardeşlerinizle konuşun, sırf sizin üzerinize yıkmasınlar. Mesela kafalarına göre nasılsa mira65 var diye memlekete gitmesinler. Blöf atın onlara mesela, "İyi ben de okula gidiyorum, annem tek başına kalsın o zaman" gibi.

Annem benimle gelemez diyorsun ama belli ki annen kalırsa erkek kardeşlerine ve babana bakıcak, bu durumda onlar kendileri idare etsinler artik kocaman adamlar, sende anneni al kucuk bir ev tutun bir sure oyle idare edin ve bence okulundan vazgeçme hem ne güzel eczacılık kazanmışsın, bitir okulunu ayaklarının üstünde dur, aksi taktirde sonra hayatını ertelediğin için çok pişman olursun.

Yada bir yardimci tutsun abinler sen kendinden vazgeçme.

Şimdiden herkes kendi hayatına bakıyor diyorsun, geleceği düşünsene, bi ihtiyacın olsa kimden ne isteyeceksin?

En güzeli kendi ayaklarının üstünde duracağın bir mesleğinin olması.

Annem benimle gelemez diyorsun ama belli ki annen kalırsa erkek kardeşlerine ve babana bakıcak, bu durumda onlar kendileri idare etsinler artik kocaman adamlar, sende anneni al kucuk bir ev tutun bir sure oyle idare edin ve bence okulundan vazgeçme hem ne güzel eczacılık kazanmışsın, bitir okulunu ayaklarının üstünde dur, aksi taktirde sonra hayatını ertelediğin için çok pişman olursun.

Yada bir yardimci tutsun abinler sen kendinden vazgeçme.

Şimdiden herkes kendi hayatına bakıyor diyorsun, geleceği düşünsene, bi ihtiyacın olsa kimden ne isteyeceksin?

En güzeli kendi ayaklarının üstünde duracağın bir mesleğinin olması.
Haklısınız .Annemi o halde görünce dayanamadım . Babam bu halde bırakıp gitti . Herkes kendi rahatına bakiyor

Eczacılık okuyacağım ama çevrem soğuttu beni meslekten .Akrabalarım bı hayırlı olsun demek için bile telefon acmazken mesleğim hakkında kötü yorumlar yapıyorlar .bı yandan akrabalar zaten ...

Elalemi boşver sen objektif bi şekilde mesleği değerlendir eczacılık kazanan daha iyisini de yapar biraz çabayla ne istediğini sen daha iyi bilirsin bence

Back
X