Annem Neden Boyle Yapiyor?

Galiba boyle baska hicbir ilginc tarafi olmayan insanlar meslek edinince onu dunyanin en super seyi zannediyorlar. Her meslekte var oylesi. Ben kendi meslegimden insanla birakin evlenmeyi arkadas olmak bile istemiyorum (hatta baska alanda akademisyen olani bile istemiyorum :KK76:). Proje mi yapicam allasen, hep is mi konusucam? Isten cikinca havadan sudan konusmak, bilmedigim konular hakkinda bir seyler duymak, mesleki dertlerime disardan bakan insanlardan fikir almak istiyorum. Bu arada kusura bakmayin da kuzeniniz de cok gicikmis. Var oyle isi gucu kast sistemi zanneden. Hatta ayni alanda yapan bile var. Matematikci biriyle cikiyordum zamaninda, topoloji calisiyordu ve ofiste karsi masasinda oturan, sayi teorisi calisan adami kucumsuyordu. Kuzeniniz de ne doktoru bilmiyorum da cok boburlenmesin hahaha

Bardağın diğer tarafından bakalım. Anneniz çalıştığı ortamda belki de kendince doktordan iyi bir koca olamayacağı hissine kapılmıştır gözlemleriyle ve sizi korumaya calisiyodur annelik icgudusuyle. Ya da çalışma şartları, nöbetleri ağır olduğundan sizin evliliğinizde rahat edemeyeceginizi düşünmüştur. Anneler bazen çok takıntılı olabiliyor. Sizin ne alaka canım dediğiniz şeyler onlar için önem arz ediyor. O kesin erkek doktorların birkaç tavrına , çalışma zorluklarına takmıştır ve kendince Sizi uzak tutmaya calisiyodur

Bardağın diğer tarafından bakalım. Anneniz çalıştığı ortamda belki de kendince doktordan iyi bir koca olamayacağı hissine kapılmıştır gözlemleriyle ve sizi korumaya calisiyodur annelik icgudusuyle. Ya da çalışma şartları, nöbetleri ağır olduğundan sizin evliliğinizde rahat edemeyeceginizi düşünmüştur. Anneler bazen çok takıntılı olabiliyor. Sizin ne alaka canım dediğiniz şeyler onlar için önem arz ediyor. O kesin erkek doktorların birkaç tavrına , çalışma zorluklarına takmıştır ve kendince Sizi uzak tutmaya calisiyodur[/QUOTE
Haklisiniz mutlaka oyledir.Cunku "anne "o. Ben yanlis anlamisimdir.Zaten aramizda skntilar var Daha fazla uzaklasmama nedem olacak seyler soyleyemez.Ben onun soyledigi herseyi ters anlamaya musait olabilirim

Haa buarada kuzeninizde sizi kiskaniyo olabilir
annenizin kıskandığını hiç sanmıyorum.

Bazen aileler karşı taraftan üstün olmak istiyorlar, hani daha iyi yönetiriz gibisinden. Bu sebeple kızını dik başlı olarak tabir ettiği sevgilisinden ayırıp öksüz biri ile evlendiren tanıdığım var ya. Ama adam akıllı çıktı, kendilerini yönetmelerine izin vermedi, o dönem neredeyse kızlarının boşanmasını istiyorlardı bu kişiler.

ama ben kuzene daha bir kızdım sanki ya, o ne biçim egodur öyle, bununla iyi dalga geçilirmiş aslında o zaman, niye cevap vermedin ki.

ayrıca sizin inat için doktor istiyorum demeniz de yine kendinizi kendi bacağınızdan vurmanızdan başka bir şey değil.
Haklsiniz .Bizim annemle aramizda derin ucurumlar var.Annemin uslup problemivar insanlara karsi.Herkese karsi cok iyiyken bana neden kotu dusunsun ki.Ben yanlsi anlamis da olabilirim.
Aslinda evlenmeyi de dusunmuyorum yakin zamanda.Ama ondan bunlari duyunca hem sasirdim hem de sinirlendim Bazen hic dusunmedigim seyler mantigima uygun gelebiliyor.
İns annemle aramizdaki sorunlar biter ne o ne de ben uzuluruz.

Bardağın diğer tarafından bakalım. Anneniz çalıştığı ortamda belki de kendince doktordan iyi bir koca olamayacağı hissine kapılmıştır gözlemleriyle ve sizi korumaya calisiyodur annelik icgudusuyle. Ya da çalışma şartları, nöbetleri ağır olduğundan sizin evliliğinizde rahat edemeyeceginizi düşünmüştur. Anneler bazen çok takıntılı olabiliyor. Sizin ne alaka canım dediğiniz şeyler onlar için önem arz ediyor. O kesin erkek doktorların birkaç tavrına , çalışma zorluklarına takmıştır ve kendince Sizi uzak tutmaya calisiyodur
Mutlaka oyledir.Ben yanlis anlamisimdir.

Doktor arkadaş bir avukatla evli ve çocukları da var. Maşallah gayet de mutlular. Çok da alakasız bir şekilde tanışmışlardı. Neden olmasın ki? Sadece bunu hırs yapmış olmanız iyi değil bence. Doktor diye olmayacak biriyle evlenmeyin sonra.

Back
X