- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
torundan sonra ben herşeyi unuttum dedi babam,babamın konusu çok derin, çözülmeyecek şeylerBabanla neden küstünüz ki ?
Eğer baban seni istemeseydi evine gelip seninle barışmazdı bile bence..
annem herşeye izin alan birison noktada hep annemindediği olurannenizle babanızın arası nasıl? belki onların arası da sizin kocanızla olduğu gibidir. yani evt çok üzücü bi durum ama derine inip bi bakmak lazım. ha anne gibi anne olan beni götür diyen kızını o evde bırakmamalı.
ben aslında bu adamla evlenince babamla görüşmeyecektim plan buydu, eşime de güvenemedim, halbuki birailemolucaktı, güzelcek yaşıcaktık, o beni koruyacaktı, o bana geçmişi unutturacak ve yaralarımı saracaktı olmadıBabanızla problemliyseniz babanıza güvenerek mi evlendiniz, merak ettim?
fark şu annem eşimin kvalidesi, kan bağı yok, ben babamın öz kızıyım, çok çok farklıAslinda. Annenide anlaman lazim.
Bak sen kocanla gecinemiyorsun. Siddet uyguluyor belkide korkuyorsun kocan illa annen gelmeyecek dese eve alamazdin anneni. Babanla küs oldugun icin annende belki babandan cekiniyor ve babana sormam lazim demesi normal geldi bana. Babandan emin olsa yada cekindigi seyler olmasa zaten tutup kolundan gotururdu herhalde.
Bence hata aramak yerine suc aramak yerine barismis iken aranizi duzgun tutmaya calis. Cunku siginacagin yer orasi.
Biraz annenide anlamaya calis. Hata kusur arama.
Goturecekmi annen seni simdi eve?
Goturecekse birde hic sorgulama...
Anladim ama senin anlamadigin konu... kari koca tek basina karar veremiyor manasinda dedim.fark şu annem eşimin kvalidesi, kan bağı yok, ben babamın öz kızıyım, çok çok farklı
Aslinda. Annenide anlaman lazim.
Bak sen kocanla gecinemiyorsun. Siddet uyguluyor belkide korkuyorsun kocan illa annen gelmeyecek dese eve alamazdin anneni. Babanla küs oldugun icin annende belki babandan cekiniyor ve babana sormam lazim demesi normal geldi bana. Babandan emin olsa yada cekindigi seyler olmasa zaten tutup kolundan gotururdu herhalde.sonr
Bence hata aramak yerine suc aramak yerine barismis iken aranizi duzgun tutmaya calis. Cunku siginacagin yer orasi.
sonra ne oldu, hikayenin bundan sonrası bana kalsın, zaman durdu geçmeyecek sandım, ağladım, yataklara düştüm, beniacıtanı ben de acıttım hem de daha çok, intikamımı çok güzel aldım sonra da kendimi güvenli bir alana çektim, şimdiherşey süt liman, geçiyormuş be her duygu....bitiyormuş bütn sorunlar amainsan sığınacak güvenecek birini istiyo yanındaAslinda. Annenide anlaman lazim.
Bak sen kocanla gecinemiyorsun. Siddet uyguluyor belkide korkuyorsun kocan illa annen gelmeyecek dese eve alamazdin anneni. Babanla küs oldugun icin annende belki babandan cekiniyor ve babana sormam lazim demesi normal geldi bana. Babandan emin olsa yada cekindigi seyler olmasa zaten tutup kolundan gotururdu herhalde.
Anladim ama senin anlamadigin konu... kari koca tek basina karar veremiyor manasinda dedim.
Evet cok fark var ama diger dediklerimide goz onune al bence.
Neden hemen gel demedi babama sordu vs. Diye sorgulamak yerine iyi olmaya calis. Araniz iyi olsun
çocuk yapmayı farklı tutuyorum, spermsavaşları birkitap var o kitabı tavsiye ederim,çocuksahibi olmak biriçgüdü, hayattaki herşey neslin devamını destekliyor ve çocuğum bilinçli idi,onu o kadar istedim ki, iyiki de rabbim yazmış, çocuk yapmak için onu bunu şunu düşünmedimAnne olmak baska biseye benzemez. Cocugun yardim istediginde dur bir kocama sorayim diyemezsin. Bazen sonuclarini da düşünmeden cocugunun hayrina kararlar alirsin. Sanki 2. Evliligi oz baban neyini soruyor ? Ama su da var. Sizde kendinizi maddi manevi garantiye almadan baska bir maceraya dalmissiniz bir de ustune cocuk yapmissiniz. Sizde pek saglikli dusunemiyorsunuz
neredesin şu an eşinin yanındamısın?sonra ne oldu, hikayenin bundan sonrası bana kalsın, zaman durdu geçmeyecek sandım, ağladım, yataklara düştüm, beniacıtanı ben de acıttım hem de daha çok, intikamımı çok güzel aldım sonra da kendimi güvenli bir alana çektim, şimdiherşey süt liman, geçiyormuş be her duygu....bitiyormuş bütn sorunlar amainsan sığınacak güvenecek birini istiyo yanında
şu an oğlumd a ben de iyiyiz, güvendeyiz, şu an herşey yolunda bazen aklına gelir ve takılır neden böyle dedi, uzun zaman oldu ama bu detayı yeni hatırladım ve garipsedimneredesin şu an eşinin yanındamısın?
herşey hallolduysa mesele nedir?
annenin huyunu suyunu az çok biliyorsundur.
herşeyi babama sorar vs.d emişssin.
daha sonrasındaki tavırları nasıldı peki?
asıl önemli olan bu.
sahip çıktılar mı sana?
damatlarıyla neler geçti aralarında?
bunları yazmamışssın ki
Bence sadece soyun devami icin cocuk yapmak cok bencilce. Anneye babaya ve anne ve babanin saglikli iliskisine ihtiyaci var bebegin. Annesine kufur edildigi duyarak buyumeyi haketmiyor sirf soyumuz devam etsin diye. 30 yasinda anne oldum belki ben cok garanticiyimdir.çocuk yapmayı farklı tutuyorum, spermsavaşları birkitap var o kitabı tavsiye ederim,çocuksahibi olmak biriçgüdü, hayattaki herşey neslin devamını destekliyor ve çocuğum bilinçli idi,onu o kadar istedim ki, iyiki de rabbim yazmış, çocuk yapmak için onu bunu şunu düşünmedim
evet annem için aynı soruyu ben soruyorum neyin iznini aldı annem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?