- 15 Aralık 2022
- 916
- 652
- 33
- Konu Sahibi Derdimderya
-
Seni anlıyorum. Annen biraz acımasız galiba. İnce düşünceden yoksun. Benim annemde böyle. Yok bu şal güzel değil yok bu elbise sana yakışmadı yok yüzün şöyle. İlk başlarda kendime bir şeyleri layık bulmazdim, kendi kendimi incitirdim, bir şey alırken ona sormak zorunda hissederdim. Galiba kabul ettirilme hissi yüzünden. Annem bana olan tutumunun tam aksini kız kardeşime davraniyordu. Haliyle üzülüyordum. Daha sonra takmamaya başladım kendimi sevmeyi istediğim şeyleri giymeyi yüzümü dudaklarımı vücudumu sevmeyi denedim ve başardım. Sende öyle yap. Bazı insanlar kaba ve düşüncesizdir, ince düşünceden yoksundur bu insanları değiştiremezsin. O yüzden takma ve kendini bedenini sev. Başarıcana eminimMerhaba . Hoşlandığım bir çocuk var ve birkaç gündür snepleşiyoruz . İlk defa birinden hoşlandığım için o heyecanla dayanamadım ve anneme söyledim. Resmini de gösterdim. Geldi bana o sana bakmaz , senim yüzün ben dolu siyah nokta dolu ,sen kilolusun böyle demeye başladı. Ya bir anne böyle der mi ?
Beni çok yargılar biraz kilom var bacaklarina bak kocakarılar gibi olmuşsun , yok burnun top gibi yok yüzün söyle... Neden anlamıyorum. Beni kendi gibi zayıf istiyor . Hayallerindeki modeli uymuyorum galiba
Saçların söyle kabarmış. Halbuki etrafımdakiler hep güzel olduğumu söyler kilomu da yakıştırırlar. Kendi öz annem neden böyle bilmiyorum .Birsey giyerim yok kalçan söyle, goguslerim de büyük yok göğüsler söyle. Neden böyle arkadaşlar? Gerçekten anlamıyorum onu
Teşekkür ederim . İnsanın ister istemez ozguveni düşüyorSeni anlıyorum. Annen biraz acımasız galiba. İnce düşünceden yoksun. Benim annemde böyle. Yok bu şal güzel değil yok bu elbise sana yakışmadı yok yüzün şöyle. İlk başlarda kendime bir şeyleri layık bulmazdim, kendi kendimi incitirdim, bir şey alırken ona sormak zorunda hissederdim. Galiba kabul ettirilme hissi yüzünden. Annem bana olan tutumunun tam aksini kız kardeşime davraniyordu. Haliyle üzülüyordum. Daha sonra takmamaya başladım kendimi sevmeyi istediğim şeyleri giymeyi yüzümü dudaklarımı vücudumu sevmeyi denedim ve başardım. Sende öyle yap. Bazı insanlar kaba ve düşüncesizdir, ince düşünceden yoksundur bu insanları değiştiremezsin. O yüzden takma ve kendini bedenini sev. Başarıcana eminim
Tabiki düşer. Benimki de düşüyordu. Ama etrafında seni olduğun gibi sürekli seni eleştirmeyen insanlar tarafından sevilmeye başlayınca özgüvenin daha da artar merak etme.Teşekkür ederim . İnsanın ister istemez ozguveni düşüyor
Yani kilo alınır verilir, cilt bozulur düzelir. Annenizin dedikleri doğru değil tabii ki ama lütfen bunları kendinize kötü etki edecek şekilde almayın çünkü sosyal yaşamınıza dokunabilir ucu. Sizi siz olduğunuz için seven insanlar vardır / olacaktır onlara bakın. Ve bu durumu annenize izah edin. Anne böyle böyle diyorsun ama kırılıyorum gibisinden. Kendinizi açıklamadan yalnızca tavır alıp ya da işte surat asarsanız anlamayabilir. Böyle konuların en iyi ilacı iletişimdir. Sağlıklı ve doğru iletişim. Hiç iletişim olmazsa ya da eksik olursa yanlış anlaşılmalar doğacaktır. Kendinizi sevin, nasıl güzel hissediyorsanız öyle yaşayın.Merhaba . Hoşlandığım bir çocuk var ve birkaç gündür snepleşiyoruz . İlk defa birinden hoşlandığım için o heyecanla dayanamadım ve anneme söyledim. Resmini de gösterdim. Geldi bana o sana bakmaz , senim yüzün ben dolu siyah nokta dolu ,sen kilolusun böyle demeye başladı. Ya bir anne böyle der mi ?
Beni çok yargılar biraz kilom var bacaklarina bak kocakarılar gibi olmuşsun , yok burnun top gibi yok yüzün söyle... Neden anlamıyorum. Beni kendi gibi zayıf istiyor . Hayallerindeki modeli uymuyorum galiba
Saçların söyle kabarmış. Halbuki etrafımdakiler hep güzel olduğumu söyler kilomu da yakıştırırlar. Kendi öz annem neden böyle bilmiyorum .Birsey giyerim yok kalçan söyle, goguslerim de büyük yok göğüsler söyle. Neden böyle arkadaşlar? Gerçekten anlamıyorum onu
Bazı insanlar böyle. Üreme yeteneği olması onu değiştirmiyor maalesef... Bir süre sonra hiçbir şey anlatmayacaksın zaten, anlatma daMerhaba . Hoşlandığım bir çocuk var ve birkaç gündür snepleşiyoruz . İlk defa birinden hoşlandığım için o heyecanla dayanamadım ve anneme söyledim. Resmini de gösterdim. Geldi bana o sana bakmaz , senim yüzün ben dolu siyah nokta dolu ,sen kilolusun böyle demeye başladı. Ya bir anne böyle der mi ?
Aaa Bnm annemSeni anlıyorum. Annen biraz acımasız galiba. İnce düşünceden yoksun. Benim annemde böyle. Yok bu şal güzel değil yok bu elbise sana yakışmadı yok yüzün şöyle. İlk başlarda kendime bir şeyleri layık bulmazdim, kendi kendimi incitirdim, bir şey alırken ona sormak zorunda hissederdim. Galiba kabul ettirilme hissi yüzünden. Annem bana olan tutumunun tam aksini kız kardeşime davraniyordu. Haliyle üzülüyordum. Daha sonra takmamaya başladım kendimi sevmeyi istediğim şeyleri giymeyi yüzümü dudaklarımı vücudumu sevmeyi denedim ve başardım. Sende öyle yap. Bazı insanlar kaba ve düşüncesizdir, ince düşünceden yoksundur bu insanları değiştiremezsin. O yüzden takma ve kendini bedenini sev. Başarıcana eminim
Kendi neden evlenmiş peki?Mesele seni aşağılamsltan ziyade öz güvenini düşürüp çocuktan uzak tutmak. Nereden mi biliyorum? Annem de yaptı ayni şeyi. Neden yaptı? Çünkü, onun düşüncesinde evlilik kötü bur sey, erkekler çok kötü ve uzak durulmalı. Ama direk söylenmez bu. 45 yasindayim. Hic evlenmedim. Bana diyor ki Allah a şükür hiç evlenmedin.
Evlenmiş. Cok mutsuz olmuş o yüzden.Kendi neden evlenmiş peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?